şu anki saçın doğal mı boya mı öncelikle bunu öğrenmemiz lazım..
Koyu kullu kumarala boyamistim mayıs başında sonra c vitamini ve papatya suyuyla açtım
Bu benim şuan ki doğal saç rengim. loreal majirel 9.22 rengi çok hoş ama saçıma uyguladığımda koyu bir ton bırakıcak muhtemelen.Daha açık bir ton istiyorum ben. Boya konusunda fazla bilgim yok. Yardım ederseniz sevinirim.
11.1 ile bir denemek lazım ama açılmayabilir yine de..
Şu tondan olmasını istiyorum. 10 ve 11 uyguladığımda fazla sarıya kaçmaz mı?
Sey diye dedim.ben onu benin sacim koyu.bi renk istedigim renkte bu. Bu rengi uygulayinca sacim koyu oldugundan istedigim rengi elde edemem diye dusundun. İlk defa boyicam sacimi bu yuzden biraz rahatsiz ettim.Kusura bakmayin =)
Ya ben az önce facede gezerken tam da senin sorunun cevabını gördüm :) bi kız yapmış olmuş. marka farklı tabi, bir bak istersen manic panic turkiye sayfasınaYeni konuda acdin sirf bu yuzden ama sizede sormak istiyorum sacimi 2 ay once siyaha boyadim bugun 2 paket acici 2 pakette mor boya aldim sorum su ki sacimin rengini acinca buyuk ihtimalle turuncu olcak o turuncunun ustune mor sursem istedigim renge ulasirmiyim yoksa baska renkmi olur cok korkuyorum
Ya ben az önce facede gezerken tam da senin sorunun cevabını gördüm :) bi kız yapmış olmuş. marka farklı tabi, bir bak istersen manic panic turkiye sayfasına
Ayrıca deneme yyapabilirsin istersen bi tutamına elindeki boyalarla
Yok o direkt turuncuydu :) Hürremden de turuncu böyle portakal gibiBenim gibi siyah mi saclari onunda *.*
Yok o direkt turuncuydu :) Hürremden de turuncu böyle portakal gibi
Ekran fotosu aldım, bak bir. İnş olurYaa ozaman benimkide olur *.* tesekkur ederimm