Eger sacin boyasiz ise sacini 8.1 ile boyamalari lazim. (Tabi istedigin tona gore degisir 7.1-8.1-9.1) Dogal sac sadece boyayla 4-5 ton acilabilir. Dipten gelenler dogal sacinsa sakin sacina oryelle acmalarina musade etme.Slm kizlar..bugun kuafore gidecegim...yillardir sacimda rofle var ama nerdeyse yarisi dip boya oldu artik...
Ben sacimi kullu kumral istiyorum.bu mumkunmu mumkunse nasil yaparlar.acarakmi direkt boyaylami vs..
Direkt kumral boyasa bi kac yikama sonra altlardan hafif acilsa nolur ki,olurmu ,acele cevap verirseniz sevinirim bugun gidecegim.
Tsk ederim.5 6 aydir dip geldikce boya yatiriyorum yani suan 1 cmi kendi sacim..suan yarisi boya yarisi rofle diyelim...yani sadece 1 boya islemiyle yapsin istedigim.baska seyler yapmasini istemiyorumda bakalim gidecegim birazdan.Eger sacin boyasiz ise sacini 8.1 ile boyamalari lazim. (Tabi istedigin tona gore degisir 7.1-8.1-9.1) Dogal sac sadece boyayla 4-5 ton acilabilir. Dipten gelenler dogal sacinsa sakin sacina oryelle acmalarina musade etme.
Yukarıda katalogları ekledim kumral da var,resim olarak gösterirsem;
Kumral tonları
Koyu-Orta kumra da güzel olur onu da düşünebilirsiniz
kızıldan kurtulmak ıstıyosan küllü renklere boya alır kızıllıgı ama kendi tonunda yada daha koyu bi renge boyaman gerek küllü sarı yaparsan işe yaramaz. Sarı ışıltı için baya bi açman lazımSaçlarımı uzun süredir kızıla boyuyordum değişiklik yapmak istedim. Kuaför oryalle açtık çok iğrenç bi turuncu oldu. Mecbur üstüne fındık kabuğu boyadım gene kızıl yansımalı bir renk oldu bense kızıldan kurtulmaya çalışıyordum sarı ışıltı yaptırmak istiyordum. Bu kızıl yansımalı saçtan kurtulamaz mıyım saçım kumralımsı sarıya dönemez mi? Fikriniz varmı kızlar yardımınıza ihtiyacım var
dün küllü kumrala boyadım güzel oldu fakat anlamadığım birşey var kızıldan sarı için önce saçımı koyultup kızıldan kurtulmam gerek daha sonra mı saç rengimi açtıracağımkızıldan kurtulmak ıstıyosan küllü renklere boya alır kızıllıgı ama kendi tonunda yada daha koyu bi renge boyaman gerek küllü sarı yaparsan işe yaramaz. Sarı ışıltı için baya bi açman lazım
Hayır saçı açarken açıcıyi saçta tuttuğun süreye bağlı olarak saçın kendi yapısından dolayı illaki önce kızıllik sonra bakırlik olur en son o bakirlik da gider sarıya yakınlaşir saç rengi yıkar sonra sarıya boyarsin. Bunun için oryalle açman şart ama işte o da saçı yıpratırdün küllü kumrala boyadım güzel oldu fakat anlamadığım birşey var kızıldan sarı için önce saçımı koyultup kızıldan kurtulmam gerek daha sonra mı saç rengimi açtıracağım
olaplex diye bi açıcıdan bahsediiliyor ve saçları hiç kırmıyormuş bilgisi olan var mı kızlarHayır saçı açarken açıcıyi saçta tuttuğun süreye bağlı olarak saçın kendi yapısından dolayı illaki önce kızıllik sonra bakırlik olur en son o bakirlik da gider sarıya yakınlaşir saç rengi yıkar sonra sarıya boyarsin. Bunun için oryalle açman şart ama işte o da saçı yıpratır
ben kullandım, açıcı değil Olaplex, açıcının içine karıştırılıyor ve saçı koruyor. Bir de evde bakım için kremi var ama çok pahalı ürünlerolaplex diye bi açıcıdan bahsediiliyor ve saçları hiç kırmıyormuş bilgisi olan var mı kızlar
evet evet dogrudur. peki bi faydası var mı sence . kuaförler ballandıra ballandıra anlatıyorlar o ürünüben kullandım, açıcı değil Olaplex, açıcının içine karıştırılıyor ve saçı koruyor. Bir de evde bakım için kremi var ama çok pahalı ürünler