Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Ben yardımcı olayım..

Kızlar burcu güneşin eflatunla olan klibindeki saç rengini çok merak ediyorum...
Bi fikri olan varmı?
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum o renge bayıldım:)

Bu mu acaba? :26:

Kumral ve orta kahve tonları genelde tüm ten renklerine yakışan risksiz renklerdir. Orta kumralın da yansımaları var; dore yansımalı, küllü yansımalı, yansımasız gibi. Dore yansımalı ve yansımasız senin tenine uygun olur, yalnız dore yansımalı biraz karamele kaçar. Karamel değil de dore(sarı) yansımalı bir kumral istiyorsan yansımasızla karıştırıp karamelliği azaltmalısın. 7.3 ile 7.0 karışımı uygun.
6.70 yoğun bakır, yani 6.777ye eş değer diye biliyorum. Fazla bakırlık katmıştır saçına, direk açık sarıya boyarsan turunculuk elde edebilirsin. Bir süre saçlarındaki boyayı akıt, dediğin gibi sabunla, kepek şampuanlarıyla. Saçının son durumuna göre yorum yaparız.

Teşekkür ederim Slania :) dediklerini yapıcam sağol canım ben dore yansımalı istiyorum ama 7.3 ile 7.0 karıştır demişsin koyu kahvenin üstüne koyu tutar diye ben açık sarıya boyamam gerektiğini düşünmüştüm turunculuk olsun istemem tabi..şimdi yıkamaya gidiyorum bol sabunluu:))

Bu markadan markaya değişiyor bazı markalarda yansımanın başına ya da sonuna eklenen 0 yoğunluğu azaltılmış anlamına da geliyor

Bu arada konunun başında da belirttiğim gibi merak ettiğiniz renkleri lütfen resim halinde ekleyin tanımadığımız ya da saç rengini bilmediğimiz ünlüler olabiliyor resim görmeden de cevap veremiyoruz

Rica ederim.. Koyu kahve dip rengin mi?

Bu markadan markaya değişiyor bazı markalarda yansımanın başına ya da sonuna eklenen 0 yoğunluğu azaltılmış anlamına da geliyor

Hadi ya, bilmiyordum bak onu. :44: Numaradan önce eklenen sıfır da yansımayı ikinci yansıma olarak gösteriyormuş. 7.03 gibi. Dore yansıma baskın değil bu numarada. Benim saç rengim gibi hafif sarı yansımalı.

güzel renk çok beğendim ama avon markasını tercih etmeyi düşünmüyorum palette iyidir. hmmm herkes sabunla akıtmaktan bahsetmiş ben de gaza geldim burda o zaman saçım küt formunda beklerim uzamasını kestiririm yaz sonuna kadar eski halini alır saçım çabuk uzuyo ince telli, yağlı ama olsun :))

Mesela igorada 7.70 saç kumral doğal bakır diye geçiyor
Rita daha önce boyadım ama yoğun bir renk elde edemedim yazmıştı ben de 0ın "doğal" olarak geçtiği bir marka kullandı heralde demştim
O yüzden kafa karışıklığı olmasın diye yazayım dedim

Evet 7.03te de doğal baskın ama dore yansıması da olan saç rengi oluyor
Benim doğal saç rengim 8.13 küllü ağırlıklı dore sarı

Son düzenleme:

Tabi tabi illa o marka kullanın diye eklemedim resim bulmak için 7.3 yazınca ilk bu çıktı ekledim :)
Farketmez yani önemli olan numarası
Bu konuyu da bir inceleyin
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-siyahtan-acicisiz-donme-maceram-resimli.html

Evet koyu kahve diplerim. Kaşlarım da koyu kahve renkli gözlerim de kahve ama koyu değil. Güneşte buna benzer görünür;

Eklentiler

• $kahve göz.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 92

Evet canım bu renk.

Kızlar Ben Saçımı siyaha Boyucam Ama Mavi Siyaha kolastonla Yapmak İstiyorum Hangisi Kolestonun Mavi Siyahı?

Şu numaralandırma olayı markadan markaya değişmese keşke. İnsanların kafası karışıyor. :44:

Aa evet senin saç renginde hem dore hem küllü yansıma var.

Evet koyu kahve diplerim. Kaşlarım da koyu kahve renkli gözlerim de kahve ama koyu değil. Güneşte buna benzer görünür;

O zaman senin boyamaya diplerden başlaman gerekir.
Göz rengin çok tatlı bir kahve, sıcak tonlar gider bu göz rengine.

Evet canım bu renk.

Bu Rita'nın istediği renge benziyor. 7.3 ile 7.0 karışımıyla elde edilebilir. Zemin rengi de önemli tabi.

Canım Birinde Normal siyah Diğerinde Böğürlem Siyahı Yazıyor Hangisi Bilmiyorum

Canan posta kutun doluydu o yüzden buradan cevap veriyorum.

Böğürtlen siyahı mor yansımalı siyah oluyor. Mavi siyah arıyorsan kolestonda 2.1 numaralı boyayı tercih etmelisin.

cesaretimi toplayıp denemek istiyorum teşekkür ederim. :)) peki sonra turunculaşma için bir şey yapabilir miyim?

Eklentiler

• $kolestonkpksarenkkatalo.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $KOLESTON-KOPUK-SAC-BOYASI-2-8-BOGURTLEN-SIYAHI__43059595_0.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 117
  • $233480990974111Nokia-C3-01.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 84

Işığı çok fazla olan ve oynanmış resimlerde saç mavi siyah görünüyor ama doğal flashsız çekimlerde doğal bir siyah
Eğer ışığı fazla olan resimlerdeki gibi parlak ve mavi yansımalı bir saç istiyorsanız evet koleston koyu renk çıkaran bir boyadır mavi siyahı da istenen rengi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…