Ben yardımcı olayım..
Bu mu acaba? :26:
Kumral ve orta kahve tonları genelde tüm ten renklerine yakışan risksiz renklerdir. Orta kumralın da yansımaları var; dore yansımalı, küllü yansımalı, yansımasız gibi. Dore yansımalı ve yansımasız senin tenine uygun olur, yalnız dore yansımalı biraz karamele kaçar. Karamel değil de dore(sarı) yansımalı bir kumral istiyorsan yansımasızla karıştırıp karamelliği azaltmalısın. 7.3 ile 7.0 karışımı uygun.
6.70 yoğun bakır, yani 6.777ye eş değer diye biliyorum. Fazla bakırlık katmıştır saçına, direk açık sarıya boyarsan turunculuk elde edebilirsin. Bir süre saçlarındaki boyayı akıt, dediğin gibi sabunla, kepek şampuanlarıyla. Saçının son durumuna göre yorum yaparız.
Kızlar burcu güneşin eflatunla olan klibindeki saç rengini çok merak ediyorum...
Bi fikri olan varmı?
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum o renge bayıldım:)
Bu mu acaba? :26:
LadyEvil canım sana bir sorum olacaktı cilt analizinden cilt alt tonum sıcak ton çıktı ve kendime pembe allığı çok sevmeme rağmen yakıştırmıyorum şeftali tonları harika oluyor :) Koyu kahve doğal saç rengim. Ben hep kumral tonlarını hayal etmişimdir, orta kumral. Cilt alt tonu sıcak olanlara yakışmaz mı? Ben küçükken saçlarım sarı tonuydu, doğumumda sarı değilmiş öyle diyor annem :)
Evet bakır tonu bana da yakışıyor hatta söylemiştim 6.70 kahve bakıra boyadım diye güzel oldu ama ben boyayı yeni boyadım zaten akıtıp sabunla vs. direkt açmadan saçımı açık sarıya boyasam orta kumral rengini elde edebilir miyim? doğal saçı açıcı olmadan boya ile de açılacağını söylemişsiniz...
Kumral ve orta kahve tonları genelde tüm ten renklerine yakışan risksiz renklerdir. Orta kumralın da yansımaları var; dore yansımalı, küllü yansımalı, yansımasız gibi. Dore yansımalı ve yansımasız senin tenine uygun olur, yalnız dore yansımalı biraz karamele kaçar. Karamel değil de dore(sarı) yansımalı bir kumral istiyorsan yansımasızla karıştırıp karamelliği azaltmalısın. 7.3 ile 7.0 karışımı uygun.
6.70 yoğun bakır, yani 6.777ye eş değer diye biliyorum. Fazla bakırlık katmıştır saçına, direk açık sarıya boyarsan turunculuk elde edebilirsin. Bir süre saçlarındaki boyayı akıt, dediğin gibi sabunla, kepek şampuanlarıyla. Saçının son durumuna göre yorum yaparız.