Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Boyamaya uçlardan başlayın tutamlara ayırdığınız saçların önce uçlarına boyayı sürüp hepsinin uçları bitince de diplere geçin.

LadyEvil, merhaba bu renk tam olarak nedir, zemin açık yakın zamanda oryel gördü bedevim
ancak dipten gelen kestane ile bu rengi homojen tutturabilir miyim? Yani market boyaları genelde kızıl da pek vadedileni sunmuyor ne yazık ki,
pes edip mavi siyaha mı geçmeliyim bilemiyorum, en azından onda tutmama derdi yok, şimdiden teşekkürler..

bir de bu çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 447915

Son düzenleme:

İlk resim Natural Colors'ın bakır kırmızısına benziyor
Eki Görüntüle 447944

Diplere oksidanın volümünü yüksek tutarak boyayabilirsin,devamını 6lıkla.
Bence mavi siyaha geçme kurtulmak için baya işlem gördü diye hatırlıyorum boşuna uğraşmış olma.:/

Alttaki bakır ama parlak bir bakır turuncuya kaçıyor.

merhaba LadyEvil,benim saçım şu an koyu sarı geçen eylül röfle yaptırmıştm begenmedim üstüne koleston çikolata kahve boyadm aktı tabiki sonra loreal 8.3 koyu sarı boyadm ve en son nisanda koleston 9.0 boyadm 6lık oksidanla su an 3 cm kadar dibim var açık kestane gibi kendi rengim de şimdi saçımı syoss karamel kumral 8.4 e boyamayı düşünüyorum

sorum şu bunu bahsettiğim işlemlerden geçmiş saçıma boyarsam ortalama bu renk çıkar mı pigmentasyon yapmassam akar mı yada yapmama gerek var mı gerek varsa nasıl yapıcam şimdiden çok teşekkür ederim

Tam olarak koyu sarı (8.0) olduğunu varsayarak yorum yapayım,
İstenilen renk de 8 tonlarında olduğu için herhangi bir işleme gerek kalmadan direkt boyanabilir.
Önce uçlar boyanıp daha sonra diplere geçilmeli.
Dediğim gibi tam olarak 8 tonlarında olduğunu düşünerek yazdım rengi görürsem daha net yardımcı olabilirim.

sevgili lady boyamak istediğim renk ile sadece uçlara pigmentasyon yapıp sonra normal boyamı hazırlayıp dip,uç komplemi sürmeliyim.yapacağım kararlıyım.eğer olmazsa kuaföre tekrar röfle yaptırırım.saç işlerinden anlarım ama boyalardan pek anlamam.kısa sürede yapacak bir arkadaş bulup yapmam lazım.birde platin çıtçıtlarım var.onuda mı pigmentasyon yapıp boyayacağım?????????çok soru sordum cnm kusura bakma.ah biz kadınlarrrrrrrrrrr.

lady şeytan diyor al 8.13 ü komple boya saçına.ne olursa olsun.ben şu yeşermeden de korkuyorum.şimdi uçlarıma pigmentasyon yapıp 8.31 ile daha sonrada bütün saçımı 8.13 ile azıcık mavi boya karıştırıp boyasam olabilir mi sence.istersen özelden resimde çekip atabilirim.bir değişiklik istiyorum artık.

o zaman şöyle gösterim

Platin olduğu için pigmentasyonsuz yeşerme yapabilir.
O yüzden platin olan kısımlara pigmentasyon yapın mutlaka.
Platin açık bir renk olduğu için platin olan yerlere bir ton koyu daha garanti olur aslında ama
O halde ilk olarak tüm saçı boyamadan önce bir tutamında 8.13 deneyin.
Bir tutam saçta önce uçlardan başlayarak 8.13 boyayın.
Ton farkı olmazsa tüm saçı boyayın

Canım ben dogal rengimin üzerine palette ekstra acıcı özelligi olan dogal sarı rengini boyadım önce, böyle turuncumsu bisey oldu üzerine de koleston küllü kumral boyadım koyu bir renk olmustu 2-3 ay sonrada bu renge döndü,

Bunun üzerine kutudaki renge aldanıp loreal altın kahveler serisinden badem kahveye boyadım cok cok alakasız koyu kızıllı bir renk cıktı ortaya,

İste bunun üzerinden de hemen hemen 1-2 hafta sonra renk biraz akmaya baslamıstı palette bal köpüğü boyadım, suan ki hali de bu, 5' ten koyumudur bilmiyorum canım, ??

Fox tv'deki Nazlı Öztarhan'ın bugünkü saçı çok hoşuma gitti,ne renk yada saçına ne uygulamış bilen var mı? :)

Ablam gölgelendirme dedi , o nasıl yapılıyor dedi bilmiyorum dedi.Bilen var mı? :)

Turuncu yansımayı yok etmek zor olur,üst üste 8.0 boyansa bile turunculuk kalır.
Exicolor 1001 30 vol. oksidanla boyayabilirsiniz aslında 40lık ile boyansa daha iyi olur ama yıpranması fazla olur çok fazla boyanmış saç.

30 vol.de zarar verir mi acaba? 1-2 ay beklesem iyi olur herhalde, tesekkür ederim yardımların icin bide bu söyledigin marka boya dimi? heryerde bulunuyor mu?

saçlarımı koyu kahveye boyadımm siyah gibi olduu iki haftadır sürekli yıkıyorrumm palette açıcıyla açsam üzerinede altın parıltılı toffe boyasam tutarmıı birde adetliyken saç kesilirmi

teşekkür ederim

30 vol.de zarar verir mi acaba? 1-2 ay beklesem iyi olur herhalde, tesekkür ederim yardımların icin bide bu söyledigin marka boya dimi? heryerde bulunuyor mu?

Daha düşüğü açmaz saçınızı.
Rica ederim,evet bir tüp boya markası kuaför depolarında bulunuyor.
Ekstra açıcı seri ve küllü olduğu için onu önerdim,set boyalarda da ekstra açıcı saç boyaları bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 4 gün önce saçlarımı koyu kahve renginden açık küllü kumrala açtırdım.yalnız kuaförüm 4 kutu boya kullandı bu rengi nasıl elde etti bilmiyorum..küllü renk üzerine koyu sarı dore boyatsam tutar mı? açtırılan saç dipleri uzayınca dip boyası nasıl yapılır diplerden çıkan saç koyu olacağı için renk farkı nasıl önlenir ?birde saçlarım omuz hizamda kırık değiller dökülmede yok ama eski hacmini kaybetti önceden topuz yapıp saçımı salınca güzelce kıvrılırdı katları ,dalgalı olurdu şimdi şekilsiz düzleştiremiyorumda topuz yaparak geziyorum çok soru sordum biliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

kızlar saçım bayağı koyuydu sıcak çikolata koyu çikolata tarzında boyuyodum hep bugun 2 kutu palettenin renk açıcısını aldım ilk ucları sorada diplere sürdüm ama tabi dipler kendi saçım olduğundan sarı oldu boyalı olan kısımda kızıl açık kızıl sarıya yakın bikaç ton oldu gene 2 kutu aldım busefer koyu olan yerlere sürücem sadece kaç gün sonra yapim sizce böle gezmek sorun dil benim için haftaya düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…