canım senin de turuncu azaltı eklemen ve küllü boyalar kullanman lazım.. çok konu açıldı böyle kızlar yeni konu açmadan önce onları bir okusanız yeterli olacaktır aslında..Selam kizlar benim su an sacim bakir kahve tonlarinda ben sarimtrak kullu bir renk yapmak istiyorum bir de diplerden bir iki cm kendi sacim geldi kendi sacimin rengi de siyaha yakin bir renk sizce hangi boyalari kullanmaliyim cok acik olmasina gerek yok turunculuk biraz grimsi sariya donsun yeterli benim icin sac rengim bu su an yardimci olursaniz sevinirim bu hafta boyamayi düşünüyorum
Belki renge bakarak boya numarasi oneren olur diye acmistim bencanım senin de turuncu azaltı eklemen ve küllü boyalar kullanman lazım.. çok konu açıldı böyle kızlar yeni konu açmadan önce onları bir okusanız yeterli olacaktır aslında..
Bu dediginiz boyalı saci açmak için kullaniliyomukızlaar bende bu yaz loreal sunkiss jeli kullandım ama numara 1 vardı blogda okudum numara 2 lazımmış daha da açmak için ama bulamıyorum nereden alabilirim? yardımm
Benimde sacimda aynı sonuç var sarı yapayım derken turuncu oldum sokağa çıkamıyorum bana hiç yakışmıyorMerhaba lütfen banada yardım edin cok kotu ruh halindeyim.. saçlarım siyahti yeni daha öncesinde platin renkteydi sıkılıp siyaha boyamistim ancak simdi siyahtan bunaldim psikolojim bozuldu eski sarı hallerime dönmek istiyorum platin olmucagini bilsemde en azindan sarılara dönsem yeter. Ben simdi palette açıcı uyguladım saçima paket ata ata siyahtan kurtuldum ama bu seferde kızıl desem değil bakır desem değil ikisinin ortası yarin tekrar açıcı uygulucam bu seferde tam turuncu olucak ne yapmam lazım lütfen kuaföre git yada bırak elleme bikaç ay takıl koyuya boya demeyingözümü kararttim kopsada saçlarım sarı olucam bana şimdi kurban oluyum yardım edin nasıl gidecek bu kızıllarda sariya donebilcem resim yüklüyorum lütfen yardım edin
boyalıysa bunları kullanarak açılmaz önce boyanın silinmesi lazım.. hele 8.1 hiç açmaz..Kizlar aranızda loreal Bu renkleri karıştırıp kullanan varmı doğal bir Sarı olsun istiyorum sacim açık kahve gibi boyalı
Kuaförler çok pahalı ombre yaptirmistim 200 tl çöpe gitti uclarindan kurtulmak için kestirdim yani üç renginden kurtuldum nasıl bu renge getirebilirm bu boyayi nasıl silicemki iki boyayi karistiricam açık sarı daha fazlakoyucamboyalıysa bunları kullanarak açılmaz önce boyanın silinmesi lazım.. hele 8.1 hiç açmaz..
8.1 i değiştir bir kere 10.1 falan al.. onlarla anca 2 3 boyamada sarı olacak zaten.. ama boya silici vurup ondan sonra istediğin renge direk boyayabilirsin.. colorb4 watsonslarda falan var.. ama kutu içinden çıkan saç kremini kullanma rengi koyultuyormuş..Kuaförler çok pahalı ombre yaptirmistim 200 tl çöpe gitti uclarindan kurtulmak için kestirdim yani üç renginden kurtuldum nasıl bu renge getirebilirm bu boyayi nasıl silicemki iki boyayi karistiricam açık sarı daha fazlakoyucam
Bak canım ilk önce colorb4 yapıcam sacimi yikicam sonra aldigim boyayi yapıcam öylemi? Sen denedinmi sonuç nasıl oluyormuş8.1 i değiştir bir kere 10.1 falan al.. onlarla anca 2 3 boyamada sarı olacak zaten.. ama boya silici vurup ondan sonra istediğin renge direk boyayabilirsin.. colorb4 watsonslarda falan var.. ama kutu içinden çıkan saç kremini kullanma rengi koyultuyormuş..
ben denemedim ama birçok kişi bu şekilde olduğunu söyledi ki ben şahsen kuaförlerden daha çok güveniyorum kullanıcı yorumlarına.. önce boya siliciyi yapıyorsun sonra boyayı evet..Bak canım ilk önce colorb4 yapıcam sacimi yikicam sonra aldigim boyayi yapıcam öylemi? Sen denedinmi sonuç nasıl oluyormuş
Ya turunculuk falan olur mu acababen denemedim ama birçok kişi bu şekilde olduğunu söyledi ki ben şahsen kuaförlerden daha çok güveniyorum kullanıcı yorumlarına.. önce boya siliciyi yapıyorsun sonra boyayı evet..
küllü renklerle boya..Ya turunculuk falan olur mu acaba