- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
Ben bakır karamel rengini istiyorum. Nevacolor kahve köpüğü ile tarçın bakırını karıştırmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?karemelde biraz kızıllık var diye biliyorum bende acık karemele cok boyadım.tarcın bakırda da dorelik var bence kötü olur ve siz ne renk istiyorsunuz tam olarak
Saçın rengini açmadan tutmazSaçım siyaha yakın bi kahverengi ve hiç boya yok saçımda tamamen kendi rengi.Küllü kumral renge boyasam tutar mı yoksa önce açmam mı gerekir?
önce pigmentasyon yaparlarsa yeşillenmezPazartesi sacim 3 kez boyandi suan ombre sari saclarim. Yarin sacimi kumrala boyaticam yesillenme olur mu
Uclar 20 dk. 2 gun boyunca bakim yapin yaglayin besleyin sonra uclari boyayin hem acilir hemde yanmaz .
Citcitlarim acik sariydi bende doreligini alsin diye loreal inova 9.1 kullu sariya boyadim olusan renk koyu oldu simdi onu acmam lazim acik kullu sari istiyordum beceremedim kuafore kendi kisa sacimi yaptirdigimda 130 lira para aldi citcitlar daha cok tutar diye kendim yapmak istedim simdi nasil acarim ben bunlari lutfen yardim edin yemegi biraktim bunlarla uğraşıyorum benim icin cok onemli