Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

slm
dün saçlarımı hiç olmayacak bişey yaparak istemediğim halde boyattım basiretim bağlandı sanırım (( ben kahve tonlarında istemiştim ama orealle açılarak saçlarım bakır oldu cırtlak ve hiç tarzım olmayan bi renk(hürrem gibi) altında da boya var bu arada ama çikolata kahve doğal tonlar yani...akşam geç saaattte bittiği için itiraz edemedim bile ve gece gözüme uyku girmedi (( çoook kötü oldum hele dipleri nasıl bağırıyor tekrar eski çikolata kahve saçlarımı istiyorum sizce olur mu ????? nolurrrr yardım edin noluurrr ((

Hadi yaa tüh.Tam olarak nasıl bir şey oldu bilemedim ama sanırım benim yakalamak istediğim renge siz ulaşmışsınız.. :) Acaba nasıl bir renk oldu saçınızın fotosunu ekleme şansınız var mı? Eski renge dönüş için de benim saçlarımın uçları önceden platin sarısıydı..Kuaförlerde artık saç açıcı olduğu gibi koyulaştırıcı bir şey de yapıyorlar..Sadece onbeş dk bekletiliyor ve hemen koyulaşıyor saç..Öyle yaptırıp üzerine gene kahve tonunuzu yapabilirsiniz.

kendi soruma kendım cevap verıym çok iyi tercıh yapmışım saçlarım çok hoş kumral oldu doğal durdu 1 hafta sonra aynısını yıne uygulayacagım

Güle güle kullanın yeni saçlarınızı, mesajınızı biraz geç gördüm :) Koyu üzerine sarı tonlardan yapınca açık kumral olmuştur heralde..

tekrar sarıya dönmek istiyorum..çok özledim saçlarımı...kepek şampuanı beyaz sabun falan derken biraz akıttım..açık kumrala bile razıyım aslında..yaz geldi..ben nasıl döneceğim acık bi renge...kullanıpta memnun kaldıgınız boye hangisi..koleston loreal palette garnier...hangisini kullanayım..bide hangi renk daha güzel gider bana

eger saçından hınt kınası varsa kuoforde açtır canım yoksa hıc bır boya tutmaz zira bende hınt kınası yapmıştım kuoforde açtırdım..evde kendınde acabılırsın toz acıcı alıp yada boyaların acıcılarıyla. sonra çok açık kullu sarı küllü açık kumralı karıştır boya sonra aktıkça aktıkça boyarsın yıne aynı yöntemle bir sonrakı aşaman çok açık kullu sarı ve çok acık sarı yı karıştırıp boya.korkma hemen sacın cıv cıv sarısı olmaz zemın koyu olduğu ıcın..sacını sen açacaksan hızlı hzlı uçlardan basla açmaya en son diplere acıcı sur 30 dk bekle ..başka arkadaşların fıkrı varsa yazar zaten tecrubelerınden ..ben böyle yapmıştım..şimdi bende sarıya dönmek ıstıyorum..kademe kademe

boya olarak loreal ya da palette...kullan.. kolestona hıc yanaşma ilk etapta koyu düşer saçlarına renk

valla cnm öyle pişman oldum ki yakışmadı değil..çok yakıştıda..ben kınayı besler sanıyodum o normal kınaymış...hınt kınası sertleştrp döküyomuş aynende öyle oldu.. bak oğlumun gönlünü yapayım da bi foto daha atayım akıtabildiğim kadarıyla şimdiki saç rengimi..karışık karışık

teşekkür ederim içimi rahatlattınız iş yerindeki arkadaşlarda fena değil dediler fotoğraf annemlerde istedi ama koyu çıkıyor fotoda zaten oryal üstüne boya derken saçım baya yıpranacak çok sertleşti boşuna bir sürü kimyasal aldım şimdi hemen boyarsam daha da kötü olacak hiç de sevmem böyle bakır tonlarını nasıl yaptım hala anlamıyorum offff offffff çok içim bunalıyor bide saçlarımın dibinde sivilceler çıktı (((

canım sıyah yakışmış ama sarı daha hoş sıcak tonlar cunkı ınsanın ıfadesını yumusatıyo.sıyah sert bır gorunum verıyor.bende yavaş yavaş sarıya donerım ınşlh.kuofor e açtırdım bı kere 140 lıra aldı boyada hemen aktı.o yüzden evde kendım yapıcam

Yaniii şöyle ki çok tarzınız olmasa da farklı bir ton deneme şansınız olmuş, bu şekilde düşünün bence.. :) Ki eğer çok koyu bir teniniz yoksa bence bakır tonu hoş bile olmuş olabilir.Bence hemen boyamayın bakın cildiniz de zarar görmüş..Farklı bir tonun tadını çıkarın en azından iki hafta kadar geçsin sonra dilediğinizi yaparsınız..Ben de küllü kumral yaptırdım..Hiç istediğim gibi olmadı nerdeyse siyah gibi.Ama dedim siyaha da boyamadım demem :) Ben de bakır deniycem inşallah, güzel olmazsa açık kumrala devam :))

Bence iki renk te acaip yakışmış.. :) İkisinde de çok farklı bir havanız olmuş :)) Ama sanki açık rengin başka bir havası var yaa :)

Bence iki renk te acaip yakışmış.. :) İkisinde de çok farklı bir havanız olmuş :)) Ama sanki açık rengin başka bir havası var yaa :)

çok mersi cnm..evet 2 side yakıstı..hatta ukalalık gibi anlasılmasın..hangi renk yapsam orenk yakısıyor..ama sarı vazgeçilmezim..çok uzun süre kullanıp sıkılmıstım..nasıl yaptıysam işte..siyah bide hint kınası

demi bencede cnm ya..sarı daha hoş..inş. sende dönersin..bende bebeğim olduktan sonra kuaföre giden paraya çok acıyorum..niyeyse..bide yıpratıyorlar..bak mesela benim sacımdan kulak hizama kadar yanacagını söylemişti..ben evde dogal yöntemlerle boyayarak falan..birazda açabildim..ve hala saglıklı.. çam terebentin,beyaz sabun,limon,papatya bide kumral boya derken bu renge kadar gelebildim... yalnız bu renge geldim burda kaldı çok açık sarı falan yaptım dahada acılmadı..

selam kızlar şimdi saçlarım orta kahve boyalı elimse palette külü açık sarı ve palette sarı var ikisini karıştırp boyasam ne renk çıkar açıl boyamalıyım .

az önce foto koydugum rengin üstüne senin boyadıgın renkleri sürsem dogal kumral olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…