Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dipleri çıkmış saçta pigmentasyon işlemi nasıl olmalı canım? pigmentasyon işleminden sonra dipleri gelmiş saçta boyama nasıl olmalı?
küllü renkler sarı üzerinde yeşillenme yaparmı peki canım :/ bide 7.1 için hangi boya markasını tavsiye edersin çünkü hiç bi boya kutu üzerindeki rengi gibi durmuyor :/
Merhaba LadyEvil ; şahane konu açmışsın ellerine sağlık,yüreğine sağlık.....
Bana ilaç gibi geldi diyebilirim topiğin...Ben en son son kararımı vererek 2010 yılında bu son boyamam diyerek saçımı palette çikolata kahveye boyamıştım...Kendi saçıma dönsün demiştim..Kendi saçım çok koyu siyah olmamakla birlikte siyah....tabiki saçlarım uzadıkça dipten kendi saçlarım çıktı ama boylarında çikolta kahve yerine bambaşka renk aldı,gittikçe açıldı..birde sinameki kürü de yapıyorum son bir aydır belki ondan da dah çok açıldı gibi geldi...
ama 2 eylülde düğünüm olmasaydı hiç boyamaz uzadıkça kestirip kurtulacaktım o renklerden...eylülde düğünüm olacağı için(kısmetse tabi)boyatmak istiyorum tam renk olsun istiyorum...Doğal saçım siyah olduğu içinde yine koyu renk istiyorum fakat hangi markayla ne renkle yakalayabilirim bilmiyorum..çünkü tekrar çikolata kahveye boyamak istemiyorum çok çok siyah olmuştu kapkara oldu resmen...o yüzden senin tavsiye edebileceğim bir renk var mı ? ve düğünden önce ne zaman boyamalıyım ki saç esas rengini alsın..
baya uzun oldu ama kusura bakma,benim için önemli bir konu...Şimdiden teşekkür ederim....
Diplerin daha açık, uçların daha koyu renk olmasını engellemek için önce uçlara sürüp mü bekletmek gerekiyordu?
yani ne kadar çok beklerse o kadar mı açık renk oluyor boya acaba?
kızıl renkten bahsediyorum
Diplerde boya yoksa evet çünkü boyasız saç daha çabuk açılır,dipler vücut ısısına bağlı olarak daha çok açılır.
Teşekkür ederim öncelikle. :)
Normalde önereceğim renk (doğal saç renginizin 3 numara olduğunu tahmin ediyorum) 3.0 doğal siyah (bazı markalarda koyu kestane olarak geçer) olur ama saçınız boyalı o yüzden 3.0koyu bir siyah olur.
Zemin koyu olduğu için 1.0 ,2.0 ,3.0 hatta 4.0 ile boyamayın, çok koyu olmayacağının garantisi olmaz çünkü zemin koyu.
Açık zeminde bile 3 numara ile boyayıp siyah elde eden oluyor.
Yansımalı renklerle boyamayın.Noktadan sonraki numara 0 olmalı.
Önerim 6.0 koyu kumral.
Boyalı saçlarınızın bir tutamında (diplerden gelen doğal saçları boyamadan) 6.0 uygulayın ilk önce.
Diplerdeki doğal saç renginizle karşılaştırın,ton farkı olacağını sanmıyorum boyalı zemin koyu tutar çünkü.
Eğer ki diplerden daha açık olursa 5.0 ile boyayın.
Ama 6.0 ideal gibi görünüyor.
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)..............evet 3.65 e boyamıştım çok koyu siyah oldu,kömür misali..ama doğal saçım o kadar siyah değil........
6.0 ile boyayacağım.....uçlarına mı çok uygulayayım boyayı,diplerine hiç uygulamayayım mı?Birde ne zaman boyayayım...Yani boya esas rengini ne kadar zamanda elde eder ?Herkes düğünden bir ay önce diyor ama siz nasıl diyorsunuz ?
Sanırım palette markasını öneriyorsunuz......
tekrar teşekkür ederim,zahmet veriyoruz size.......
Merhabaa..
Benimde bir sorum olacaktı, ben dogal koyu kumral saclarımı önce ekstra acıcı özelligi olan bir sarı renk ile actım, ardından da küllü kumrala boyadım, kumral degilde kahve rengine yakın bir renk oldu saclarım, sonra akınca acık kahveye döndü üzerine badem kahve uyguladım istedigim gibi olmadı tabii, kutudaki renk cok hostu halbuki, aradan 2-3 hafta gecti renk biraz acınca palette bal köpüğü aldım, sac rengimde belirgin derecede degisme olmadı, tahmin edebiliyordum zaten olmamasını sadece biraz daha sarımsı yansımalar oldu sanki, ama güneste turuncu duruyor tabii, benim istedigim sac rengi bal köpüğü veya altın ısıltıları olan kumral tonları aslında her seferinde farklı bir renk kullanıyorum, aktıkca aynı rengi uygulasam istedigim tonu elde etmem mümkün olabilir mi ki? ya da farklı iki rengi mi karıstırsam? Kızıllık, turunculuk olmadan nasıl olacak bilemiyorum..
Eki Görüntüle 447194
En son boyadıgım bu renkti, buna benzer birseyler olsun istiyorum kuaföre gitsem, acma islemi mutlaka uygulayacaklar ve bu da benim saclarımın yanması, kopması demek olur ve istedigim rengi tutturamama ihtimalide cabası.. Kendim bu veya bu tona yakın renkler elde edebilir miyim?
sevgili lady
saçlarım platin.diplerim ise kulak hizama kadar epey bi çıkmış kumral.koyu kumralda değil,çok açık kumral da değil.ama platinle yanyana durmasına rağmen bir çok insan boyatma böyle çok güzel diyor.ama ben hadisenin saç rengi gibi istiyorum hepsini.yani daha yumuşak bir sarı.nasıl bir yol izlemem gerekli..aydınlatırsan sevinirim.kuaföre gidecem ama çok eminim bir 150 kağıt ister.çok kararsızım.