Kızlar burcu güneşin eflatunla olan klibindeki saç rengini çok merak ediyorum...
Bi fikri olan varmı?
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum o renge bayıldım:)
LadyEvil canım sana bir sorum olacaktı cilt analizinden cilt alt tonum sıcak ton çıktı ve kendime pembe allığı çok sevmeme rağmen yakıştırmıyorum şeftali tonları harika oluyor :) Koyu kahve doğal saç rengim. Ben hep kumral tonlarını hayal etmişimdir, orta kumral. Cilt alt tonu sıcak olanlara yakışmaz mı? Ben küçükken saçlarım sarı tonuydu, doğumumda sarı değilmiş öyle diyor annem :)
Evet bakır tonu bana da yakışıyor hatta söylemiştim 6.70 kahve bakıra boyadım diye güzel oldu ama ben boyayı yeni boyadım zaten akıtıp sabunla vs. direkt açmadan saçımı açık sarıya boyasam orta kumral rengini elde edebilir miyim? doğal saçı açıcı olmadan boya ile de açılacağını söylemişsiniz...
Ben yardımcı olayım..
Bu mu acaba? :26:
Kumral ve orta kahve tonları genelde tüm ten renklerine yakışan risksiz renklerdir. Orta kumralın da yansımaları var; dore yansımalı, küllü yansımalı, yansımasız gibi. Dore yansımalı ve yansımasız senin tenine uygun olur, yalnız dore yansımalı biraz karamele kaçar. Karamel değil de dore(sarı) yansımalı bir kumral istiyorsan yansımasızla karıştırıp karamelliği azaltmalısın. 7.3 ile 7.0 karışımı uygun.
6.70 yoğun bakır, yani 6.777ye eş değer diye biliyorum. Fazla bakırlık katmıştır saçına, direk açık sarıya boyarsan turunculuk elde edebilirsin. Bir süre saçlarındaki boyayı akıt, dediğin gibi sabunla, kepek şampuanlarıyla. Saçının son durumuna göre yorum yaparız.
6.70 yoğun bakır, yani 6.777ye eş değer diye biliyorum. Fazla bakırlık katmıştır saçına, direk açık sarıya boyarsan turunculuk elde edebilirsin. Bir süre saçlarındaki boyayı akıt, dediğin gibi sabunla, kepek şampuanlarıyla. Saçının son durumuna göre yorum yaparız.
Teşekkür ederim Slania :) dediklerini yapıcam sağol canım ben dore yansımalı istiyorum ama 7.3 ile 7.0 karıştır demişsin koyu kahvenin üstüne koyu tutar diye ben açık sarıya boyamam gerektiğini düşünmüştüm turunculuk olsun istemem tabi..şimdi yıkamaya gidiyorum bol sabunluu:))
Bu markadan markaya değişiyor bazı markalarda yansımanın başına ya da sonuna eklenen 0 yoğunluğu azaltılmış anlamına da geliyor
Küllü olmayan kumrallar ve resimdeki renk sıcak alt tona uygun renkler
Eklediğiniz resim dore kumral 7.3
Doğal saç rengini açıcısız daha fazla açabilirsiniz evet ama hiç boya olmayan saçlar için geçerli bu
Beyaz sabun gibi doğal işlemler boyayı saçtan tamamen akıtmaz rengini soldurur
Boyayı akıtıp doğal saç rengini ortaya çıkaran işlemler değil yani
Zemin rengi tam olarak nasıl bilemiyorum ama istediğiniz ton dore kumral ve sıcak alt tona uyacak bir renk
Rica ederim..Koyu kahve dip rengin mi?
Hadi ya, bilmiyordum bak onu. :44: Numaradan önce eklenen sıfır da yansımayı ikinci yansıma olarak gösteriyormuş. 7.03 gibi. Dore yansıma baskın değil bu numarada. Benim saç rengim gibi hafif sarı yansımalı.
güzel renk çok beğendim ama avon markasını tercih etmeyi düşünmüyorum palette iyidir. hmmm herkes sabunla akıtmaktan bahsetmiş ben de gaza geldim burdao zaman saçım küt formunda beklerim uzamasını kestiririm yaz sonuna kadar eski halini alır saçım çabuk uzuyo ince telli, yağlı ama olsun :))
Rica ederim..Koyu kahve dip rengin mi?
Hadi ya, bilmiyordum bak onu. :44: Numaradan önce eklenen sıfır da yansımayı ikinci yansıma olarak gösteriyormuş. 7.03 gibi. Dore yansıma baskın değil bu numarada. Benim saç rengim gibi hafif sarı yansımalı.
Ben yardımcı olayım..
Bu mu acaba? :26:
Kumral ve orta kahve tonları genelde tüm ten renklerine yakışan risksiz renklerdir. Orta kumralın da yansımaları var; dore yansımalı, küllü yansımalı, yansımasız gibi. Dore yansımalı ve yansımasız senin tenine uygun olur, yalnız dore yansımalı biraz karamele kaçar. Karamel değil de dore(sarı) yansımalı bir kumral istiyorsan yansımasızla karıştırıp karamelliği azaltmalısın. 7.3 ile 7.0 karışımı uygun.
Kutularda yazıyor zaten...Kızlar Ben Saçımı siyaha Boyucam Ama Mavi Siyaha kolastonla Yapmak İstiyorum Hangisi Kolestonun Mavi Siyahı?
Eki Görüntüle 431463
Kutularda yazıyor zaten...
Mesela igorada 7.70 saç kumral doğal bakır diye geçiyor
Rita daha önce boyadım ama yoğun bir renk elde edemedim yazmıştı ben de 0ın "doğal" olarak geçtiği bir marka kullandı heralde demştim
O yüzden kafa karışıklığı olmasın diye yazayım dedim
Evet 7.03te de doğal baskın ama dore yansıması da olan saç rengi oluyor
Benim doğal saç rengim 8.13 küllü ağırlıklı dore sarı
Evet koyu kahve diplerim. Kaşlarım da koyu kahve renkli gözlerim de kahve ama koyu değil. Güneşte buna benzer görünür;
Evet canım bu renk.
Canım Birinde Normal siyah Diğerinde Böğürlem Siyahı Yazıyor Hangisi Bilmiyorum
Kestane saçı platine kadar açmak zor olur özellikle evde,açıcı kullanmak gerekir ama turunculaşma olabilir
Oryalle ilk seferde 4-5 tona kadar açılır doğal saç rengi
Bir de ekstra açıcı saç boyalarını 40lık oksidanla deneyebilirsiniz yukarıda eklediğim seri olabilir
cesaretimi toplayıp denemek istiyorum teşekkür ederim. :)) peki sonra turunculaşma için bir şey yapabilir miyim?
Evet mavi siyah o.
Marka tercihi kişiden kişiye değişir kendi adıma konuşayım set boyalarda tercihim koleston değildir
Uzun süre mavi siyah kullanmış biri olarak tercihim Palette 1.1 gece mavisi
Ben Kolestonu Kullanayım Peki Bu Gösterdiğim koleston Aynen Böyle olur mu ?
Eki Görüntüle 432592
Eki Görüntüle 432593
Eki Görüntüle 432594
Eki Görüntüle 432595