Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

arkadaşlar eğer saçımı boyadım koyu oldu diyorsanız kesinlikle oryalle açmaya kalkıp zorluğa girmeyin. Watsonsta ki boya siliciyi alın. MArkası colours b4 çok başarılı.Siyah boyamı miss gibi akıttı bilginize. :)

Nasil uyguladiniz kolay oldu mu? Özel tekniği var mi üzerinde yazan gibi mi yaptınız bir de saciniza ne renk oldu siliciden sonra? Beyazımsı mı? Ve diğer renk boyayı hemen mi boyadiniz çok sordum ama :)

Nasil uyguladiniz kolay oldu mu? Özel tekniği var mi üzerinde yazan gibi mi yaptınız bir de saciniza ne renk oldu siliciden sonra? Beyazımsı mı? Ve diğer renk boyayı hemen mi boyadiniz çok sordum ama

Kızlar Yok mu kızıldan kumrala dönen

Kızlar Yok mu kızıldan kumrala dönen
Ben varım canım :) önce c vitamini ile akıttım saçlarımı , ardından kumrala boyattım bikaç kez. orjinalde açık kumral ve sarı tonları karışık benim saçlarım. Bıraktım şimdi diplerim geldi sarı sarı onları uzatıyorum

Karbonat ile açmayı denedim fayda etmedi birde c vitaminini deniyim hap şeklinde olanlarmı suda eriyenlerdenmi Kumral boya demişsin küllü Kumralmı koyu kumralmı çok sordum KB Cvp verdiğin için tşk :)

Karbonat ile açmayı denedim fayda etmedi birde c vitaminini deniyim hap şeklinde olanlarmı suda eriyenlerdenmi Kumral boya demişsin küllü Kumralmı koyu kumralmı çok sordum KB Cvp verdiğin için tşk :)
. Rica ederim :) c vitamini hapı aldım bi kutuda 23küsur liraydı. Bi de eşimin dove şampuanını ganimetledim kepek önleyici. Onları ve 1kaşık karbonatı karıştırıp kafamda 1_1buçuk saat kadar beklettim. Attıkça aktı. Tam hatırlamasam da 4kez yaptım sanırım bunu. Açıcıyla açılmış tona kadar açıldı saçlar. 7.1 yaptım turunculuk vs alsın diye ama dibim gelmişti diye dip güzel olmadı. Sarı tonluydu ya diplerim ben de6.0 yaptım dip boyası. Öyle tuttu işte

Gül'e güle kullanın bayram sonrası denerim inş kızıldan vazgeçemiyor bi yanım ama dip boya ve akma sorunu beni epeyce yordu saçlarım sağlıklı ama kıyamıyorum renk canlılığı gidiyor diye ayda bir diple beraber tüm Saçı boyuyorum iki Yıldır havlularım nevresim takımlarım hep koyu renk

Nasıl yani
C vitamini hapıyla saç mı Açılıyor . Ne kadar Açılıyor, ve hangi hap.suya atınca eriyenlerden mii

Yok suya atınca eriyenden de yaptım ama asıl kullandıklarım bi kutu hap işte bildiğin suyla yutulandan bikaç ton bikaç ton açılacak işte

yıpranma durumu nedir bu c vit işleminden sonra?

yıpranma durumu nedir bu c vit işleminden sonra?
Ben iki gün ard arda yaptığımda yormuştu biraz ama açıcının yanında hiç yani. Ama şöyle de diyim benim saçlar baya dayanıklı ve sağlamdır. Bu yöntemi kullanan çok üye var burda, topicler de var. Bir bak istersen yapmadan.

Nasil uyguladiniz kolay oldu mu? Özel tekniği var mi üzerinde yazan gibi mi yaptınız bir de saciniza ne renk oldu siliciden sonra? Beyazımsı mı? Ve diğer renk boyayı hemen mi boyadiniz çok sordum ama :)
Hiç sorun değil canım hemen anlatayım.saçlarım yaklaşık 5 yıldır siyaha boyadım.yanılmıyosam 2 hafta önce 4-5 aydır boyamadığım saçlarıma morfose beyaz toz açıcı uyguladım.saç diplerim turuncu bildiğin ciyak ciyak garip bi turuncu saç uçlarım koyu turuncudan siyaha doğru kaldı.hatam uçlarımı daha önce açmalıydım sonra diplere sürmeliydim.daha sonra küllü kjmrala bıyadım kafam yine koyu kızıl iki renk oldu uçlar siyah(hemn üstüne siyah boyadım.baya bir işlem gördü yani.yaklaşık 2 hafta sınrada bu siliciyi uyguladım.açıcıdan daha iyi sildi siyah bıyayı bence.açıcıdaki gibi dipler turuncu kızıl uçlarda koyu kızıl oldu siyahlık nerdeyse kalmadı üstünede 5.52 kaşmir kahve ile 5.1 syoss küllü kahve boyadım.kıxıl yansımalı bir kahve şuan.açıcıdan kat kat daha iyi performans gösteriyor bence.tek sıkıntı saç adeta keçeye dönüyor.taranmıyor toplanmıyor zor.kokusu çooook kötü.uygulamada orualle açmadan daha kolay sıvı bir yapısı var çünkü

Şimdi gelelim benim soruma bende saçımı yacaş yavaş açmak istiyorum.ama tipil siyah saç kızıla dönük açılıyor her defasında.şuan saçımda 5.52 kaşmir kahve ile 5.1 küllü kahve var.saç uçlarım daha koyu olduğu için önce açıcıyla açıp daha sonra 6.13 mocha kahveye bıyamak istiyorum.ama saçımda kızıl tonlardan çok daha altın yansımalı bir kahve olsun istiyorum şuan.sizce mocha kahve doğru seçim mi?

Nil_pera çok güzel anlatmışsın arkadaşım, ağzına eline sağlık.. C vitamini ile debboyayı akitmaktan bahsediliyor ama senin kişi garantili olmuş Hem maddi olarak kkuaforleredaha uuygun oluyor hem ev ortamında rahat rahat o saçlar yapılıyor çok avantajlı bence.

ısılcım ben c vitaminin de denemiştim evet açıyor bi tık ama yarım ton var ya yok siyah tonda çok etikili bir yöntem değil. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…