Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

arkadaşlar bana acil yardım edermisniz annemin saçını boyadık altın karameldi saç rengi.şimdi loreal 8.34le vital 7.54ü karıştırdk dha yıkamadı ama kızıl gbi duruyo korkuyorz annemin çok morali bozuldu bilen varmı kötümü çıkcak rengi.biz daha önce 8.le 7.54ü karıştırıyodk şimdi 8.34 sıcak zengin sarı aldk 8le pek farkı olmaz dedk cnkü 8 bulamadık

8 le 8.34 tabi ki fark eder canım daha bir bakırlık katar saça malesef.. ama renk değiştirme bir boyamayla olmaz zaten yeni rengin büyük kısmı akacak merak etmeyin.. bir dahaki boyamaya da 8 alırsınız..

8 le 8.34 tabi ki fark eder canım daha bir bakırlık katar saça malesef.. ama renk değiştirme bir boyamayla olmaz zaten yeni rengin büyük kısmı akacak merak etmeyin.. bir dahaki boyamaya da 8 alırsınız..
Bana da yardım edebilir misin kiddyy? Diplerim geldi bıyamam lazım ama yanlış bişey yapmayayım diyorum

teşekkür ederim canım aynen dedğin gbi bakırlık var bida 8 alırız artık

Kızlar bana bir yardım eli lütfen
Saçımda hiç boya yok koyu kumralım ancak zamanında saçımı extra blond ile açmıştım ve dibimden 5cm itibaren saçım sarı. Sizce bu rengi nasıl elde edebilirim? Her yeri aynı olsun istiyorum ancak dibim koyu olduğu için imkanı yok sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-17-20-12-34.png
    477,3 KB · Görüntüleme: 117
merhabalar benim saçım normalde kumraldı bu yaz hidrojen peroksit içeren üstünde papatya konsatresi yazan bi açıcı sprey aldım denizden çıktıktan sonra kullandım saçım fazla açıldı tatilden dönünce boyadım clemency boyayla yine kumral tonlarına ama saçımın dipleri bi süre sonra tekrar açıldı.koyu renk elde etmek istiyorum ama yine açılmasından korkuyorum hangi tonlarda boyarsam açılmaz yardımcı olur musunuz

Kizlar bu rengi tam olarak nasil elde edebilirim simdiki sacim kumral karamelden biraz koyu bi renk

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-25-17-45-58-1.png
    402,3 KB · Görüntüleme: 169
Kizlar bu rengi tam olarak nasil elde edebilirim simdiki sacim kumral karamelden biraz koyu bi renk
saçında boya varsa boya silici+bakırkızıl saç boyası+1 parmak bakır yoğunlaştırıcı.. boya yoksa 11.0 gibi açıcılı boyalar+bakırkızıl saç boyası+1 parmak bakır yoğunlaştırıcı..

Merhaba lütfen banada yardım edin cok kotu ruh halindeyim.. saçlarım siyahti yeni daha öncesinde platin renkteydi sıkılıp siyaha boyamistim ancak simdi siyahtan bunaldim psikolojim bozuldu eski sarı hallerime dönmek istiyorum platin olmucagini bilsemde en azindan sarılara dönsem yeter. Ben simdi palette açıcı uyguladım saçima paket ata ata siyahtan kurtuldum ama bu seferde kızıl desem değil bakır desem değil ikisinin ortası yarin tekrar açıcı uygulucam bu seferde tam turuncu olucak ne yapmam lazım lütfen kuaföre git yada bırak elleme bikaç ay takıl koyuya boya demeyin gözümü kararttim kopsada saçlarım sarı olucam bana şimdi kurban oluyum yardım edin nasıl gidecek bu kızıllarda sariya donebilcem resim yüklüyorum lütfen yardım edin

Eklentiler

• 20150829_024354.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 141
keşke açıcı kullanacağına boya silici kullansaymışsın saçın daha az yıpranırdı.. şimdi yine açıcı uygulayacaksın madem hindistan cevizi yağı sür önce onun üstüne uygula açıcıyı.. sonra 10.1 11.1 gibi boyaları alıyorsun içine igora turuncu azaltıcı ve kızıl azaltıcı ayrı ayrı satılıyor alıyorsun ikisini de her birinden 1 fındık kadar katıyorsun 1 tüp boya için.. artık saçının uzunluğuna göre kendin ayarlarsın tüp sayısını..

Dedigibiz gibi yaptım yağı sürüp öyle uyguladim açıcıyi o koyuluk gitti lakin bu sefer bakır internetten dediginiz igora turuncuyu siparis ettim simdi anlamadigim bayan kiddyy bu Dediginiz numaralardaki boyalarn içine mi koyuyorum igorayi yoksa tekrar açıcı kullanıp bunun içine mi ? Böyle yaptığımda ne elde ederim kumral kahve falan değil dimi tek umudum sizsiniz lütfen yardım edin okadar blog okudum ama nafile

Selam kizlar benim su an sacim bakir kahve tonlarinda ben sarimtrak kullu bir renk yapmak istiyorum bir de diplerden bir iki cm kendi sacim geldi kendi sacimin rengi de siyaha yakin bir renk sizce hangi boyalari kullanmaliyim cok acik olmasina gerek yok turunculuk biraz grimsi sariya donsun yeterli benim icin sac rengim bu su an yardimci olursaniz sevinirim bu hafta boyamayi düşünüyorum

Eklentiler

• 20150823_111056-1.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 141
yani eğer saç rengi istediğin tona kadar açılmadıysa kumral falan olabilir.. istediğin ton için bir daha açman gerekebilir ama bu sefer de saçın çok yorulur biraz bekle madem.. turuncu azaltıcıyı sonra yapacağın boyaya katıyorsun açıcıya değil canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…