Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Işığı çok fazla olan ve oynanmış resimlerde saç mavi siyah görünüyor ama doğal flashsız çekimlerde doğal bir siyah
Eğer ışığı fazla olan resimlerdeki gibi parlak ve mavi yansımalı bir saç istiyorsanız evet koleston koyu renk çıkaran bir boyadır mavi siyahı da istenen rengi verir

evet Şu Canlı Renk İki Fotoda Photoshop Var Ama Arkadaşıma Sordum Mavi Siyah Kolestonla Boyadığını söyledi Kafam Karıştı Puf

evet Şu Canlı Renk İki Fotoda Photoshop Var Ama Arkadaşıma Sordum Mavi Siyah Kolestonla Boyadığını söyledi Kafam Karıştı Puf

Kafanızın karışmasına gerek yok o halde siz de Koleston mavi siyaha boyayacaksınız birebir aynısını istiyorsanız

Şu numaralandırma olayı markadan markaya değişmese keşke. İnsanların kafası karışıyor. :44:

Aa evet senin saç renginde hem dore hem küllü yansıma var. :nazar:

O zaman senin boyamaya diplerden başlaman gerekir.
Göz rengin çok tatlı bir kahve, sıcak tonlar gider bu göz rengine. :KK16:

Bu Rita'nın istediği renge benziyor. 7.3 ile 7.0 karışımıyla elde edilebilir. Zemin rengi de önemli tabi.

Canan posta kutun doluydu o yüzden buradan cevap veriyorum.

Böğürtlen siyahı mor yansımalı siyah oluyor. Mavi siyah arıyorsan kolestonda 2.1 numaralı boyayı tercih etmelisin.

Zemin renginden dolayı o rengin tutmayacağını düşünüyorum ama yinede denicem...
Bu arada saçlarımı dark brown boyamıştım aylar öncesi tabi aktı rengi ve yaptığım bakımlarda saçımın renginde bi değişiklik yarattı sonuç olarak saçlarım çukulata kahve gibi kızılımsı yer yer bakırımsı bi renk değişik nasıl anlatsam bilmiyorum :)

Palette 5.889 koyu yakut saç boyasının açıcısının kaçlık olduğunu biliyor musunuz %6 lık mı %9 mu acaba?
annemin saçını boyayacağım daha önce saçını kuaförde fındık kabuğu yaptırdı, sonra sarı buğday teni var gözleri mavi diye koyu yakuta boyadım, beğenmedi şimdi tekrar sarı istiyor önden 2-3 cm beyazları da çıktı, kızıl boyası baya soldu,aktı. tamamen kapatmak için küllü sarıya boyayayım diyorum ama koyu renge boyarsam ör;7.1'e koyu tutar. 9.1 e açık sarı küllü boyamak istiyorum ama loreal majirel ile. bir de onların sadece tüp boyasını alıcam ama açıcısını evde boş herhangi boyanın açıcısıyla karıştırsam olur mu %9mu olması gerekio açıcının yani oksidanının? kusura bakmayın çok uzun oldu:KK43:

lady evil merhaba ben çarşamba günü saçımı açtırdım ucunda kızıllık olduğu için açtılar sonra da altın sarısına boyadı kuaför ama saçım sarıdan çok turuncumsu oldu. kuaför bidahaki aya tekrar aynı renge boyuycak sanırım boyanın oturması için filan dedi ama ben kendim evde küllü sarıya boyasam turunculuk gider mi ne yapmalıyım ? teşekkürler şimdiden

Zemin renginden dolayı o rengin tutmayacağını düşünüyorum ama yinede denicem...
Bu arada saçlarımı dark brown boyamıştım aylar öncesi tabi aktı rengi ve yaptığım bakımlarda saçımın renginde bi değişiklik yarattı sonuç olarak saçlarım çukulata kahve gibi kızılımsı yer yer bakırımsı bi renk değişik nasıl anlatsam bilmiyorum :)

Tahmin edebiliyorum o rengi. Üzerine olduğundan açık bir renk uygulandığında kızıl yansıma verecek bir renk. Tam olarak o rengin elde edilmesi için açılması, önceki zemin açıksa boyanın iyice akıtılması gerekir.

Palette 5.889 koyu yakut saç boyasının açıcısının kaçlık olduğunu biliyor musunuz %6 lık mı %9 mu acaba?
annemin saçını boyayacağım daha önce saçını kuaförde fındık kabuğu yaptırdı, sonra sarı buğday teni var gözleri mavi diye koyu yakuta boyadım, beğenmedi şimdi tekrar sarı istiyor önden 2-3 cm beyazları da çıktı, kızıl boyası baya soldu,aktı. tamamen kapatmak için küllü sarıya boyayayım diyorum ama koyu renge boyarsam ör;7.1'e koyu tutar. 9.1 e açık sarı küllü boyamak istiyorum ama loreal majirel ile. bir de onların sadece tüp boyasını alıcam ama açıcısını evde boş herhangi boyanın açıcısıyla karıştırsam olur mu %9mu olması gerekio açıcının yani oksidanının? kusura bakmayın çok uzun oldu:KK43:

Koyu yakutu ben kullanmıştım, baya koyu bir kızıl. Ama çok önceden kullandığım için kaçlık olduğunu hatırlamıyorum. Orta koyulukta bir renk olduğu için %6lıktır büyük ihtimalle.
Yalnız koyu kızıl olduğu için bu renkten küllü sarıya dönmek çok zor. Saçları beyaz diyorsun, beyaz saçtan boya daha çabuk akar. Bir fotoğrafını koyabilir misin? Ne durumda olduğunu bir görelim.

lady evil merhaba ben çarşamba günü saçımı açtırdım ucunda kızıllık olduğu için açtılar sonra da altın sarısına boyadı kuaför ama saçım sarıdan çok turuncumsu oldu. kuaför bidahaki aya tekrar aynı renge boyuycak sanırım boyanın oturması için filan dedi ama ben kendim evde küllü sarıya boyasam turunculuk gider mi ne yapmalıyım ? teşekkürler şimdiden

Kuaför mü yaptı bunu? :KK53: Şaka gibi. :KK1:
Açılan saçta turunculuk olur ve kesinlikle üzerine küllü bir renk uygulanması gerekir. Turunculuğun olduğu kısımları aynı tonda küllü bir renkle boyamalısın. Turunculuğun olduğu kısımlar 9 numara koyuluğundaysa 9.1 ile bir kaç sefer boyarsan kapanabilir.

Kuaför mü yaptı bunu? :KK53: Şaka gibi. :KK1:
Açılan saçta turunculuk olur ve kesinlikle üzerine küllü bir renk uygulanması gerekir. Turunculuğun olduğu kısımları aynı tonda küllü bir renkle boyamalısın. Turunculuğun olduğu kısımlar 9 numara koyuluğundaysa 9.1 ile bir kaç sefer boyarsan kapanabilir.

Slania'ya katılıyorum aynı renge tekrar boyatmayın altın sarısı zaten turunculuk bırakan bir renk turunculuk olan saç altın sarısı ile değil aksine turunculuğu nötrleyecek küllü renkler ile boyanır
Saçla aynı tonda küllü kumral + bir miktar igora 0.22 turuncu azaltıcı ekleyerek boyayabilirsiniz

tamam çook teşekkür ederim o zaman kuföre tekrar gitmeme gerek yok yeşillik filan olmaz dimi :KK70: soytarıya dönmiyim iyice :KK70:

Boyamadan önce boyayacağınız saç rengiyle pigmentasyon yapın
Pigmentasyonu konu başında açıkladım,pigmentasyondan sonra boya yapın
0.22 dediğim turuncu azaltıcıyı çok fazla koymayın
Bir kutu boyaya yarımdan biraz az ekleyin
Yeşerme ilk boyamada olabilir ama 2.yıkamada akar
Olursa 2.yıkamada durulama suyunun içine bir miktar asprin ezip atın
Onunla yıkayıp daha sonra durulayın
Ama pigmentasyondan sonra yeşerme olacağını sanmam

mehaba erkadaşlar
benim kendi saç rengim kestaneydi ama röfle yaptırmştım sonra hamile kalınca işlem yaptıramadım saçıma,doğumdan sonrada sarılar kapansın diye bitter çikolataya boyadım kendim.yaklaşık 1 yıldır boya yapmıyorum saçıma bitter çikolata ilk zamanki gibi kalmadı tabikide ama yinede koyu,sarılar yok artık bu seferde dipten gelen saçım uçlara göre 3-4 ton daha açık oldu.kuaföre gitmek istemiyorum hem dünyanın parasını alıyorlar hemde saçımı berbat ediyorlar benim bulunduğum yerdeki kuaförlerden bahsediyorum tabikii.gözlerim yeşil ve açık tenliyim saç rengimi açmak istiyorum açık kumralı düşünüyorum.sizce market boyalarından alıp evde boyasam istediğim renk olurmu,yada bir kaç boyayı karıştırsam olurmu acil yardım

mehaba erkadaşlar
benim kendi saç rengim kestaneydi ama röfle yaptırmştım sonra hamile kalınca işlem yaptıramadım saçıma,doğumdan sonrada sarılar kapansın diye bitter çikolataya boyadım kendim.yaklaşık 1 yıldır boya yapmıyorum saçıma bitter çikolata ilk zamanki gibi kalmadı tabikide ama yinede koyu,sarılar yok artık bu seferde dipten gelen saçım uçlara göre 3-4 ton daha açık oldu.kuaföre gitmek istemiyorum hem dünyanın parasını alıyorlar hemde saçımı berbat ediyorlar benim bulunduğum yerdeki kuaförlerden bahsediyorum tabikii.gözlerim yeşil ve açık tenliyim saç rengimi açmak istiyorum açık kumralı düşünüyorum.sizce market boyalarından alıp evde boyasam istediğim renk olurmu,yada bir kaç boyayı karıştırsam olurmu acil yardım

bende kuaförlerden illallah demiş ve senelerdir evde kendisi boyayan biri olarak istediğin rengi ve saç rengini resimleriyle eklersen sana yardımcı olabiliriz ben saçlarımı sarı yapıyorum 2 boyayı karıştırıyorum burda bir arkadaş var sağolsun nikini hatırlayamıcam :KK57: unuttum ama buluruz çok yardımcı olmuştu eminimsanada yardım eder :KK34: koyu renkelri ilk seferde tutturmak zordur ama sanıyorum yapabiliriz :KK70:

Boyamadan önce boyayacağınız saç rengiyle pigmentasyon yapın
Pigmentasyonu konu başında açıkladım,pigmentasyondan sonra boya yapın
0.22 dediğim turuncu azaltıcıyı çok fazla koymayın
Bir kutu boyaya yarımdan biraz az ekleyin
Yeşerme ilk boyamada olabilir ama 2.yıkamada akar
Olursa 2.yıkamada durulama suyunun içine bir miktar asprin ezip atın
Onunla yıkayıp daha sonra durulayın
Ama pigmentasyondan sonra yeşerme olacağını sanmam

teşekkürler peki
küllü sarı uygulasam olur mu sarılık gitmesin koyulmasın saçım :)

Eki Görüntüle 443048 Eki Görüntüle 443049 Eki Görüntüle 443050

kızlar bu saç renklerinin boya numarası karşılığı nedir ? Saçlarım bunlardan birisi gibi olsun istiyorum şuanda sarı ama boya yok koleston sıvı peroksitle açmıştım bu renkler için ne yapmam hangi renk hangi marka boya almam gerekiyor lütfen yardım edin :KK43:

şuanki rengi ise bu :
Eki Görüntüle 443051

7.1 küllü kumral ilk renk,ikincisi tek renk değil dore yansımaları var 3. de 7.1 ama uçlara doğru oryalli.

7.0 ile pigmentasyon yapıp 7.1 ile boyayabilirsiniz.

Son düzenleme:
dipleri çıkmış saçta pigmentasyon işlemi nasıl olmalı canım? pigmentasyon işleminden sonra dipleri gelmiş saçta boyama nasıl olmalı?

küllü renkler sarı üzerinde yeşillenme yaparmı peki canım :/ bide 7.1 için hangi boya markasını tavsiye edersin çünkü hiç bi boya kutu üzerindeki rengi gibi durmuyor :/

Merhaba LadyEvil ; şahane konu açmışsın ellerine sağlık,yüreğine sağlık.....

Bana ilaç gibi geldi diyebilirim topiğin...Ben en son son kararımı vererek 2010 yılında bu son boyamam diyerek saçımı palette çikolata kahveye boyamıştım...Kendi saçıma dönsün demiştim..Kendi saçım çok koyu siyah olmamakla birlikte siyah....tabiki saçlarım uzadıkça dipten kendi saçlarım çıktı ama boylarında çikolta kahve yerine bambaşka renk aldı,gittikçe açıldı..birde sinameki kürü de yapıyorum son bir aydır belki ondan da dah çok açıldı gibi geldi...
ama 2 eylülde düğünüm olmasaydı hiç boyamaz uzadıkça kestirip kurtulacaktım o renklerden...eylülde düğünüm olacağı için(kısmetse tabi)boyatmak istiyorum tam renk olsun istiyorum...Doğal saçım siyah olduğu içinde yine koyu renk istiyorum fakat hangi markayla ne renkle yakalayabilirim bilmiyorum..çünkü tekrar çikolata kahveye boyamak istemiyorum çok çok siyah olmuştu kapkara oldu resmen...o yüzden senin tavsiye edebileceğim bir renk var mı ? ve düğünden önce ne zaman boyamalıyım ki saç esas rengini alsın..

baya uzun oldu ama kusura bakma,benim için önemli bir konu...Şimdiden teşekkür ederim....

geceki hali ..........[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
gündüz güneşteki hali.... [url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

Son düzenleme:
Diplerin daha açık, uçların daha koyu renk olmasını engellemek için önce uçlara sürüp mü bekletmek gerekiyordu?
yani ne kadar çok beklerse o kadar mı açık renk oluyor boya acaba?
kızıl renkten bahsediyorum

X