Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben daha önce denemiştim siyah rengini.genel anlamda memnundum.boya kokusu rahatsız edici değildi.saçlarım bıyadıktan sonra çok parlaktı ve yumuşacıktı.ama beyazlarım çok çabuk açıldı benimGarnier olia kullanan varmı
Tahriş yıpranma ve alerji gibi problemler yaşadınmı canım? Ben sarışınım sarı aldım ama sarı danda korkuyorum riskli bi renk. Yıpratmasından korkuyorum zaten çok işlem gördü. Değiştireyimmi sence canım yeni aldımCanım ben daha önce denemiştim siyah rengini.genel anlamda memnundum.boya kokusu rahatsız edici değildi.saçlarım bıyadıktan sonra çok parlaktı ve yumuşacıktı.ama beyazlarım çok çabuk açıldı benim
9.1 boyayı 20lik volume oksidanla karıştırıp boyarsan iki üç tonluk bir açılma sağlar diye düşünüyorum..merhabalar
saç boyama konusunda hiçbir bilgim yok. kuaföre de güvenemeyenerdenim . ben de deneyimli birilerine sorayım dedim
doğal boyasız saç rengim koyu kahve nasıl desem siyaha yakın kahve. kendim iki üç ton açılsın istiyorum üstüne daha açık bir boya ile boyasam nasıl olur küllü tonlar istiyorum fikri olan var mı?? şimdiden teşekkürler
teşekkürler cevabınız için . boya için marka önerebilir misiniz peki?9.1 boyayı 20lik volume oksidanla karıştırıp boyarsan iki üç tonluk bir açılma sağlar diye düşünüyorum..
ben garnier kullanıyorum ama onda 9.1 yok sanırım, kızlar loreal excellence güzel diyordu ona bir bak canım..teşekkürler cevabınız için . boya için marka önerebilir misiniz peki?
Merhabalar fikrinize ihtiyacım varrr. Dün saçımı loreal 8 numara koyu sarıya boyadım ama tutmadı hem bir kutu boya yetmedi gür saçıma hemde tabanım boyalı kahveydi. Şimdi bi daha alıp boyasam ne olurr??
Boya silici yada açıcı kullanmak hiç istemiyorum yanlış bişey yaparım saçım mahvolur diye ( şuan saç rengim kötü değil ama daha da sararsın istiyorum,11.1 saçımı turuncu yapmasın??boyalı saça tutmaz canım, boya siliciyle boyayı çıkarmak ondan sonra istediğin tona boyamak lazım ya da 11.1 gibi açıcılı boyalarla bir denemek lazım belki 1 2 ton açar..
ya çok güzel bir renkmiş sarıdan saptıracak beni :)
bende dün boyadım açık küllü sarıya yukarıda kalan röflelerim gri oldu uçlarda az beklettiğim için açık küllü kumral oldu.. şimdi ben napcam of bıktım bu saç rengi derdindenn kuaförler işini yapsa bunlar olmucaktıı
merhabalar
saç boyama konusunda hiçbir bilgim yok. kuaföre de güvenemeyenerdenim . ben de deneyimli birilerine sorayım dedim
doğal boyasız saç rengim koyu kahve nasıl desem siyaha yakın kahve. kendim iki üç ton açılsın istiyorum üstüne daha açık bir boya ile boyasam nasıl olur küllü tonlar istiyorum fikri olan var mı?? şimdiden teşekkürler
Canım yok ne tahriş ne alerji kullandığım en iyi saç boyasıydı diyebilirm.boyadımtan sonrada saçlarım çok parlaktıTahriş yıpranma ve alerji gibi problemler yaşadınmı canım? Ben sarışınım sarı aldım ama sarı danda korkuyorum riskli bi renk. Yıpratmasından korkuyorum zaten çok işlem gördü. Değiştireyimmi sence canım yeni aldım