Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Çok uzun zamandır arıyorum, lütfen bilen varsa cevaplasın. Bu rengi nasıl elde ederim?

Eklentiler

• l-rachel-hurd-wood-cde4f648.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 185
Ben kizildan kaçıyorum siz kızıl istiyorsunuz:)))
10 yıl önce de hep kızıla boyardım, kaçmak zor olmamıştı benim için :) 2 aydır yine kızıla boyuyorum ama bir türlü şu hafif bakıra kaçan kızılı bulamadım. Saçım akınca turunculaşıyor ve çok hoşuma gidiyor ama o zaman da sağlıklı görünmüyor.

normalde aldığın boyanın yanına bir tane de bakır boya al ve her boyamanda asıl boyanın içine bu bakır boyadan biraz kat o zaman..

ACİLLL!!!!!!!!
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEWİNİRİM ARKADAŞIMIN SAÇ RENGİ KOYU KAHVE VE AÇIK KUMRALA BOYAYIP ÜZERİNE PALETTENİN RÖFLE SETİNDEN YAPMAK İSTİYOR ACABA NASIL AÇIK KUMRALA DÖNDÜREBİLİRİZ SAÇI

Eklentiler

• IMAG0571.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 169
merhaba ben su an kızıl saç kullanıyorum ama bakır tarcın rengıne gecmek ıstıyorum kızılı 2 ay boyamadım ama halen akmadı bgnde tarcın rengıne boyadım tutmadı bu sac nasıl acılır dogal yontemlerle

Acilen bu saç rengine ulaşmam lazım yardım eder misiniz?

Şu an saçlarım kumral, hangi boyayı alsam veya karıştırsam bunu elde ederim

Hanimlar fikre ihtiyacim var.Beyaz tenliyim ama sari alt tonluyum.Yani sarimtragim anlayacaginiz.Saclarim cook acik kumral.Hos da duruyo fakat turuncu ya da kizili da dusundum.Olur mu ne dersiniz? Olursa da hangi tonlari olur?

Merhaba bu ćiğ sarı hoşuma gitmedi daha doģal küllü sarilar istiyorum palettw 10.1 aćık küllü sarı mi yoksa 10.2 platin sarisı mi yapmaliyim yesillenme yapar mi ne yapmaliyim bu renkten cok rahatsizim

Eklentiler

• 2015-09-20 12.29.38.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 330
  • 2015-09-20 12.27.45.jpg
    276 KB · Görüntüleme: 358
saçlarımı en son fındık kako dye bi renge boyadım ve begenmedm acma isiorum tekrar bal köpüğü fln düşünüyorum szce kendm evde açsam sacıma zarar veririmym kafam cok karıısk

Oo ii acikmis baya paletin bi karameli var altin karamale onla olablr ilk basta brz koyu olur ama sari oldgu icin acilir dye dusunuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…