- 2 Şubat 2011
- 865
- 43
cnm öyle cesaret edemem kesin olsa boyamayı düşünüyordumda korkuyorum
bide hamilelik için de uğraşıyom sonra düzeltemezsem
kozmetikçilerdeki bayan size fikir veriyo ama boyalar hakkında mesela ben bir boya beğenmiştim bana demişti sizin saçınıza koyu tutar olmaz diye sonra gitmiştim açtırmıştım öyle boyamıştım yani bazıları satmak için her yalanı söyler ama bazılarıda gerçeği söyler danışırsınız diye demiştim yada sizde açık kahve alın boyayın çok koyu tutmamasına dikkat edin hem değişiklik olur hamilelikten sonra yenilersiniz saçınızı
yok sorarım sormadan almam zaten
yok sorarım sormadan almam zaten
tabiki mutlaka saçlarınıza faydası olan boya önerirler yada içinize sinen[/QUEki Görüntüle 1134235
neye boyasam böyle olur acaba
neye boyasam böyle olur acaba
bu rengi kendin elde edemezsin ama kuaförde yapılır ancak heralde ben bişey bakıcam atarım buraya
bu yakın gibi Eki Görüntüle 1134522 değil mi sanırsam
bu rengi kendin elde edemezsin ama kuaförde yapılır ancak heralde ben bişey bakıcam atarım buraya
teşekkür ederim cnm
Arkadaşlar merhaba benim doğal saç rengim kumral , ten rengim de buğday.. Ben sarı balyaj yaptırmıştım iki yıl önce..Birkaç sefer yaptırınca yoğunlaştı..Bayağı sarıya döndü..Kötü durmadı ama solgun gösteriyordu yüzümü.. Sonra kendi rengine yakın boyattım.Ama o kadar pişman oldum ki boyattığıma..İnsanın doğal saç rengi gibi yokmuş..Banyodan sonra iki tarak attıgımda açılan saçım şimdi öyle bir karışıyor ki..Neyse agustosta düğünüm var..Düğünden sonra artık boyatmıycam diyordum kiiii yıllardır içimde kalan bir ton var o da bakır..Yakışır mı hiç bilmiyorum.. Ama kendi rengine bırakmadan önce denemek istiyorum..Acaba bakır tonlarında saçını boyatıp sonradan bu renkten dönüşünde zorlanan var mı..:??
Örnek fotolar var elimde ama sitede yeni olduğum için tam olarak çözemedim daha , foto nasıl ekliyoruz? :)
Arkadaşlar merhaba benim doğal saç rengim kumral , ten rengim de buğday.. Ben sarı balyaj yaptırmıştım iki yıl önce..Birkaç sefer yaptırınca yoğunlaştı..Bayağı sarıya döndü..Kötü durmadı ama solgun gösteriyordu yüzümü.. Sonra kendi rengine yakın boyattım.Ama o kadar pişman oldum ki boyattığıma..İnsanın doğal saç rengi gibi yokmuş..Banyodan sonra iki tarak attıgımda açılan saçım şimdi öyle bir karışıyor ki..Neyse agustosta düğünüm var..Düğünden sonra artık boyatmıycam diyordum kiiii yıllardır içimde kalan bir ton var o da bakır..Yakışır mı hiç bilmiyorum.. Ama kendi rengine bırakmadan önce denemek istiyorum..Acaba bakır tonlarında saçını boyatıp sonradan bu renkten dönüşünde zorlanan var mı..:??
Örnek fotolar var elimde ama sitede yeni olduğum için tam olarak çözemedim daha , foto nasıl ekliyoruz? :)
Canım benim saçım açık çikolata kahve tenimde buğdaya yakın çok güzel gidiyor o ten renklerinde canlı gösteriyor her kahvede olduğu gibi az bir bakırlık var saçımda yani bu renkten dönmeyi düşünmüyorum ben ama zorlanıcak birşey yok bakırın üstüne başka boya süreceksin kapanacak yani yada olmadı bir renk seçersin kuaförde kapattırırsın bakırın üstüne seçtiğin rengi boyatırsın daha sonraları kendinden boyamaya devam edersin o renkten
Valla içime su serpildi yaa..Çünkü bayılıyorum o renge çok istiyorum, böyle olumlu bir yorum alınca çok sevindim..Peki sadece saçının fotosunu çekip eklesen olur mu, nasıl bir ton görsem..İlk olarak kuaförde mi boyattın, şimdi kendin boyuyorsun sanırım, ne tonlar kullanıyorsun..?
Resmi buraya atıp atıp açıklamasını yapacağım canım benim olurmu
Hem de nasıl güzel olur :)
Canım saçlarım şuan biraz bakımsız o yüzden şimdi resim çekemediğim için olanlardan yüklüyorum kusura bakma sen sadece saç rengine bak Eki Görüntüle 1137347
Eki Görüntüle 1137348 birinci koyduğum gün ışığında diğeri ise daha loş ortamda çekilmiş bir resim canım benim saçım siyaha yakındı benim kuaförde açtırdım açık çikolata kahveye boyattım 2 hafta sonra kendim boyadım evde