Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhabalar,
Saçlarım koyu kestane, açıcı ile saçlarımı açmıştım daha önce koyu sarı olarak uzun süre kullandım. Bu arada saçlarımı uzunca bir süre farklı renklere boyadım ve yeni uzayan yaklaşık bir 10 cm lik bölüm kahverengiydi. Uçlar ise koyu sarı. Kahverengi olan ölüme balyaj attım açıcıyla uclarada son on dakka kala sürdüm. Tepe noktalarım hafif turumcumsu. Uçlar sarı oldu. Bir gün ara verip garnier 11.1 gümüş sarı ile boyamayı düşünüyorum. İatwsiğim renk bu. Pigmentesyon işlemini istediğim boyayı yaptıktan sonramı şuanki açıcı kullandığım haliylemi yapmalıyım. Çnki daha önce saçımı açma işlemiyle açtığımda boyann akmasından hatta tutmamasından şikayet çiydim. Sayenizde pigmente olmadığı için olduğunu öğrendim. Ayrıyetten cilada yapmalımıyım. Yapmalı isem işlem sırasında nerdd olmalı. Bu güzel ve yararlı bilgileriniz için ayrıca çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_20151226_225350.jpg
    IMG_20151226_225350.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 259
Acil cevap alabilirsem sevinirim çnki yarın saçımı boyamalıyım. Doğru işlemi öğrenip uygulamak isterim. Şimdiden teşekkürler

Slm kizlar..bugun kuafore gidecegim...yillardir sacimda rofle var ama nerdeyse yarisi dip boya oldu artik...
Ben sacimi kullu kumral istiyorum.bu mumkunmu mumkunse nasil yaparlar.acarakmi direkt boyaylami vs..
Direkt kumral boyasa bi kac yikama sonra altlardan hafif acilsa nolur ki,olurmu ,acele cevap verirseniz sevinirim bugun gidecegim.

Slm kizlar..bugun kuafore gidecegim...yillardir sacimda rofle var ama nerdeyse yarisi dip boya oldu artik...
Ben sacimi kullu kumral istiyorum.bu mumkunmu mumkunse nasil yaparlar.acarakmi direkt boyaylami vs..
Direkt kumral boyasa bi kac yikama sonra altlardan hafif acilsa nolur ki,olurmu ,acele cevap verirseniz sevinirim bugun gidecegim.
Eger sacin boyasiz ise sacini 8.1 ile boyamalari lazim. (Tabi istedigin tona gore degisir 7.1-8.1-9.1) Dogal sac sadece boyayla 4-5 ton acilabilir. Dipten gelenler dogal sacinsa sakin sacina oryelle acmalarina musade etme.

Eger sacin boyasiz ise sacini 8.1 ile boyamalari lazim. (Tabi istedigin tona gore degisir 7.1-8.1-9.1) Dogal sac sadece boyayla 4-5 ton acilabilir. Dipten gelenler dogal sacinsa sakin sacina oryelle acmalarina musade etme.
Tsk ederim.5 6 aydir dip geldikce boya yatiriyorum yani suan 1 cmi kendi sacim..suan yarisi boya yarisi rofle diyelim...yani sadece 1 boya islemiyle yapsin istedigim.baska seyler yapmasini istemiyorumda bakalim gidecegim birazdan.

Merhabalar kızlar,
Çok konuşulan konulardan biri de saç rengi açma ben de bu konuda araştırma yaptıktan ve saç rengimi açıktan sonra sizlerle bilgilerimi paylaşmak istedim. Doğal saç rengim açık kumral yani küllü bir renk de diyebilirim ama sıkılıp saçımı kızıla boyadım ama her seferinde rengin akıp kırmızıya dönüşmesinden dolayı 5-6 boyama sonrası pes edip kızılı siyahtan başka bir rengin kapatamayacağını düşünerek siyaha boyadım (simsiyah) ama Zaman'la siyah boya da yıkadıkça rengi solar gibi oldu koyu kahverengi gibi bir renge dönüştü ve arada kızıl parıltılar ortaya çıktı. Aslında bu renk güzeldi bir süre o şekilde hiç ellemeden kullandım fakat saçlarım uzayınca alttan açık renk gelince saçımda 3 renk oldu. Saçıma bir kat da kumral boya kullandım ama maalesef uzayan yerler sadece boyandı diğerleri aynı renk kaldı.kızıllıklar bile gitmedi hatta. Forumdan filan araştırma yaptım palette ve koleston saç açıcı Hakkı'nda bilgi topladım aslında palette almaya niyetlensem de bulamadığım için koleston aldım. İzlenimlerim şöyle;
Ben bir paket almıştım saçım çene hizamda küt olduğu ve çok fazla gür saçım olmadığı için, ama yetmedi. Neden derseniz ben ilk defa böyle birşeyi yaptım boya gibi zannediyordum ama değilmiş. Mesela boyanın kıvamı cıvık 15-20 dk sonra bile saçı karıştırınca az olan yere çok olan yerden aktarım yapabiliyoruz. Ama bu açıcılar öyle değil anında kuruyor sanki saçta ve homojen bir dağılım olmuyor. Fazla sürdüğünüz bir yer olursa o bölge daha açık renk oluyor sürmediğiz yer daha koyu. Keşke iki paket alsaydım daha orantılı sürerdim diye düşünüyorum saçımın rengi bayağı açıldı ama turuncu oldu hatta soğan kabuğı rengi gibi. Ama bazı bölgelere dazla sürdüğüm için oralar sarımsı turuncu olmuştu eşimden bi paket daha almasını rica ettim iki saat geçmeden bir paket açıcı daha kullandım. Fakat alnıma Bikaç yere değmiş açıcı ve sivrisinek ısırığı gibi kabardı ben de korkumdan fazla tutamadım hemen yıkadım saçımı. Daha sonra da kumral boyayla boyadım kendi saç rengime yakın bir renk oldu şu an memnunum halimden. Saçımda da herhangi bir yıpranma olmadı ki çok güçlü saçlara sahip biri de değilim. Umarım yazdıklarımın faydası olur sizlere hepinize kolay gelsin

1453388112600723067359.jpg Kızlar merhaba geçen hafta saçlarımı yeşil boyadım bir haftada bu hale geldi sarımtırak saçma sapan bir şey oldu küllü bir kumral ya da kahve ile boyasam kapatır mi nasıl olur? Yardımcı olun lütfen :KK43: Küllü bir renk istiyorum :KK43:

Merhaba. Ombre öncesi saçlarımı güzel bir kahveyle bir kaç defa boyamak istiyorum. Uçlarda çok az kızıllarım var. Ana renk olarak hangi kahve tonunu ve markasını tavsiye edersiniz? Ombreye yeni karar verdim. Palette amber kahveye boyuyordum devam etmeli miyim?

Mrblar hanimlar acil yardiminizi ostiyorum. Sacimi 12,0 kolestonla boyadim sacimin yer yer turunculasti 10,1 paletteyle boyasam nasil olur lutfen cvp verin boya alicam suan

Saçlarımı uzun süredir kızıla boyuyordum değişiklik yapmak istedim. Kuaför oryalle açtık çok iğrenç bi turuncu oldu. Mecbur üstüne fındık kabuğu boyadım gene kızıl yansımalı bir renk oldu bense kızıldan kurtulmaya çalışıyordum sarı ışıltı yaptırmak istiyordum. Bu kızıl yansımalı saçtan kurtulamaz mıyım saçım kumralımsı sarıya dönemez mi? Fikriniz varmı kızlar yardımınıza ihtiyacım var o_Oo_O

Saçlarımı uzun süredir kızıla boyuyordum değişiklik yapmak istedim. Kuaför oryalle açtık çok iğrenç bi turuncu oldu. Mecbur üstüne fındık kabuğu boyadım gene kızıl yansımalı bir renk oldu bense kızıldan kurtulmaya çalışıyordum sarı ışıltı yaptırmak istiyordum. Bu kızıl yansımalı saçtan kurtulamaz mıyım saçım kumralımsı sarıya dönemez mi? Fikriniz varmı kızlar yardımınıza ihtiyacım var o_Oo_O
kızıldan kurtulmak ıstıyosan küllü renklere boya alır kızıllıgı ama kendi tonunda yada daha koyu bi renge boyaman gerek küllü sarı yaparsan işe yaramaz. Sarı ışıltı için baya bi açman lazım

kızıldan kurtulmak ıstıyosan küllü renklere boya alır kızıllıgı ama kendi tonunda yada daha koyu bi renge boyaman gerek küllü sarı yaparsan işe yaramaz. Sarı ışıltı için baya bi açman lazım
dün küllü kumrala boyadım güzel oldu fakat anlamadığım birşey var kızıldan sarı için önce saçımı koyultup kızıldan kurtulmam gerek daha sonra mı saç rengimi açtıracağım

Arkadaslar merhaba. Benim saclarimin dibi orjinal rengim cok koyu da degil acik da degil uclari da sari ombre ben sacimi attigim fotodaki gibi koyu kahve istiyorum sacimin hepsi ayni renk olsun aralarda renk tonu olmasini istemiyorum krepe seklinde ombre yapildigi icin karrsizim kendim boyama konusunda sizin bi bilginiz var mi hangi boya ve nasil boyandigina dair sacimin dibine ilk defa boya surcem

Eklentiler

• image.png
    image.png
    200,5 KB · Görüntüleme: 222
dün küllü kumrala boyadım güzel oldu fakat anlamadığım birşey var kızıldan sarı için önce saçımı koyultup kızıldan kurtulmam gerek daha sonra mı saç rengimi açtıracağım
Hayır saçı açarken açıcıyi saçta tuttuğun süreye bağlı olarak saçın kendi yapısından dolayı illaki önce kızıllik sonra bakırlik olur en son o bakirlik da gider sarıya yakınlaşir saç rengi yıkar sonra sarıya boyarsin. Bunun için oryalle açman şart ama işte o da saçı yıpratır

Hayır saçı açarken açıcıyi saçta tuttuğun süreye bağlı olarak saçın kendi yapısından dolayı illaki önce kızıllik sonra bakırlik olur en son o bakirlik da gider sarıya yakınlaşir saç rengi yıkar sonra sarıya boyarsin. Bunun için oryalle açman şart ama işte o da saçı yıpratır
olaplex diye bi açıcıdan bahsediiliyor ve saçları hiç kırmıyormuş bilgisi olan var mı kızlar :KK76:

ben kullandım, açıcı değil Olaplex, açıcının içine karıştırılıyor ve saçı koruyor. Bir de evde bakım için kremi var ama çok pahalı ürünler
evet evet dogrudur. peki bi faydası var mı sence . kuaförler ballandıra ballandıra anlatıyorlar o ürünü :KK48::KK48:

X