- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
İçimi rahatlattın gerçekten. Açık sarısını aldım 10.0 umarım pişman olmam.Canım yok ne tahriş ne alerji kullandığım en iyi saç boyasıydı diyebilirm.boyadımtan sonrada saçlarım çok parlaktı
boyadıktan sonra bizi de haberdar et merak ederim :)İçimi rahatlattın gerçekten. Açık sarısını aldım 10.0 umarım pişman olmam.
Bu sarı olayı çok riskli çekiniyorum aslında. Şuan zemin küllü sarı inşallah güzel olurboyadıktan sonra bizi de haberdar et merak ederim :)
arkadaşlar eğer saçımı boyadım koyu oldu diyorsanız kesinlikle oryalle açmaya kalkıp zorluğa girmeyin. Watsonsta ki boya siliciyi alın. MArkası colours b4 çok başarılı.Siyah boyamı miss gibi akıttı bilginize. :)
Kızlar Yok mu kızıldan kumrala dönenSaçlarım iki Yıldır kızıl aşk Alevi ve kızıl Büyü koleston iki tüp boya ile düzenli olarak kendim boyuyorum hiç sorun yaşamadım fakat Kumral kendi saçrengime dönmek istiyorum kuaförlere güvenemiyorum saçlarım çok fazla uzun zarar vermelerini istemiyorum ayrıca 250 300 tl arası fiyat verdiler sorduğum bi kaç yer evde deneyebileceğim bir Yöntem varmı bu arada küllü Kumral saç rengine belli aralıklarla bi tutam saçımı boyadım ne yazık ki tutmadı koyu kızıla dönüştü
Ben varım canım :) önce c vitamini ile akıttım saçlarımı , ardından kumrala boyattım bikaç kez. orjinalde açık kumral ve sarı tonları karışık benim saçlarım. Bıraktım şimdi diplerim geldi sarı sarı onları uzatıyorumKızlar Yok mu kızıldan kumrala dönen
Karbonat ile açmayı denedim fayda etmedi birde c vitaminini deniyim hap şeklinde olanlarmı suda eriyenlerdenmi Kumral boya demişsin küllü Kumralmı koyu kumralmı çok sordum KB Cvp verdiğin için tşk :)Ben varım canım :) önce c vitamini ile akıttım saçlarımı , ardından kumrala boyattım bikaç kez. orjinalde açık kumral ve sarı tonları karışık benim saçlarım. Bıraktım şimdi diplerim geldi sarı sarı onları uzatıyorum
. Rica ederim :) c vitamini hapı aldım bi kutuda 23küsur liraydı. Bi de eşimin dove şampuanını ganimetledim kepek önleyici. Onları ve 1kaşık karbonatı karıştırıp kafamda 1_1buçuk saat kadar beklettim. Attıkça aktı. Tam hatırlamasam da 4kez yaptım sanırım bunu. Açıcıyla açılmış tona kadar açıldı saçlar. 7.1 yaptım turunculuk vs alsın diye ama dibim gelmişti diye dip güzel olmadı. Sarı tonluydu ya diplerim ben de6.0 yaptım dip boyası. Öyle tuttu işteKarbonat ile açmayı denedim fayda etmedi birde c vitaminini deniyim hap şeklinde olanlarmı suda eriyenlerdenmi Kumral boya demişsin küllü Kumralmı koyu kumralmı çok sordum KB Cvp verdiğin için tşk :)
Gül'e güle kullanın bayram sonrası denerim inş kızıldan vazgeçemiyor bi yanım ama dip boya ve akma sorunu beni epeyce yordu saçlarım sağlıklı ama kıyamıyorum renk canlılığı gidiyor diye ayda bir diple beraber tüm Saçı boyuyorum iki Yıldır havlularım nevresim takımlarım hep koyu renk. Rica ederim :) c vitamini hapı aldım bi kutuda 23küsur liraydı. Bi de eşimin dove şampuanını ganimetledim kepek önleyici. Onları ve 1kaşık karbonatı karıştırıp kafamda 1_1buçuk saat kadar beklettim. Attıkça aktı. Tam hatırlamasam da 4kez yaptım sanırım bunu. Açıcıyla açılmış tona kadar açıldı saçlar. 7.1 yaptım turunculuk vs alsın diye ama dibim gelmişti diye dip güzel olmadı. Sarı tonluydu ya diplerim ben de6.0 yaptım dip boyası. Öyle tuttu işte
Nasıl yaniGül'e güle kullanın bayram sonrası denerim inş kızıldan vazgeçemiyor bi yanım ama dip boya ve akma sorunu beni epeyce yordu saçlarım sağlıklı ama kıyamıyorum renk canlılığı gidiyor diye ayda bir diple beraber tüm Saçı boyuyorum iki Yıldır havlularım nevresim takımlarım hep koyu renk
yıpranma durumu nedir bu c vit işleminden sonra?. Rica ederim :) c vitamini hapı aldım bi kutuda 23küsur liraydı. Bi de eşimin dove şampuanını ganimetledim kepek önleyici. Onları ve 1kaşık karbonatı karıştırıp kafamda 1_1buçuk saat kadar beklettim. Attıkça aktı. Tam hatırlamasam da 4kez yaptım sanırım bunu. Açıcıyla açılmış tona kadar açıldı saçlar. 7.1 yaptım turunculuk vs alsın diye ama dibim gelmişti diye dip güzel olmadı. Sarı tonluydu ya diplerim ben de6.0 yaptım dip boyası. Öyle tuttu işte
Ben iki gün ard arda yaptığımda yormuştu biraz ama açıcının yanında hiç yani. Ama şöyle de diyim benim saçlar baya dayanıklı ve sağlamdır. Bu yöntemi kullanan çok üye var burda, topicler de var. Bir bak istersen yapmadan.yıpranma durumu nedir bu c vit işleminden sonra?
Hiç sorun değil canım hemen anlatayım.saçlarım yaklaşık 5 yıldır siyaha boyadım.yanılmıyosam 2 hafta önce 4-5 aydır boyamadığım saçlarıma morfose beyaz toz açıcı uyguladım.saç diplerim turuncu bildiğin ciyak ciyak garip bi turuncu saç uçlarım koyu turuncudan siyaha doğru kaldı.hatam uçlarımı daha önce açmalıydım sonra diplere sürmeliydim.daha sonra küllü kjmrala bıyadım kafam yine koyu kızıl iki renk oldu uçlar siyahNasil uyguladiniz kolay oldu mu? Özel tekniği var mi üzerinde yazan gibi mi yaptınız bir de saciniza ne renk oldu siliciden sonra? Beyazımsı mı? Ve diğer renk boyayı hemen mi boyadiniz çok sordum ama :)
ısılcım ben c vitaminin de denemiştim evet açıyor bi tık ama yarım ton var ya yok siyah tonda çok etikili bir yöntem değil. :)Nil_pera çok güzel anlatmışsın arkadaşım, ağzına eline sağlık.. C vitamini ile debboyayı akitmaktan bahsediliyor ama senin kişi garantili olmuş Hem maddi olarak kkuaforleredaha uuygun oluyor hem ev ortamında rahat rahat o saçlar yapılıyor çok avantajlı bence.