Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhaba benim saç rengim koleston 6/7 çikolata kahvesi. Bakır kahve istiyorum ama tek renk boyalar istediğim sonucu vermedi genelde bakırın yoğun kızıllığı oldu o da benim soluk buğday tenime yakışmadı. Kahvenin daha çok olduğu ama bakırında göze çarpacağı bir renk olsun istiyorum bu yüzden Nevacolor 6.7 çikolata kahvesiyle 6.45 kızıl bakırı karıştırsam nasıl bir şey olur? Önerilerinizi bekliyorum lütfen ^-^

Şuan ki saç rengim bu sanki sarıya dönüyor gibi ten rengim daha da soluk duruyor :KK43:

Eklentiler

• 2015-10-15 15.42.49.jpg
    2015-10-15 15.42.49.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba benim saç rengim koleston 6/7 çikolata kahvesi. Bakır kahve istiyorum ama tek renk boyalar istediğim sonucu vermedi genelde bakırın yoğun kızıllığı oldu o da benim soluk buğday tenime yakışmadı. Kahvenin daha çok olduğu ama bakırında göze çarpacağı bir renk olsun istiyorum bu yüzden Nevacolor 6.7 çikolata kahvesiyle 6.45 kızıl bakırı karıştırsam nasıl bir şey olur? Önerilerinizi bekliyorum lütfen ^-^
bakır kahve istiosun sanırım koyu çiğ durmayan bakır bana kalırsa koyu bi bakır kahve rengyle sarı karstr ama sarıyı az koy su anki saçın üstünede tutar bnce

Peki önerebileceğiniz marka ve numaralarıda var mı? Ya sarı deyince korktum sanki ben :)
ya numara olrk blmem ben pek bakarak anlıorum palette ii bana göre ii tutyor ve parlak oluyo sarı dedysem boyanın koyulugunu ve cok bakırlıgını krımakiçin etkisi olmaz yani sen bu saça sarı sursende sarı olmazki zaten :)

Ya sanırım koleston 6/4 kızıl bakırına boyayacağım ama çok aşırı kızıl olmasın diye içine 8.0 açık kumral da mı eklesem? Yoksa sadece kızıl bakır mı yapsam? Nasıl bir şey olur yarın boyayacağım kötü bir şey çıkmasın ortaya :KK43: yardımcı olur musunuz?

öle hiç denemedm ama kumralda açar boyayı tabi ilk boyamada da yne renk oturmayablr 1 2 yıkmadan sonra anlarsın cbk akan renkler sadece kızıl bakır kesnlkle yapma bana kalırsa cok koyu olur o zmn cok yogun bi bakır cıkablr

Saçımı en son 4.0 koleston ile boyamistim bayağı aktı simdi koyu kumral gibi duruyor. Arkadaşlar saç rengimi açıp loreal 7.3 dore kumral boyamak istiyorum . Nasil basarabilirim? :-( evde boyama yapmak istiyorum en son yakmislardi saçımı kuaförde

Eklentiler

• IMG_20151010_171354.jpg
    IMG_20151010_171354.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 160
MERHABA HERKESE, SAÇLARIMI LOREAL OMBRE 2 VE 3 NUMARA İLE 2 KERE BOYADIM AMA İSTEDİĞİM GİBİ AÇIK SARI OLMUYOR TURUNCU KALIYOR. LOREAL MAJİREL HİGH LİFT ASH+ ALDIM BUNUN İÇİN AMA NASIL OLUR BUNU ÖNERDİLER. BİLGİSİ OLAN YADA KULLANANLAR CEVAPLARSA ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.
20151102_210803.jpg 20151102_210832.jpg 20151102_210922.jpg

Kızlar sacım suan koyu kahve rengi doğal rengım sacımda hiç boya yok saçimi şu resimdeki gibi boyamam için ne renk boyalar
image.png
almam lazım

Kizlar merhaba. Kendim konu actim ama hic cevap alamadim. Saclarimda hic kimyasal yok. 3 5 kere kina yaktim ama en son ocak ayindaydi. Daha ya da once. Kina ustune boya tutmaz diyorlar. Kizilliklar sadece guneste belli oluyor. Saclarimin uclarini actirmak istiyorumbir degisiklik istiyorm kendimi bildim bileli ayniyim. Saclarim suan boyle sizce yazik eder miyim saclarima boyatarak? Ve su kinanin ustune boya tutmaz seysi gercek midir?

Eklentiler

• 20151108_193522.jpg
    20151108_193522.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 445
Kizlar merhaba. Kendim konu actim ama hic cevap alamadim. Saclarimda hic kimyasal yok. 3 5 kere kina yaktim ama en son ocak ayindaydi. Daha ya da once. Kina ustune boya tutmaz diyorlar. Kizilliklar sadece guneste belli oluyor. Saclarimin uclarini actirmak istiyorumbir degisiklik istiyorm kendimi bildim bileli ayniyim. Saclarim suan boyle sizce yazik eder miyim saclarima boyatarak? Ve su kinanin ustune boya tutmaz seysi gercek midir?
Saçlarınızı biraz kestirin, uçların kesilme vakti çoktan gelmiş. Kına için evet öyle derler, en azından bir süre beklemelisiniz. Ki boya yapıp para kazanacak kuaförler kına işin içine girdi mi olmaz hemen diyorlar. Daha 1 yıl olmamış, 1 yılı biraz geçsin.

maşallah yaa çok güzel

nasıl olmuş bi fikrinizi almak istedim.
kahve olan yeni hali

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 381
  • image1.jpg
    image1.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 478
merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacak.
saçlarımı su bazlı boyayla pembeye boyamıştık. çok zaman geçmeden üstüne kahverengi attırdık ve saçım kızıl oldu. bu iki boya karışınca normal saç açma işlemi uygulayamıyorum sanırım. saçlarımdan boyayı nasıl tamamen akıtabilirim yıpranmadan? boya silicileri araştırdım ancak benim saçta işe yaramayacak gibiler. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. :KK43:

X