Ben sacimi ombreler kapansin diye altın açık kahveye boyamistim 3 ay oluyor dibindende geldi 6 7 cm falan dediğini yapayım umarım iyi olur biri kullu açık sarı diğeri sarı dengeler diye aldım bilmem yanlismi yaptimküllü renklerle boya..
10 yıl önce de hep kızıla boyardım, kaçmak zor olmamıştı benim için :) 2 aydır yine kızıla boyuyorum ama bir türlü şu hafif bakıra kaçan kızılı bulamadım. Saçım akınca turunculaşıyor ve çok hoşuma gidiyor ama o zaman da sağlıklı görünmüyor.Ben kizildan kaçıyorum siz kızıl istiyorsunuz:)))
normalde aldığın boyanın yanına bir tane de bakır boya al ve her boyamanda asıl boyanın içine bu bakır boyadan biraz kat o zaman..10 yıl önce de hep kızıla boyardım, kaçmak zor olmamıştı benim için :) 2 aydır yine kızıla boyuyorum ama bir türlü şu hafif bakıra kaçan kızılı bulamadım. Saçım akınca turunculaşıyor ve çok hoşuma gidiyor ama o zaman da sağlıklı görünmüyor.
kahve ile karamel karışımı sanırımMerhaba bu saç rengi ne renk bilen var mu?
Teşekkürler bende öyle düşünmüştüm ama emin olamadım yinedekahve ile karamel karışımı sanırım
kumral..Merhaba bu saç rengi ne renk bilen var mu?
su anki saç rengnz nedir kiŞu rengi nasıl elde edebilirim acaba çok acilll? Lütfennn Eki Görüntüle 1647570
su anki saç rengnz nedir ki[/QUOT güneş vurmuş ama bu tonlarda
Çok teşekkür ediyorumOo ii acikmis baya paletin bi karameli var altin karamale onla olablr ilk basta brz koyu olur ama sari oldgu icin acilir dye dusunuorm