Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

kızlar ben dün saçımı loreal tarçın bakır ile boyadım, saçlarım da kestane rengi ancak hiç değişiklik olmadı :/ daha önce garnier tarçın bakır kullanmıştım kutudaki rengin aynısı olmuştu saçlarım

IMG_4624.JPG IMG_4634.JPG Merhaba ben uzun zamandır saçımı loreal excellence fındık kahvesi 6.41e boyuyordum yaklaşık son 3 boyamada Loreal Inoa 6.34 koyu kumral dore bakır boyuyorum saçımı saçlarımın rengi fotodaki gibi şimdi Loreal Inoa'da 6.34 ve 5.35 Açık Kahve Dore Akaju'yu karıştırmayı düşünüyorum saçlarımın biraz koyulaşmasını bakırlıkların biraz azalmasını istiyorum. Sizce doğru yolda mıyım kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum :)

Merabalar.. Yine ben.. Saçlarımın renginden çook sıkıldım.. Ve diplerim geldi.. Koyu kumral ve bal rengini karıştırsam sizde etkili bi sonuç elde edebilir miyim?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 404
kızlar yardım... saçlarımın bir tutamını şu acacia jeans color boyalarından zümrüt yeşiline boyamak istedim saçlarım koyu kumral önce o tutamı koleston açıcıyla açtım berbat birşey oldu uçları sarı dibe doğru turuncu koyu filan yine de üzerine yeşili sürdüm bekliyorum güzel birşey çıkmayacak biliyorum nasıl kurtarabilirim bu saçı çok berbat görünüyor lütfen yardımm böyle bir tecrübesi olan varsa eğer

Kizlar resim yükleyemiyorum ama sacim turuncu kizil diplerimse sari iğrenç bir renk oldu karmakarışık 7.1 sürsem lorealden gecermi ama cokda koyu istemiyorum yoksa 8.1mi bilgisi olan varmi neolur

Merhaba kızlar bu renk nedir acaba koyu küllü kumral olabilir mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 379
Selam benim kendi saç rengim kuyu kestaneydi. Loreal excellence 9 sarı aldım şuan saçlarım garip bi renkte,rahatsız edici değil ama. Sarı olması için ne yapmalıyım ne kullanmalıyım bana yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim.
Öyle çok sarı degil ama böyle dore gibi bişiler istiyorum.

Wallaha zaten boyalı saçlar için bir yığın urun buldum aciciymis renk akitici b4 koleston mavi toz vs neler neler boşuna aldım şimdi bir yığın boya boşuna yikadim beyaz sabunla da ve neredeyse oksidasyon kremiyle açıyordum sacimı, c vitamini de boyalı saçlariiçinmiş öğrenince hiç girişmedim. Yıldan yıla bu urunler artıyor mavi tozu alıp oksidasyon katip yapabilen roflemi bile yapacak bilgim oldu bir haftada :) ama sacim hala şu an koyu renk ve boyalar durmuyor saçımda. Yanı bilgi var da uygulamak zor :) daha çok kafa yorucam yani bu işe ama c vitamini işlemez bana onu bildim, teşekkürler canım wallaha hep birbirimizden ogrene ogrene artık yapicazbir sşeyler
ısılcım ben c vitaminin de denemiştim evet açıyor bi tık ama yarım ton var ya yok siyah tonda çok etikili bir yöntem değil. :)

saçlarım 8.1 küllü koyu sarı gibi bi renk hemen hemen 8.1 küllü koyu sarı . Saçlarımı kumral yapmak istiyorum 7.1 küllü kumrala boyamıştım süper olmuştu ama denize girince yine akıp eski haline döndü . ne yapsam da kumral olup geri akmasa ? bu sefer bi koyusunu daha alıp 6.1 ile mi boyasam yoksa 5.1 mi alsam ne yapsam ? lütfen bana yardım edin .(

Kızlar saç rengi açmak için doğal bir yöntem önerebilirim. Papatyayı kaynatın, soğutun ve saçınıza sürün ve güneşte kurumasını bekleyin. sonra yıkayın....

Merhaba arkadaşlar saçlarım siyahtı ama sariyi çevirmek istiyorum suan turunculuk var acaba 12.01 boyasam tutarmi..

Eklentiler

• B612-2015-07-30-02-02-08.jpg
    B612-2015-07-30-02-02-08.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 168
Merhaba. Sac rengimi acmak istiyorum ama kuafor yanasmiyo. Sorumluluk almak istemiyo sanirim. Dogal sac rengim siyah. Bundan bi 7 ay kadar once koleston 6/74 terracota ya boyadim. Hic farketmedi gibi bisey. 3 ay oncede baya kestirdim sacimi. Kuafore gitmeden nasil acabilirim rengi. Direk sari renge boyasam farkedermi acaba. Bu arada kendim esmerim ama tesetturlu oldugum icim resim atamiyorum. Koyu bakir yada karamel istiyorum sac rengimi

Merhaba. Sac rengimi acmak istiyorum ama kuafor yanasmiyo. Sorumluluk almak istemiyo sanirim. Dogal sac rengim siyah. Bundan bi 7 ay kadar once koleston 6/74 terracota ya boyadim. Hic farketmedi gibi bisey. 3 ay oncede baya kestirdim sacimi. Kuafore gitmeden nasil acabilirim rengi. Direk sari renge boyasam farkedermi acaba. Bu arada kendim esmerim ama tesetturlu oldugum icim resim atamiyorum. Koyu bakir yada karamel istiyorum sac rengimi
keşke boyamasaydın o zaman belki bir iki ton açardı ama şimdi imkansız.. boya silici al boyayı akıtsın önce hem saçın yıpranmaz ondan sonra açıcılı boyalarla birer ay arayla bir iki defa boyarsan istediğin tona gelir..

Siyah boya vardı hergün önce sabun sonra sampuanla yıkadim akittim sonra açtım orialle kizilligi gidermek için açık Küllü kumralla külü kumralı karıştırıp sürdum şimdide ap açık bi sariyi sacima sürdum kel kalmak yada kalmamak :))
canim nasil bu sekle getirsin sacini. Daha once islem.gormusmuydu sacin

Kızlar ya tüm saçıma (göğüs hizasında saçlarım) cila yapıcam koyu küllü kumral boyayla, araştırdım ama kafamda oturtamadım bi türlü yanlış bişey yapmak istemiyorum yardımcı olun lütfen:KK17::110:

1 tüp boya yeter mi?
Tüm saç olduğu için 1 çay bardağı mı koymalıyım yoksa 1,5 çay bardağı mı? Çünkü benim saçım boyayı hemen emer :KK43:
Oksidan ne kadar konulmalı?
Saçları ıslatmalı mıyız yapmadan önce?
Bir de saç kremi bir kısım koymuş, bir kısım koymamış ne kadar koymalıyız?:110:

Merhaba kızlar
Bu saçı elde etmek istiyorum balyajları kuaföre yaptırıcam ama taban rengimi ben yapayımda gideyim istiyorum.şuan saçım koyu kumral boyalı ama kumral bende hafif kızıl yansımalı koyu kahve gözüküyor.kızıl yansıması olmayan orta bir kahve istiyorum taban rengi gibi işte.nasıl elde edebileceğimi bilen var mı?yardımcı olabilecek biri?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 141
X