merhaba
boyamadan önce son kez sorup netleştireyim dedim
şimdi saçımda kızıl boya var..diplerim daha canlı bi kızıl uçlarım daha koyu kızıl
ve bu sefer koyu kızıl boya aldım
her yer hemen hemen aynı renk olsun istiyorum
dipleri daha mı az tutmalıyım?
Eki Görüntüle 447884
LadyEvil, merhaba bu renk tam olarak nedir, zemin açık yakın zamanda oryel gördü bedevim
ancak dipten gelen kestane ile bu rengi homojen tutturabilir miyim? Yani market boyaları genelde kızıl da pek vadedileni sunmuyor ne yazık ki,
pes edip mavi siyaha mı geçmeliyim bilemiyorum, en azından onda tutmama derdi yok, şimdiden teşekkürler..
bir de bu çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 447915
merhaba LadyEvil,benim saçım şu an koyu sarı geçen eylül röfle yaptırmıştm begenmedim üstüne koleston çikolata kahve boyadm aktı tabiki sonra loreal 8.3 koyu sarı boyadm ve en son nisanda koleston 9.0 boyadm 6lık oksidanla su an 3 cm kadar dibim var açık kestane gibi kendi rengim de şimdi saçımı syoss karamel kumral 8.4 e boyamayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 447980
sorum şu bunu bahsettiğim işlemlerden geçmiş saçıma boyarsam ortalama bu renk çıkar mı pigmentasyon yapmassam akar mı yada yapmama gerek var mı gerek varsa nasıl yapıcam şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba,
Hadisenin saç rengi bej sarı diye geçiyor sanırım.
Altın ve küllü yansıması olan bir renk.
8.13 ya da 8.31 olabilir.
Diplerle uçları eşitlemek zor olabilir eğer deneyiminiz yoksa kuaföre gitmenizde fayda var.
Platin olan bölümlere önce pigmentasyon yapılır daha sonra boyamak istenen rengin 1 ton koyusu ile boyanabilir.
Diplere de istenen ton boyanır.
Saç rengini göremediğim için tahmini olarak yapılacak işlemleri söyledim dediğim gibi daha önce dip-uç eşitlemesi yapmadıysanız kuaföre gitmenizde fayda var
Tam olarak koyu sarı (8.0) olduğunu varsayarak yorum yapayım,
İstenilen renk de 8 tonlarında olduğu için herhangi bir işleme gerek kalmadan direkt boyanabilir.
Önce uçlar boyanıp daha sonra diplere geçilmeli.
Dediğim gibi tam olarak 8 tonlarında olduğunu düşünerek yazdım rengi görürsem daha net yardımcı olabilirim.
sevgili lady boyamak istediğim renk ile sadece uçlara pigmentasyon yapıp sonra normal boyamı hazırlayıp dip,uç komplemi sürmeliyim.yapacağım kararlıyım.eğer olmazsa kuaföre tekrar röfle yaptırırım.saç işlerinden anlarım ama boyalardan pek anlamam.kısa sürede yapacak bir arkadaş bulup yapmam lazım.birde platin çıtçıtlarım var.onuda mı pigmentasyon yapıp boyayacağım?????????çok soru sordum cnm kusura bakma.ah biz kadınlarrrrrrrrrrr.
Direkt 8.4 uygulayabilirsiniz.
Oksidan 9luk olsun.
Şuanki rengi tam olarak kestiremedim nasıl bir şey olduğunu,hangi numaralarla boyadığınızı da bilmediğim için kesin bir şey söyleyemiyorum.
Saçın ana tonu ne,ağırlıklı olarak hangi yansıma var şuan,resim olursa daha iyi yardımcı oluruz.
Eklediğiniz renk 8.0 orta sarı,boyalı saç boyayla 2-3 ton kadar açılır 5ten daha koyuysa şuan saç bu rengi elde etmek zor olur volüm yükselttikçe turunculuk bırakır.
5ten daha açıksa üst üste boyayarak 8 tonları elde edilebilir 30luk ya da 40lık oksidanla.
Canım ben dogal rengimin üzerine palette ekstra acıcı özelligi olan dogal sarı rengini boyadım önce, böyle turuncumsu bisey oldu üzerine de koleston küllü kumral boyadım koyu bir renk olmustu 2-3 ay sonrada bu renge döndü,
Eki Görüntüle 448672
Bunun üzerine kutudaki renge aldanıp loreal altın kahveler serisinden badem kahveye boyadım cok cok alakasız koyu kızıllı bir renk cıktı ortaya,
Eki Görüntüle 448673
İste bunun üzerinden de hemen hemen 1-2 hafta sonra renk biraz akmaya baslamıstı palette bal köpüğü boyadım, suan ki hali de bu, 5' ten koyumudur bilmiyorum canım, ??
Eki Görüntüle 448680
Turuncu yansımayı yok etmek zor olur,üst üste 8.0 boyansa bile turunculuk kalır.
Exicolor 1001 30 vol. oksidanla boyayabilirsiniz aslında 40lık ile boyansa daha iyi olur ama yıpranması fazla olur çok fazla boyanmış saç.
İlk resim Natural Colors'ın bakır kırmızısına benziyor
Eki Görüntüle 447944
Diplere oksidanın volümünü yüksek tutarak boyayabilirsin,devamını 6lıkla.
Bence mavi siyaha geçme kurtulmak için baya işlem gördü diye hatırlıyorum boşuna uğraşmış olma.:/
Alttaki bakır ama parlak bir bakır turuncuya kaçıyor.
30 vol.de zarar verir mi acaba? 1-2 ay beklesem iyi olur herhalde, tesekkür ederim yardımların icin bide bu söyledigin marka boya dimi? heryerde bulunuyor mu?