hayırlı olsun canım
slm
dün saçlarımı hiç olmayacak bişey yaparak istemediğim halde boyattım basiretim bağlandı sanırım(( ben kahve tonlarında istemiştim ama orealle açılarak saçlarım bakır oldu cırtlak ve hiç tarzım olmayan bi renk(hürrem gibi) altında da boya var bu arada ama çikolata kahve doğal tonlar yani...akşam geç saaattte bittiği için itiraz edemedim bile ve gece gözüme uyku girmedi (( çoook kötü oldum hele dipleri nasıl bağırıyor tekrar eski çikolata kahve saçlarımı istiyorum sizce olur mu ????? nolurrrr yardım edin noluurrr ((
kendi soruma kendım cevap verıym çok iyi tercıh yapmışım saçlarım çok hoş kumral oldu doğal durdu 1 hafta sonra aynısını yıne uygulayacagım
tekrar sarıya dönmek istiyorum..çok özledim saçlarımı...kepek şampuanı beyaz sabun falan derken biraz akıttım..açık kumrala bile razıyım aslında..yaz geldi..ben nasıl döneceğim acık bi renge...kullanıpta memnun kaldıgınız boye hangisi..koleston loreal palette garnier...hangisini kullanayım..bide hangi renk daha güzel gider bana
tekrar sarıya dönmek istiyorum..çok özledim saçlarımı...kepek şampuanı beyaz sabun falan derken biraz akıttım..açık kumrala bile razıyım aslında..yaz geldi..ben nasıl döneceğim acık bi renge...kullanıpta memnun kaldıgınız boye hangisi..koleston loreal palette garnier...hangisini kullanayım..bide hangi renk daha güzel gider bana
Hadi yaa tüh.Tam olarak nasıl bir şey oldu bilemedim ama sanırım benim yakalamak istediğim renge siz ulaşmışsınız.. :) Acaba nasıl bir renk oldu saçınızın fotosunu ekleme şansınız var mı? Eski renge dönüş için de benim saçlarımın uçları önceden platin sarısıydı..Kuaförlerde artık saç açıcı olduğu gibi koyulaştırıcı bir şey de yapıyorlar..Sadece onbeş dk bekletiliyor ve hemen koyulaşıyor saç..Öyle yaptırıp üzerine gene kahve tonunuzu yapabilirsiniz.
valla cnm öyle pişman oldum kiyakışmadı değil..çok yakıştıda..ben kınayı besler sanıyodum o normal kınaymış...hınt kınası sertleştrp döküyomuş aynende öyle oldu.. bak oğlumun gönlünü yapayım da bi foto daha atayım akıtabildiğim kadarıyla şimdiki saç rengimi..karışık karışık
teşekkür ederim içimi rahatlattınız iş yerindeki arkadaşlarda fena değil dediler fotoğraf annemlerde istedi ama koyu çıkıyor fotoda zaten oryal üstüne boya derken saçım baya yıpranacak çok sertleşti boşuna bir sürü kimyasal aldım şimdi hemen boyarsam daha da kötü olacak hiç de sevmem böyle bakır tonlarını nasıl yaptım hala anlamıyorum offff offffff çok içim bunalıyor bide saçlarımın dibinde sivilceler çıktı(((
valla cnm öyle pişman oldum kiyakışmadı değil..çok yakıştıda..ben kınayı besler sanıyodum o normal kınaymış...hınt kınası sertleştrp döküyomuş aynende öyle oldu.. bak oğlumun gönlünü yapayım da bi foto daha atayım akıtabildiğim kadarıyla şimdiki saç rengimi..karışık karışık
sacın ne renk canım ?arkadaşlar şu renge bakabilir misiniz? nasıl elde edilir bu renk saçın açılcağını varsayarak soruyorum.
Eki Görüntüle 1141923
sacın ne renk canım ?
Bence iki renk te acaip yakışmış.. :) İkisinde de çok farklı bir havanız olmuş :)) Ama sanki açık rengin başka bir havası var yaa :)
canım sıyah yakışmış ama sarı daha hoş sıcak tonlar cunkı ınsanın ıfadesını yumusatıyo.sıyah sert bır gorunum verıyor.bende yavaş yavaş sarıya donerım ınşlh.kuofor e açtırdım bı kere 140 lıra aldı boyada hemen aktı.o yüzden evde kendım yapıcam
selam kızlar şimdi saçlarım orta kahve boyalı elimse palette külü açık sarı ve palette sarı var ikisini karıştırp boyasam ne renk çıkar açıl boyamalıyım .