Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

ama aynı şeyi aslında hindistan cevizi yağı da yapıyor, boya ya da açmadan 1 saat önce sürüp, yıkamadan direkt boyarsan az zarar görüyor saç, çok pahalı olaplex çünkü

saçımı kızıldan açtırıp bal köpüğü fındık kabuğu kumral en son da kahveye boyadım artık hep koyu kullancam

Merhabalar, benim saçlarımın doğal hali kahve. Bende bakır rengine boyamak istedim. Loreal paris excellence intense 7.43 ve loreal parisexcellence creme 7.43 karıştırmmı önerdi boyayı aldığım kişi açıcı kullanmadan olacağını söyledi. Fakat saç diplerim istediğim renk uçları ise kendi rengimde kaldı. Ben bakırda hala ısrarcıyım bunu naasıl eşitleyebilirim ilgilenirseniz çok sevinirim :) istediğim rengi fotoğrafını koyuyorum :)

Eklentiler

• image.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 474
Merhaba benim saçlarım açık kumral. Bik aç ay önce şaçlarımın ucunu nevacolor un açık altın sarısına boyadım ancak turuncumsu sarımsı oldu memnun kalmadım şimdide çok açık kumral aldım sizce yine turuncumu olur yoksa sarıya mı çalar

Merhaba arkadaşlar, ben dört yıldır kızıl saç kullanıyorum. Kızılın her tonuna boyadım saçımı ve bunları yaparken hiç açmadan yaptım. İlk zemin kendi saç rengimdi. Artık çok sıkıldım kızıldan kahve hatta koyu küllü renklere dönmek istiyorum. küllü renkler kızılı siler diye bir çok yazı okudum ve bugün saçımı palette küllü kumral ile boyadım. Hiç etki etmedi. Diplerim yani kendi saç rengim yeşile bakan açık kahve gibi oldu. Geri kalan hala kızıl. Ben ilk boyamada tabiki mucize beklemiyordum ama insan yine de bir değişim istiyor küllü boyayla saçını kızıldan kurtaran arkadaşlar önerdiğiniz renk ve marka var mı? Küllü kumralın açık kaldığını bu yüzden etki etmediğini düşünüyorum bir dahaki boyayı daha koyu alıcam bu ne kadar doğru bilemiyorum. Deneyimlerinizi bekliyorum

saçım renk esitsizliklerinden dolayı kuaförde bi hafta önce orielle açılıp karamel kahveye( 5.364) boyandı fakat turunculuk ve kizillik oldu. boya tutmadı.. bu saçın kahve ya da kumral daha doğal bi renk olması için önerilerinizi bekliyorum. igora 0.22 nin küllü kumralla kullanıldığını gördüm fakat yeserme olabilir yorumlarini da okudum.bu rengin üstüne tutabilecek bi renk varsa önce görüşlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Eklentiler

• 2016-02-12 19.15.36.png
    339 KB · Görüntüleme: 162
iyi akşamlar bende saçımı sözde kuaförde ombre yaptırdım ama berbat oldu sıvamış boyayı acaba evde kendim nasıl düzeltebilirim hangi boyayla boyasam dogal olur saç rengim siyah acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba
saçımın dogal rengine röfle yaptırdım.baya açık kumraldıı sonra beğenmedim dipleri küllü kumrala boyadım oda bir hafta sonra bakır oldu. kapatsın diye kolestonun 5.0 kumralıyla boyadım oda siyah oldu. sizce akarmı ne yapmam lazım yardım lütfen

merhaba
saçımın dogal rengine röfle yaptırdım.baya açık kumraldıı sonra beğenmedim dipleri küllü kumrala boyadım oda bir hafta sonra bakır oldu. kapatsın diye kolestonun 5.0 kumralıyla boyadım oda siyah oldu. sizce akarmı ne yapmam lazım yardım lütfen

Eklentiler

• C360_2016-02-22-22-05-32-420.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 206
  • C360_2016-02-22-22-05-32-420.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba,
Şu anda saçlarım resimdeki gibi. 3. kez kuaföre boyatıyorum fakat artık bütçem gereği devam edemeyeceğim.
Sizce bu renge nasıl ulaşabilirim? Kuaförüm kendi gelir kaynağı olduğu için bunun içinde ne yok ki deyip yüzeysel cevaplar veriyor. Hakkını yiyemem bu rengi çok seviyorum ama gerçeği de bilmek istiyorum

Eklentiler

• Untitled.png
    112,7 KB · Görüntüleme: 155
Kuaförünün söylediği doğru olabilir, karışım renkler kullanmış gibi...
Loreal Recital in bi zamanlar Havane rengi vardi, sanki saçların o renk gibi... Senin saçına da biraz bal sarısı tonlarında karemal rengi koymuş gibi...
Yanılmak istemem ama boya markalarının Havane renklerine bakabilirsin. Kuaförün boyadığı gibi aynı olur mu, maalesef olmaz. Şu bir gerçek ki onlar karılım kullanıyorlar.
Ben de Tütün Kahvesi ve Bal Kahvesi karışımına boyatmıştım kuaförüme ama sonra kendim bi boya aldım ve o rengi kaybettim. Şİmdi yeniden açtırmam gerekiyor o renge ulaşmam için...

doğru wallaha. ben de çok denedim bu renk tutmadı. küller mi karistirmadim karameller mi katmadim olmadı... bence kuaföre devam et veya bu renkten vazgeç. alttan aciciyla acip üstüne karamel atsan alttan yine açılan renk ile buna ulasamazsin.

merhaba saçlarım kumral aşağıdaki resimdeki bebek kumralı rengini istiyorum.Nasıl elde edebilirim.Kızıllık ve turunculuk olmadan?Eski bir kuaför olan tanıdığım saçı açmadan 7.0/8.1/9.1 ile bu rengi elde edebileceğimi söyledi ama başka birisi mutlaka kızıllık olcağını söyledi.Bau renklerin içine küllü gri koysam nasıl olur.Yeterki bu rengi tutturayım daha grileşmesi sorun değil yeşillenmesi de sorun değil.Yeterki kızllık ve bakırlık olmasın.Açsam yine emin değilim çünkü saçım zor açılıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• 13233367_1295221357159278_1583945768_n.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 149
  • DSC_0143.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 469
Saçlarım 8.1 açık küllü kumral ama kahverengi bildiğiniz saçım Nasıl sarı yapabilirim ?

saçınızı 8.11 ve 9.11 koleston perfect,artı 20'lik açıcı(30luk kullanırsanız saçınızda turunculuk olur 20lik yavaş açtıgı için daha doğal bir görünüm oluşuyor) içine sigara izmaritinin yarısı kadar igora 0.22 ve 0.33 karıştırın.asla turunculuk olmayacaktır.küllülügün uzun kalması için de mavi şampuan ve saç kremi kullanın.

Merhaba yardım istiyorum bnde
şuanki saç rengim böyle sizce bu renk iyi mi kalsın mı yoksa

Bu renge mi boyasam dahaki olur eğer buysa kaç numara uyar!?

Yoksa bu ton daha mı iyi olur eğer buysa kaç numara boyamaliyim?
Ve bnm saçıma bu renk tutar mı?? Yardım bkliyorumm

kızıl iyi olur

Kaç numara alsam üstteki gibi biraz daha açık kahvemsi kızıl elde edeblrm ? turuncumsu bakırımsıdan uzak olsun istiyorum o yzden çok açık kızıl da düşünmüyorum çok koyu da olsun istemiyorum kızıl kahvenin orta tonları olsun istiyorum mesela lorealin 5.62 kızıl kahvesi hoşuma gitti o acaba ilk resimdeki gibi güzel olurmu onun gibi olur mu ? saçlarımın şuanki renginin üstüne tam our mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…