Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

uçlar istediğim gibi oldu fakat diplerdeki röflelerim yardım edecek yok mu ben bu üstteki griliklere en acil ne yapabilirimm???

Tahriş yıpranma ve alerji gibi problemler yaşadınmı canım? Ben sarışınım sarı aldım ama sarı danda korkuyorum riskli bi renk. Yıpratmasından korkuyorum zaten çok işlem gördü. Değiştireyimmi sence canım yeni aldım

Saclarim acik kumral oksidan yaptim bikac hafta once biraz acildi ama ben daha da acilsin istiyorum sarimsi gibi sari sac olmasin tabi ama oldukca acik kumral olsun.%6lik mi %9luk mu oksidan kullanmaliyim?

Merhaba ben saçımı sarı yapmayı düşünüyorum şu an rengi kumral kaşım da kumral ne siyah kadar koyu ne de gri gibi açık ortası yani.Acaba platin sarısında kaşım sırıtır mı ? Boyatırsam beyazlaşır diye korkuyorum

KIZLAR BU SAÇ RENGİ NEDİR TAM OLARAK AÇIKLAYABİLCEK BİRİLERİ VAR MI RİCA ETSEMM!!!! ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERRR

canım fotolar net değil ama anladığım kadarıyla kahverengi saça sarı balyaj atılmış gibi son fotoda dierleri kızıl üstüne ışıltı atılmış gibi duruyo

merhabalar
saç boyama konusunda hiçbir bilgim yok. kuaföre de güvenemeyenerdenim . ben de deneyimli birilerine sorayım dedim
doğal boyasız saç rengim koyu kahve nasıl desem siyaha yakın kahve. kendim iki üç ton açılsın istiyorum üstüne daha açık bir boya ile boyasam nasıl olur küllü tonlar istiyorum fikri olan var mı?? şimdiden teşekkürler

9.1 boyayı 20lik volume oksidanla karıştırıp boyarsan iki üç tonluk bir açılma sağlar diye düşünüyorum..

Merhabalar fikrinize ihtiyacım varrr. Dün saçımı loreal 8 numara koyu sarıya boyadım ama tutmadı hem bir kutu boya yetmedi gür saçıma hemde tabanım boyalı kahveydi. Şimdi bi daha alıp boyasam ne olurr??

Merhabalar fikrinize ihtiyacım varrr. Dün saçımı loreal 8 numara koyu sarıya boyadım ama tutmadı hem bir kutu boya yetmedi gür saçıma hemde tabanım boyalı kahveydi. Şimdi bi daha alıp boyasam ne olurr??

boyalı saça tutmaz canım, boya siliciyle boyayı çıkarmak ondan sonra istediğin tona boyamak lazım ya da 11.1 gibi açıcılı boyalarla bir denemek lazım belki 1 2 ton açar..

boyalı saça tutmaz canım, boya siliciyle boyayı çıkarmak ondan sonra istediğin tona boyamak lazım ya da 11.1 gibi açıcılı boyalarla bir denemek lazım belki 1 2 ton açar..
Boya silici yada açıcı kullanmak hiç istemiyorum yanlış bişey yaparım saçım mahvolur diye ( şuan saç rengim kötü değil ama daha da sararsın istiyorum,11.1 saçımı turuncu yapmasın??

Saçlarım iki Yıldır kızıl aşk Alevi ve kızıl Büyü koleston iki tüp boya ile düzenli olarak kendim boyuyorum hiç sorun yaşamadım fakat Kumral kendi saçrengime dönmek istiyorum kuaförlere güvenemiyorum saçlarım çok fazla uzun zarar vermelerini istemiyorum ayrıca 250 300 tl arası fiyat verdiler sorduğum bi kaç yer evde deneyebileceğim bir Yöntem varmı bu arada küllü Kumral saç rengine belli aralıklarla bi tutam saçımı boyadım ne yazık ki tutmadı koyu kızıla dönüştü

Sorma rozalinde ben de kendim kesmeyeyim kuafore gideyim dedim resmen aklinin almicagi kadar gür ve cok saclarim vardi belime gelmese de baya uzundu, kes bu hafta ombreye de gelicem dedim kendim yapamayacagimi anladim diye omzumun altinda olsun ve ara makas yap da cok yogun durmasin dedim

Sacimi gostersem simdi size oturup aglarsiniz. Hergun yikayip bakim yapiyorum kuafore de guzel olmus dedim beceriksiz yani ne diyeyim ben boyle mi tarif ettim ombre resimleri bile gosterdim bu saca bir de ombreye gelmemi bekliyor hani kemoterapi gorursun de saclar cılız cılız bir iki tutam uzar ya, tövbe yarabbim oyle oldu. Neyse dusunmemeye calisiyorum tokalarla tutturup topluyorum zaten toplu kullaniyordum diyorum... Kuafore gitme yani sonuç.

[_pera, post: 41663828, member: 680257"]Canım ben daha önce denemiştim siyah rengini.genel anlamda memnundum.boya kokusu rahatsız edici değildi.saçlarım bıyadıktan sonra çok parlaktı ve yumuşacıktı.ama beyazlarım çok çabuk açıldı benim[/QUOTE]

Arkadasima da yaptık beyazları çok, çabucak açıldığını söyledi bir daha almadik

Sacim hala uzun olsa ombre yapabilicektim loreal 9 alıpyyanına 9 oksidasyon kremi ile boyardim sen de öyle yap

Canım yok ne tahriş ne alerji kullandığım en iyi saç boyasıydı diyebilirm.boyadımtan sonrada saçlarım çok parlaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…