Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

yaa benım hıc sansım yok yaaa 5 ay once koyu karamel dıye kızıl kahve yaptılar
2 hafta once baska bı kuafore gttım actrdım saclarımı koyu karamel yaptrdım ama resmen turuncu oldu bıktım artık zaten saclarım dokuluyo bıde kestrdım acıcıdan yıprandı dıyee

yaa Allah askına bırılerı solesın bu sımdı koyu karamelmi benmı yanlış bılmıyorum karamelı yoksa

bu ılk boyandıgında daha acık bı renge boyandı ben koyulastrmasını ıstedım bu ne renk sımdii

Bu ışıkta açık karamel gibi görünüyor ama homojen boyanmamış arada koyu kalan yerler var.

Bu ışıkta açık karamel gibi görünüyor ama homojen boyanmamış arada koyu kalan yerler var.

sağol canım zaten ılk acıldıktan sonra boyandığında resmen turuncu gıbı çok acık bı renktı ben koyulaştırın dedım uzerıne sanırsam 6.0 la frıksıyon yaptı 10 dk falan yanı oyle anladım ben..
cok turunculuk yokmu sacımda.ben esmerım pek gıtmedı sankı bu kadar acıkrenk.
kendım koyulaştırmaya kalkarsam kızıl falan olur bıde.
napıcam ben sımdı yıne olmadı ıstedıgım ne bahtsızım.

Bakır saç isteyip turunculuğu fazla olmasın diyenler için 9.0 öneriyorum ben.
Açık olmasın diyorsun o halde 7 ya da 7.1 ile turunculuğu biraz azaltabilirsin.
Resimde diplerde pek turunculuk yok ama uçlarda ve saçın bazı tutamlarında turunculuk gördüm ben.
Sen daha iyi bilirsin tabii çektiğin resimde ışık beni yanıltıyor olabilir.

valla ben perşembe ilk yaptım ozamanda tek pudra koydum bugunde bidaha yaptım gene tek pudra koydum tüh yaa keşke 2sinide koysaymışım neyse bidaha açmayı düşünüyorum bikaçgün dinlendiriyorum saçımı 7/24 kullanıyorum saçımı nemlendiriyo bidaha kine 2sinide koyucam zaten diplerim sapsarıda öteki kısımlar sarı kızıl gibi

merhaba, yine ben
siyah olmayan ama öyle duran güneşte kahve yansıması olan
muhtemelen kestane rengidir dediğim

bu renk için öneriniz nedir?
bir de küllü renkler turuncumsu bakırımsı rengi kapatır mı?

Siyah akınca da böyle yansıma veriyor güneşte.
Ama koyu kahve daha iyi olur tabii.
Küllü renkler bakır yansımayı kapatır ama komple bakır saçlarda zor.

Siyah akınca da böyle yansıma veriyor güneşte.
Ama koyu kahve daha iyi olur tabii.
Küllü renkler bakır yansımayı kapatır ama komple bakır saçlarda zor.

ben garnier'ın karamel siyahına boyadım, ilk 2 yıkama da baya aktı ve resimdeki gibi yansılamalar oluştu fazlsıyla. hatta arkadaşlarımın bir çogu koyu kahveye mi boyadın diyor

Son düzenleme:
ben garnier'ın karamel siyahına boyadım, ilk 2 yıkama da baya aktı ve resimdeki gibi yansılamalar oluştu fazlsıyla. hatta arkadaşlarımın bir çogu koyu kahveye mi boyadın diyor

zemin oldukça açık, koyu kahveye de boyasam bakırı engelleyemem bir kaç boyamaya kadar ancak
düz siyaha hiç boyamadım mavi siyahın da kahve yansımaya sahip olduğunu söyleyemem
evet kahveye boyayayım gitsin, teşekkürler cevaplarınız için

ladycim, igora markası hakkında ne düşüyorsun? ondaki 9.1.sanre sarı diye geçiyor .sndre den kastı nedir anlamadım :) goldwell ile igora arasında kaldım.goldwell deki karşılığını bulamadım.ne dersin? igora mı almalıyım goldwell mi?

kızlar burcu güneşin bu klipteki saçını lorealin yeni kutudaki 7.3 lük boyasıyla elde edebilir miyim sizce bu fotoda renk koyu çıkmış ama klibi görmüşsünüzdür orda daha açık...şuanki saç rengim de koleston 5.73 ilk boyadığımda çok koyu kahveydi bi ay oldu boyayalı imdi dipler açık boylara doğru hala koyu:44:

selam kızlar ben saçımı sarı yapmak istiyorum önce kendi saçımı ekliyorum
bu şuan ki saç rengim uçlardaki açıklık 1.5 sene önce 1 ton kadar kuaförde açtırmıştım dipler kendi saç rengim...

istediğim renkte şöyle;

bu rengi nasıl yapabilirim evde yardımlarınızı bekliyoruz ...

zaten kendi saçın canım bence o rengi alıp boyarsan tutar zaten veya daha açık bi tonunu al öle yap ben doğal saça tutar diyebiliyorum

bende diyorumki açıcıyla dil boyayla boyasn tutar bence beğendiğin renk belli git bak katologlardan bi ton açığını al olur diye düşünüyorum ama sen gene bi kuaföre sor saçım boyasız ne boyasam tutarmı diye :26:

bilmiyorumki canım saç diplerimi gördün koyu yani sadece boyayla istediğim rengi elde edebilirmiyim konu sahibi buralara pek ugramıyor sanırım belki o yardımcı olabilirdi

Mavi siyahın maviliği gidince kızıl-kızıl kahve yansıma bırakıyor,bende öyle oluyor hep.
Siyahın akmış hali de ışıkta solgun bir kahve-kızılımsı.
En iyisi koyu kahve bence,rica ederim

Igora da Goldwell de iyi markalar ama bulma kolaylığı açısından igora,Goldwell her yerde olmuyor.
Sandre gümüş diye de geçiyor küllüden farkı daha açık gri yansıma bırakması sanırım.
Bazı yerlerde sandre=küllü diye geçer ama değil.
Goldwell'in bilinen numara karşılığını kuaför depolarına sormak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…