Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

3DnjqO.jpg
Bu benim şuan ki doğal saç rengim. loreal majirel 9.22 rengi çok hoş ama saçıma uyguladığımda koyu bir ton bırakıcak muhtemelen.Daha açık bir ton istiyorum ben. Boya konusunda fazla bilgim yok. Yardım ederseniz sevinirim.

3DnjqO.jpg
Bu benim şuan ki doğal saç rengim. loreal majirel 9.22 rengi çok hoş ama saçıma uyguladığımda koyu bir ton bırakıcak muhtemelen.Daha açık bir ton istiyorum ben. Boya konusunda fazla bilgim yok. Yardım ederseniz sevinirim.

daha açık renkleri deneyebilirsin.. 10 11 numaralar gibi.. majiblonde iyidir..

Sey diye dedim.ben onu benin sacim koyu.bi renk istedigim renkte bu. Bu rengi uygulayinca sacim koyu oldugundan istedigim rengi elde edemem diye dusundun. İlk defa boyicam sacimi bu yuzden biraz rahatsiz ettim.Kusura bakmayin =)

merhaba öncellikle foruma yeni katıldım bu sebepten bi hatam olursa af ola :)
kuaför mağduruyum bir çok badire atlattım saçımla ilgili en son kızıp turunculuğunu yenmek için koleston 11.1 boyadım oda biraz yeşillenme yaptı ama akıyo çok rahatsız edici bişi değil ara ara dalgalanmalı turunculuklar var yine sımdı bunu yenmek için 9.1 boyasam iki kez küllü küllü yaptığım için cok yeşillenir mi yada bu ay 9.3 boyasam durum ne olur ? yeşillenmeyi yenmek için bidahaki ay 9.1 boyarım... yani açıkcası saçımda tek renk görmek istiyorum nasıl elde edebilirim. hangi boyaları karıştırmamalıyım yada?

Merhaba hayırlı akşamlar benim saç dibim açık kumral gerçek saç rengim ama beyazların var ve bu beni çok rahatsız ediyor hamile kalmadan 3 ay önce boyamistim bir daha boya surmedim uçlar diplere göre açık hangi rengi onerebilirsiniz şimdiden çok tskler

Yeni konuda acdin sirf bu yuzden ama sizede sormak istiyorum sacimi 2 ay once siyaha boyadim bugun 2 paket acici 2 pakette mor boya aldim sorum su ki sacimin rengini acinca buyuk ihtimalle turuncu olcak o turuncunun ustune mor sursem istedigim renge ulasirmiyim yoksa baska renkmi olur cok korkuyorum :KK43:

Eklentiler

• 1435317592550.jpg
    1435317592550.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 84
Yeni konuda acdin sirf bu yuzden ama sizede sormak istiyorum sacimi 2 ay once siyaha boyadim bugun 2 paket acici 2 pakette mor boya aldim sorum su ki sacimin rengini acinca buyuk ihtimalle turuncu olcak o turuncunun ustune mor sursem istedigim renge ulasirmiyim yoksa baska renkmi olur cok korkuyorum :KK43:
Ya ben az önce facede gezerken tam da senin sorunun cevabını gördüm :) bi kız yapmış olmuş. marka farklı tabi, bir bak istersen manic panic turkiye sayfasına
Ayrıca deneme yyapabilirsin istersen bi tutamına elindeki boyalarla :-)

İlk defa foto yüklicem dur :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-26-14-50-06.png
    Screenshot_2015-06-26-14-50-06.png
    346,6 KB · Görüntüleme: 100
X