Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Selam kizlar benim su an sacim bakir kahve tonlarinda ben sarimtrak kullu bir renk yapmak istiyorum bir de diplerden bir iki cm kendi sacim geldi kendi sacimin rengi de siyaha yakin bir renk sizce hangi boyalari kullanmaliyim cok acik olmasina gerek yok turunculuk biraz grimsi sariya donsun yeterli benim icin sac rengim bu su an yardimci olursaniz sevinirim bu hafta boyamayi düşünüyorum
canım senin de turuncu azaltı eklemen ve küllü boyalar kullanman lazım.. çok konu açıldı böyle kızlar yeni konu açmadan önce onları bir okusanız yeterli olacaktır aslında..

Merhaba, ben saçımı İgora 6.65 ile boyamıştım çok koyu oldu gibi geldi. Diplerimde beyazlarım çok fazla, onları kapattı ama renk olarak fazla koyu gibi. Yine de daha açık ve canlı bir renk ve aynı zamanda beyazlarımın kapanmasını istiyorum. Saç uçlarımda da ombrelerim var. Sadece dip boya yapacağım. Bu sefer 7.65 aldım. Beyazlarım kapanır mı ve istediğim daha açık renk olur mu? Yoksa koyunun üstüne boyanacağı için tutmaz mı?

Şöyle bir bilgi ile karşılaştım:
"Beyaz Kapatma:
İgora Royal serilerinde sonu -0, -00, -4, -40, -50, -60, -70, -80, -90 olan numaralar %100 beyaz kapatır.
İgora Royal serilerinde sonu -11, -12, -13, -5, -57, -6, -65, -68, -7, -77, -55, -63, -88, -98 olan numaralar %50 beyaz kapatır. %50’den fazla beyazı olan saçlar bu tonlarla boyanacaksa; seçtiğiniz tona -0 veya -4 ile biten sıcak tonları oranı 2:1 olacak şekilde ekleyin. Çok kalın telli saçlarda 1:1 oranında eklenebilir. Örnek: 40 ml seçilen ton + 20 ml eklenen ton + 60 ml oksidan"

Bu durumda ben sonu 65'li bir boya seçtiğim için beyazlarım tam kapanmayacak mı? Sizce dediği gibi bu boyaya biraz da 7.0 veya 8.0 mı eklemeliyim? 7.0 koyu mu gelir? Ya da ne eklemeliyim?

Kizlar bu saç rengini doğal bir Sarı yapmak istiyorum yada açık kumral nasıl bi yol izlemem gerek yardım edermisiniz

Eklentiler

• 20150828_180155.jpg
    20150828_180155.jpg
    167,8 KB · Görüntüleme: 155
IMG_20150831_183747.jpg
Kizlarsacima en son bi sene önce balyaj attırmıştır. Hamilelik dolayısıyla kestirip boyamadim.şimdissaçların belimde. Omuz hizasi kestirip koleston 6.74 de boyamak istiyorum. Resimdeki gibi bire bir tutması için ne yapmalıyım. Kutu içindeki 20lik oksidan yerine 30luk kullansam olur mu

kızlaar bende bu yaz loreal sunkiss jeli kullandım ama numara 1 vardı blogda okudum numara 2 lazımmış daha da açmak için ama bulamıyorum nereden alabilirim? yardımm :KK43:

Kizlar bu renk saç istiyorum ama sacima ombre yaptirmistim birazcık kestircem bu saci nasıl elde edebilirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-08-12-01-34.png
    Screenshot_2015-09-08-12-01-34.png
    415,9 KB · Görüntüleme: 310
Merhaba öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim:21: ben sacimi bal kopugu yapmak istedim ce araştırdım kahve kopugu 8.65 ile 9.3 sarı kullanip boyadim:KK61: sonuç felaket oldu yaa çok aşırı bir kırmızılık var sonra üstüne pariltili sarı surdum daha beter oldu normalde ben kuralım ne ypmam gerek sarı olmasi için lütfen yardım edin sokağa çıkamaz oldum resim ekleyemiyorum bildiginz turuncu kizil bakır gibi bişey oldu 9.0 palette sürsem mi acaba??

Merhaba lütfen banada yardım edin cok kotu ruh halindeyim.. saçlarım siyahti yeni daha öncesinde platin renkteydi sıkılıp siyaha boyamistim ancak simdi siyahtan bunaldim psikolojim bozuldu eski sarı hallerime dönmek istiyorum platin olmucagini bilsemde en azindan sarılara dönsem yeter. Ben simdi palette açıcı uyguladım saçima paket ata ata siyahtan kurtuldum ama bu seferde kızıl desem değil bakır desem değil ikisinin ortası yarin tekrar açıcı uygulucam bu seferde tam turuncu olucak ne yapmam lazım lütfen kuaföre git yada bırak elleme bikaç ay takıl koyuya boya demeyin :KK43: gözümü kararttim kopsada saçlarım sarı olucam bana şimdi kurban oluyum yardım edin nasıl gidecek bu kızıllarda sariya donebilcem resim yüklüyorum lütfen yardım edin
Benimde sacimda aynı sonuç var sarı yapayım derken turuncu oldum sokağa çıkamıyorum bana hiç yakışmıyor

Kizlar aranızda loreal Bu renkleri karıştırıp kullanan varmı doğal bir Sarı olsun istiyorum sacim açık kahve gibi boyalı

Eklentiler

• 20150911_131302.jpg
    20150911_131302.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 136
boyalıysa bunları kullanarak açılmaz önce boyanın silinmesi lazım.. hele 8.1 hiç açmaz..
Kuaförler çok pahalı ombre yaptirmistim 200 tl çöpe gitti uclarindan kurtulmak için kestirdim yani üç renginden kurtuldum nasıl bu renge getirebilirm bu boyayi nasıl silicemki iki boyayi karistiricam açık sarı daha fazlakoyucam

Kuaförler çok pahalı ombre yaptirmistim 200 tl çöpe gitti uclarindan kurtulmak için kestirdim yani üç renginden kurtuldum nasıl bu renge getirebilirm bu boyayi nasıl silicemki iki boyayi karistiricam açık sarı daha fazlakoyucam
8.1 i değiştir bir kere 10.1 falan al.. onlarla anca 2 3 boyamada sarı olacak zaten.. ama boya silici vurup ondan sonra istediğin renge direk boyayabilirsin.. colorb4 watsonslarda falan var.. ama kutu içinden çıkan saç kremini kullanma rengi koyultuyormuş..

8.1 i değiştir bir kere 10.1 falan al.. onlarla anca 2 3 boyamada sarı olacak zaten.. ama boya silici vurup ondan sonra istediğin renge direk boyayabilirsin.. colorb4 watsonslarda falan var.. ama kutu içinden çıkan saç kremini kullanma rengi koyultuyormuş..
Bak canım ilk önce colorb4 yapıcam sacimi yikicam sonra aldigim boyayi yapıcam öylemi? Sen denedinmi sonuç nasıl oluyormuş

Bak canım ilk önce colorb4 yapıcam sacimi yikicam sonra aldigim boyayi yapıcam öylemi? Sen denedinmi sonuç nasıl oluyormuş
ben denemedim ama birçok kişi bu şekilde olduğunu söyledi ki ben şahsen kuaförlerden daha çok güveniyorum kullanıcı yorumlarına.. önce boya siliciyi yapıyorsun sonra boyayı evet..

X