Merhaba kızlar,
Doğal halindede siyah olan saçımı beyazlar yüzünden birkaç defa siyaha boyamıştım.şimdi 4 aydır boyamadığım saçıma morfose beyaz toz açıcıc uyhulayıp üzerine forumda verilen pigmentasyon tariflerini de uygulayıp küllü kumral 7.1e boyadım.şuan işlem bitince görüyorum özellikle önlerin uçları hala simsiyah hiç açılmamış diplerim açık kızım kahve bir renk uçlar siyahyarın tekrar uçların açılması için açıcı uygulamalı mıyım?bu saçlar nasıl tek renk olacak ne olur yardım edin siyah zaten açılmıyorken te
merhabalar, acil bir sorum olucak şuan saçımın rengi şu;
gördüğünüz gibi koyu kısımları turuncu yansımalı fakat ben küllü olmasını istiyorum, şöyle;
koleston 11/1 numaralı açık küllü sarı boyayı aldım şimdi onla boyamayı düşünüyorum önce ortaları sonra dipleri sonrada uçları. sizce yeşil olurmu saçlarım bir bilen yardımcı olabilirmii?
Demeden edemicem saclarinin rengi cok ama cok guzelmis :)Şimdi gelelim benim derdimebenim en son saç açma deneyimimde sonuç sokağa çıkamayacak halde olunca siyaha boyamıştım ama rahat edemedim o saç açılacak arkadaş şimdi tekrar açmak istiyorum.saçım zaten kızıl tonlara açılıyor bakır gibi resmini eklediğim renk bakır kumral diye geçiyormuş.saçımı açıp direk bakır kumrala boyarsam tupturuncu bir kafayla gezerim diye korkuyorumm.kahveyle bakır kumralı karıştırsam nasıl olur? Yada neyşe karıştırmak lazım?
İyi gecelerr çok acil yardımınıza ihtiyacım var benimde.. Saçlarımı ekte paylaşıyorum.. Çok yıpranmış ve hiç istediğim gibi diil ..
Asıl istediğim renk ise daha koyu olanı.. Ne kullanmalı nası bıyamalı? Saçlarım kızıldı turuncu ile açma işlemi uygulandı o yüzden uçlarda turuncular var ve bu bni çok rahatsız edio..
Ayneen saç rengim o.. Açıldıktan sonra 8.1 e boyandı zatenÇok bi bilgim yok ama bu renk açık küllü kumral sanırım. Bende bu tonlara ulaşmaya çalışıyorum benim saçım yoğun turunculu karamel
Saçınızın rengi çok hoş. Uzun zamandır bu renge yakın bir ton istiyorum ama cesaret edemiyorum. Belki ben de burada danışırım :)Şimdi gelelim benim derdimebenim en son saç açma deneyimimde sonuç sokağa çıkamayacak halde olunca siyaha boyamıştım ama rahat edemedim o saç açılacak arkadaş şimdi tekrar açmak istiyorum.saçım zaten kızıl tonlara açılıyor bakır gibi resmini eklediğim renk bakır kumral diye geçiyormuş.saçımı açıp direk bakır kumrala boyarsam tupturuncu bir kafayla gezerim diye korkuyorumm.kahveyle bakır kumralı karıştırsam nasıl olur? Yada neyşe karıştırmak lazım?
İyi gecelerr çok acil yardımınıza ihtiyacım var benimde.. Saçlarımı ekte paylaşıyorum.. Çok yıpranmış ve hiç istediğim gibi diil ..
Asıl istediğim renk ise daha koyu olanı.. Ne kullanmalı nası bıyamalı? Saçlarım kızıldı turuncu ile açma işlemi uygulandı o yüzden uçlarda turuncular var ve bu bni çok rahatsız edio..
Şimdi gelelim benim derdimebenim en son saç açma deneyimimde sonuç sokağa çıkamayacak halde olunca siyaha boyamıştım ama rahat edemedim o saç açılacak arkadaş şimdi tekrar açmak istiyorum.saçım zaten kızıl tonlara açılıyor bakır gibi resmini eklediğim renk bakır kumral diye geçiyormuş.saçımı açıp direk bakır kumrala boyarsam tupturuncu bir kafayla gezerim diye korkuyorumm.kahveyle bakır kumralı karıştırsam nasıl olur? Yada neyşe karıştırmak lazım?
Yaaa tüm boyama yapsam dedim boyatmayayım mı? Bna turuncu gibi gelio yaaa..uçlarda turunculuk yok görünmüyor yani, sen dikkatle incelediğinden sana öyle geliyordur, saçın yıpranmış dediğin gibi şu an kesinlikle tekrar işlem yapma derim çünkü daha da yıpranacak ve diyelim ki istediğin renk oldu ama bu sefer de sağlıklı olmadığı için güzel durmayacak emin ol.. saçların dinlensin biraz, kestire kestire kurtulursun zaten uçlarda diyorsun..
Canım bu dönmek istediğim renk benim değil keşke benim olsa :)Demeden edemicem saclarinin rengi cok ama cok guzelmis :)
ben elleme derim..Yaaa tüm boyama yapsam dedim boyatmayayım mı? Bna turuncu gibi gelio yaaa..
ya çok güzel bir renkmiş sarıdan saptıracak beni :)Canım bu dönmek istediğim renk benim değil keşke benim olsa :)