yaa benım hıc sansım yok yaaa 5 ay once koyu karamel dıye kızıl kahve yaptılar
2 hafta once baska bı kuafore gttım actrdım saclarımı koyu karamel yaptrdım ama resmen turuncu oldu bıktım artık zaten saclarım dokuluyo bıde kestrdım acıcıdan yıprandı dıyee
yaa Allah askına bırılerı solesın bu sımdı koyu karamelmi benmı yanlış bılmıyorum karamelı yoksa
Eki Görüntüle 449852
bu ılk boyandıgında daha acık bı renge boyandı ben koyulastrmasını ıstedım bu ne renk sımdii
Bu ışıkta açık karamel gibi görünüyor ama homojen boyanmamış arada koyu kalan yerler var.
buaradakutudan 2 açıcı pudra çıkıyor birini koydum ben ikisinimi koyucaktım acaba :S:18::26:
sağol canım zaten ılk acıldıktan sonra boyandığında resmen turuncu gıbı çok acık bı renktı ben koyulaştırın dedım uzerıne sanırsam 6.0 la frıksıyon yaptı 10 dk falan yanı oyle anladım ben..
cok turunculuk yokmu sacımda.ben esmerım pek gıtmedı sankı bu kadar acıkrenk.
kendım koyulaştırmaya kalkarsam kızıl falan olur bıde.
napıcam ben sımdı yıne olmadı ıstedıgım ne bahtsızım.
merhaba, yine ben
siyah olmayan ama öyle duran güneşte kahve yansıması olan
muhtemelen kestane rengidir dediğim
Eki Görüntüle 451854
bu renk için öneriniz nedir?
bir de küllü renkler turuncumsu bakırımsı rengi kapatır mı?
Siyah akınca da böyle yansıma veriyor güneşte.
Ama koyu kahve daha iyi olur tabii.
Küllü renkler bakır yansımayı kapatır ama komple bakır saçlarda zor.
ben garnier'ın karamel siyahına boyadım, ilk 2 yıkama da baya aktı ve resimdeki gibi yansılamalar oluştu fazlsıyla. hatta arkadaşlarımın bir çogu koyu kahveye mi boyadın diyor
zaten kendi saçın canım bence o rengi alıp boyarsan tutar zaten veya daha açık bi tonunu al öle yap ben doğal saça tutar diyebiliyorum
bende diyorumki açıcıyla dil boyayla boyasn tutar bence beğendiğin renk belli git bak katologlardan bi ton açığını al olur diye düşünüyorum ama sen gene bi kuaföre sor saçım boyasız ne boyasam tutarmı diye :26:
zemin oldukça açık, koyu kahveye de boyasam bakırı engelleyemem bir kaç boyamaya kadar ancak
düz siyaha hiç boyamadım mavi siyahın da kahve yansımaya sahip olduğunu söyleyemem
evet kahveye boyayayım gitsin, teşekkürler cevaplarınız için
ladycim, igora markası hakkında ne düşüyorsun? ondaki 9.1.sanre sarı diye geçiyor .sndre den kastı nedir anlamadım :) goldwell ile igora arasında kaldım.goldwell deki karşılığını bulamadım.ne dersin? igora mı almalıyım goldwell mi?