Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

dipleri çıkmış saçta pigmentasyon işlemi nasıl olmalı canım? pigmentasyon işleminden sonra dipleri gelmiş saçta boyama nasıl olmalı?

Pigmentasyon boyasız saçlara pek etki etmez boya su ile karıştırıldığı için direkt diplere de uygulayabilirsiniz ya da sadece boyalı saça yapabilirsiniz.
Boyama işlemi de dibin rengine göre değişir

küllü renkler sarı üzerinde yeşillenme yaparmı peki canım :/ bide 7.1 için hangi boya markasını tavsiye edersin çünkü hiç bi boya kutu üzerindeki rengi gibi durmuyor :/

Pigmentasyon yeşermeyi önler.
Ben prof. tüp boyalar kullanıyorum genelde,nevacolor,exicolor,silky coloration organik saç boyası gibi.
Market ürünü olarak paletteyi öneririm.

Teşekkür ederim öncelikle. :)

Normalde önereceğim renk (doğal saç renginizin 3 numara olduğunu tahmin ediyorum) 3.0 doğal siyah (bazı markalarda koyu kestane olarak geçer) olur ama saçınız boyalı o yüzden 3.0koyu bir siyah olur.
Zemin koyu olduğu için 1.0 ,2.0 ,3.0 hatta 4.0 ile boyamayın, çok koyu olmayacağının garantisi olmaz çünkü zemin koyu.
Açık zeminde bile 3 numara ile boyayıp siyah elde eden oluyor.
Yansımalı renklerle boyamayın.Noktadan sonraki numara 0 olmalı.
Önerim 6.0 koyu kumral.
Boyalı saçlarınızın bir tutamında (diplerden gelen doğal saçları boyamadan) 6.0 uygulayın ilk önce.
Diplerdeki doğal saç renginizle karşılaştırın,ton farkı olacağını sanmıyorum boyalı zemin koyu tutar çünkü.
Eğer ki diplerden daha açık olursa 5.0 ile boyayın.
Ama 6.0 ideal gibi görünüyor.

Diplerde boya yoksa evet çünkü boyasız saç daha çabuk açılır,dipler vücut ısısına bağlı olarak daha çok açılır.

........................

Eklentiler

• $gswegvbgv.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Diplerde boya yoksa evet çünkü boyasız saç daha çabuk açılır,dipler vücut ısısına bağlı olarak daha çok açılır.

diplerde boya var malesef (gerçi biraz kendi saçım da çıkmış durumda)
diplerim daha canlı bir kızıl, uçlarım daha koyu bir kızıl oldu (akmış koyu rengin üzerine kızıl boyadığım için)
bu durumda da dipleri daha mı az tutmalıyım?

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)..............evet 3.65 e boyamıştım çok koyu siyah oldu,kömür misali..ama doğal saçım o kadar siyah değil........
6.0 ile boyayacağım.....uçlarına mı çok uygulayayım boyayı,diplerine hiç uygulamayayım mı?Birde ne zaman boyayayım...Yani boya esas rengini ne kadar zamanda elde eder ?Herkes düğünden bir ay önce diyor ama siz nasıl diyorsunuz ?
Sanırım palette markasını öneriyorsunuz......
tekrar teşekkür ederim,zahmet veriyoruz size.......

saçlarıma röfle yaptırdım çok açık beyaza yakın bir platin oldu hiç yakışmadı bende gidip koyulaştırdım ama yinede istediğim gibi olmadı bana hiç gitmedi. bu dediğim 5-6 ay önceydi yıpranmasından korktuğumdan dolayı başka bir işlemde yapmadım şimdi dipleri baya çıktı kendi saçlarımın üzerine röfle yaptırıyorum şimdi altın sarısı hafif küllü bir renk istiyorum bu saçın tonu istediğim renge döner mi kuaföre nasıl anlatmalıyım

Düğününüz olduğu için daha temkinli olmak adına hemen 6.0 alıp dediğim gibi saçın sadece bir tutamını boyayın
Ama sadece boyalı kısmı boyayın diplerle ton farkı olup olmayacağına bakın
Eğer renk istediğiniz gibi olursa tüm saçı düğünden hemen önce de boyayabilirsiniz çünkü boya bir süre sonra aktıkça kızıl yansıma verebiliyor
1 ay önce boyarsanız aktıkça yansıma verebilir kötü görünür
Palette olabilir,tüp boyalardan nevacolor olabilir.
Bir tutamını boyamak için önce nevacolor alın hepsini kullanmayacağınız için set boyaya gerek yok
Rica ederim :)

Son düzenleme:
kızlaar nasıl resimeklicemmaranıza yeni katldm bi saç rengi beğendm onn resmini koyp sizden fikir almam lazmmm

Merhabaa..
Benimde bir sorum olacaktı, ben dogal koyu kumral saclarımı önce ekstra acıcı özelligi olan bir sarı renk ile actım, ardından da küllü kumrala boyadım, kumral degilde kahve rengine yakın bir renk oldu saclarım, sonra akınca acık kahveye döndü üzerine badem kahve uyguladım istedigim gibi olmadı tabii, kutudaki renk cok hostu halbuki, aradan 2-3 hafta gecti renk biraz acınca palette bal köpüğü aldım, sac rengimde belirgin derecede degisme olmadı, tahmin edebiliyordum zaten olmamasını sadece biraz daha sarımsı yansımalar oldu sanki, ama güneste turuncu duruyor tabii, benim istedigim sac rengi bal köpüğü veya altın ısıltıları olan kumral tonları aslında her seferinde farklı bir renk kullanıyorum, aktıkca aynı rengi uygulasam istedigim tonu elde etmem mümkün olabilir mi ki? ya da farklı iki rengi mi karıstırsam? Kızıllık, turunculuk olmadan nasıl olacak bilemiyorum..

En son boyadıgım bu renkti, buna benzer birseyler olsun istiyorum kuaföre gitsem, acma islemi mutlaka uygulayacaklar ve bu da benim saclarımın yanması, kopması demek olur ve istedigim rengi tutturamama ihtimalide cabası.. Kendim bu veya bu tona yakın renkler elde edebilir miyim?

Son düzenleme:
sevgili lady
saçlarım platin.diplerim ise kulak hizama kadar epey bi çıkmış kumral.koyu kumralda değil,çok açık kumral da değil.ama platinle yanyana durmasına rağmen bir çok insan boyatma böyle çok güzel diyor.ama ben hadisenin saç rengi gibi istiyorum hepsini.yani daha yumuşak bir sarı.nasıl bir yol izlemem gerekli..aydınlatırsan sevinirim.kuaföre gidecem ama çok eminim bir 150 kağıt ister.çok kararsızım.

Şuanki rengi tam olarak kestiremedim nasıl bir şey olduğunu,hangi numaralarla boyadığınızı da bilmediğim için kesin bir şey söyleyemiyorum.
Saçın ana tonu ne,ağırlıklı olarak hangi yansıma var şuan,resim olursa daha iyi yardımcı oluruz.
Eklediğiniz renk 8.0 orta sarı,boyalı saç boyayla 2-3 ton kadar açılır 5ten daha koyuysa şuan saç bu rengi elde etmek zor olur volüm yükselttikçe turunculuk bırakır.
5ten daha açıksa üst üste boyayarak 8 tonları elde edilebilir 30luk ya da 40lık oksidanla.

Merhaba,
Hadisenin saç rengi bej sarı diye geçiyor sanırım.
Altın ve küllü yansıması olan bir renk.
8.13 ya da 8.31 olabilir.
Diplerle uçları eşitlemek zor olabilir eğer deneyiminiz yoksa kuaföre gitmenizde fayda var.
Platin olan bölümlere önce pigmentasyon yapılır daha sonra boyamak istenen rengin 1 ton koyusu ile boyanabilir.
Diplere de istenen ton boyanır.
Saç rengini göremediğim için tahmini olarak yapılacak işlemleri söyledim dediğim gibi daha önce dip-uç eşitlemesi yapmadıysanız kuaföre gitmenizde fayda var

merhaba
boyamadan önce son kez sorup netleştireyim dedim
şimdi saçımda kızıl boya var..diplerim daha canlı bi kızıl uçlarım daha koyu kızıl
ve bu sefer koyu kızıl boya aldım
her yer hemen hemen aynı renk olsun istiyorum
dipleri daha mı az tutmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…