- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
Işığı çok fazla olan ve oynanmış resimlerde saç mavi siyah görünüyor ama doğal flashsız çekimlerde doğal bir siyah
Eğer ışığı fazla olan resimlerdeki gibi parlak ve mavi yansımalı bir saç istiyorsanız evet koleston koyu renk çıkaran bir boyadır mavi siyahı da istenen rengi verir
evet Şu Canlı Renk İki Fotoda Photoshop Var Ama Arkadaşıma Sordum Mavi Siyah Kolestonla Boyadığını söyledi Kafam Karıştı Puf
Kafanızın karışmasına gerek yok o halde siz de Koleston mavi siyaha boyayacaksınız birebir aynısını istiyorsanız
Şu numaralandırma olayı markadan markaya değişmese keşke. İnsanların kafası karışıyor. :44:
Aa evet senin saç renginde hem dore hem küllü yansıma var.
O zaman senin boyamaya diplerden başlaman gerekir.
Göz rengin çok tatlı bir kahve, sıcak tonlar gider bu göz rengine.
Bu Rita'nın istediği renge benziyor. 7.3 ile 7.0 karışımıyla elde edilebilir. Zemin rengi de önemli tabi.
Canan posta kutun doluydu o yüzden buradan cevap veriyorum.
Böğürtlen siyahı mor yansımalı siyah oluyor. Mavi siyah arıyorsan kolestonda 2.1 numaralı boyayı tercih etmelisin.
Zemin renginden dolayı o rengin tutmayacağını düşünüyorum ama yinede denicem...
Bu arada saçlarımı dark brown boyamıştım aylar öncesi tabi aktı rengi ve yaptığım bakımlarda saçımın renginde bi değişiklik yarattı sonuç olarak saçlarım çukulata kahve gibi kızılımsı yer yer bakırımsı bi renk değişik nasıl anlatsam bilmiyorum :)
Palette 5.889 koyu yakut saç boyasının açıcısının kaçlık olduğunu biliyor musunuz %6 lık mı %9 mu acaba?
annemin saçını boyayacağım daha önce saçını kuaförde fındık kabuğu yaptırdı, sonra sarı buğday teni var gözleri mavi diye koyu yakuta boyadım, beğenmedi şimdi tekrar sarı istiyor önden 2-3 cm beyazları da çıktı, kızıl boyası baya soldu,aktı. tamamen kapatmak için küllü sarıya boyayayım diyorum ama koyu renge boyarsam ör;7.1'e koyu tutar. 9.1 e açık sarı küllü boyamak istiyorum ama loreal majirel ile. bir de onların sadece tüp boyasını alıcam ama açıcısını evde boş herhangi boyanın açıcısıyla karıştırsam olur mu %9mu olması gerekio açıcının yani oksidanının? kusura bakmayın çok uzun oldu
lady evil merhaba ben çarşamba günü saçımı açtırdım ucunda kızıllık olduğu için açtılar sonra da altın sarısına boyadı kuaför ama saçım sarıdan çok turuncumsu oldu. kuaför bidahaki aya tekrar aynı renge boyuycak sanırım boyanın oturması için filan dedi ama ben kendim evde küllü sarıya boyasam turunculuk gider mi ne yapmalıyım ? teşekkürler şimdiden
lady evil merhaba ben çarşamba günü saçımı açtırdım ucunda kızıllık olduğu için açtılar sonra da altın sarısına boyadı kuaför ama saçım sarıdan çok turuncumsu oldu. kuaför bidahaki aya tekrar aynı renge boyuycak sanırım boyanın oturması için filan dedi ama ben kendim evde küllü sarıya boyasam turunculuk gider mi ne yapmalıyım ? teşekkürler şimdiden
Kuaför mü yaptı bunu?Şaka gibi.
Açılan saçta turunculuk olur ve kesinlikle üzerine küllü bir renk uygulanması gerekir. Turunculuğun olduğu kısımları aynı tonda küllü bir renkle boyamalısın. Turunculuğun olduğu kısımlar 9 numara koyuluğundaysa 9.1 ile bir kaç sefer boyarsan kapanabilir.
tamam çook teşekkür ederim o zaman kuföre tekrar gitmeme gerek yok yeşillik filan olmaz dimisoytarıya dönmiyim iyice
mehaba erkadaşlar
benim kendi saç rengim kestaneydi ama röfle yaptırmştım sonra hamile kalınca işlem yaptıramadım saçıma,doğumdan sonrada sarılar kapansın diye bitter çikolataya boyadım kendim.yaklaşık 1 yıldır boya yapmıyorum saçıma bitter çikolata ilk zamanki gibi kalmadı tabikide ama yinede koyu,sarılar yok artık bu seferde dipten gelen saçım uçlara göre 3-4 ton daha açık oldu.kuaföre gitmek istemiyorum hem dünyanın parasını alıyorlar hemde saçımı berbat ediyorlar benim bulunduğum yerdeki kuaförlerden bahsediyorum tabikii.gözlerim yeşil ve açık tenliyim saç rengimi açmak istiyorum açık kumralı düşünüyorum.sizce market boyalarından alıp evde boyasam istediğim renk olurmu,yada bir kaç boyayı karıştırsam olurmu acil yardım
Boyamadan önce boyayacağınız saç rengiyle pigmentasyon yapın
Pigmentasyonu konu başında açıkladım,pigmentasyondan sonra boya yapın
0.22 dediğim turuncu azaltıcıyı çok fazla koymayın
Bir kutu boyaya yarımdan biraz az ekleyin
Yeşerme ilk boyamada olabilir ama 2.yıkamada akar
Olursa 2.yıkamada durulama suyunun içine bir miktar asprin ezip atın
Onunla yıkayıp daha sonra durulayın
Ama pigmentasyondan sonra yeşerme olacağını sanmam
teşekkürler peki
küllü sarı uygulasam olur mu sarılık gitmesin koyulmasın saçım :)
Eki Görüntüle 443048 Eki Görüntüle 443049 Eki Görüntüle 443050
kızlar bu saç renklerinin boya numarası karşılığı nedir ? Saçlarım bunlardan birisi gibi olsun istiyorum şuanda sarı ama boya yok koleston sıvı peroksitle açmıştım bu renkler için ne yapmam hangi renk hangi marka boya almam gerekiyor lütfen yardım edin
şuanki rengi ise bu :
Eki Görüntüle 443051