Saçımın siyah haliyle fındık kabuğu hali bu Eki Görüntüle 1144189 Eki Görüntüle 1144190
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogal sac rengim kumral suan boya yok sacimda bu aralar kullu renklere taktim loreal paris excellence creme 8.1(koyu sari kullu) ile boyasam turunculuk olur mu nasil bi renk ortaya cikar? Yada cok mu koyu tutar 9.1(sari kullu) e mi boyasam digeri koyu tutarsa bu daha acik tutar diye dusunuyorum yoksa o daha mi turuncu yapar? Yardimm edin bi hangisine boyiyim.
Bu kizin sac rengi benden daha daha koyu oldugu halde boyle olmus bende nasil olur siyah resmen bunun saci balyaj var desem yeni boyadigi yerlerde acik olmus
http://youtube.com/watch?v=Z3LdTN-WhCc
Yada bekletme suresini uzun tutarsam acik mi tutar yoksa az mi tutarsam acik olur?
sade küllü boyalar turunculuk yapıo aktıkça benm deneyımım çok acık kullu sarı ile açık sarıyı karıştır korkma çok sarı olmaz .turunculuk olmadan küllü sarı gıbı durur ve bu işlemı 2 defa uygula canım.yada koleston natürel küllü açık kumral çok güzel bir renk ama natürel olanı ..normal kullu rengı koyu tutuyo
Excellence akan bi boya degil yanlis biliyosun sacim koyu degil turunculuk olmazmis ama koyu tutabilir dedi kuafor natural boyalarda amonyak olmuyor ve koyu tutuyor canim o kadar sarida istemiyorum asil o zaman turunculasir kac ton birden aciyo sonucta
saçım sarıydı siyah yaptım ama dayanamadım sarıya geri dönmek için nasıl bi yol izlemeliyim...
Saçımı bir senede defelarca boyadım tam istediğim sarı oldu yeter dip boymaktan dedm siyah yaptım ama şimdii istemiyorum koyu renk platin sarı istiorum.. tekrar açsam mı die düşünüyorumm..
ben loreal kullandığımda oldu turunculuk ama benm zemınım koyu ve boyalıydı ondan olmuştur .bende cok boya kullandım maalesef saçım doğal rengınde degıldı o yüzden ıstedgm rengı elde edemıodum .
Koyu boyali saca acik renkyaparsan hangi boya olursa olsun turunculasir benim kumral dogal. sacimda boya yok kuafor sacin koyu olmadigi ve boya olmadigi icin turunculasmaz majirel ile boya dedi daha iyi kullu renk elde edersin dedi bakalim loreal 8.1 boyayacagim excellence veya majirel
işte işin en güzel yanı saçının doğal olması senın artın ben hep boyadım sıkıldım değiştirdim boyadım siyah yaptım en son kuoforde açtırdım bır daha koyu renge dönmem..sarıya dönüş zor oluyor..ne zaman yapıcaksın ..sonucu bızede bıldır fıkır olur
Haftasonu yapicam canim
canım kufor saçını önce açmak istıyecektır köklü bı degigşim istıosan sıyahtan sonra aactırman gerek ..korkma açtırda evde kendın yaparsan hep 2 renk olur..bak benmıkıde sıyahtı hatta hınt kınası idi.önce saçımı açtı hıc yıpratmadan sonra sacımın diplerini boyadı bır ton koyuya 15 dk beklettı sonra alt kısımları boyadı ve boya 50 dk durdu...sıyahtan karamele dönmustum...çokta güzel olmuştu saçım 1 haftada aktı orıalle açıldığı için 1 hafta sonra aynı renge bi daha boyada saç cok güzel oturdu..ve
Yani renk farkı kalmıyor canım kuaförde boyatıncaben hep evde boyuyorum ama hep dipler açık oluyo istediğim gibi uçlar koyu canım ne kadar fiyata oldu senn saç açtırman boyaman
Eki Görüntüle 1147798
Kızlar benim de saç rengim bu. Fakat ben bakır kahve yapmak istiyorum.
bunun gibi
Eki Görüntüle 1147799
sizce bu rengi kuaförde mi yapsam daha uygun olur yoksa loreal paris 6.45 bakır kahve alıp kendim mi yapsam. ve bana yakışır mı sizce? esmerim de[/Q
çok yakışır canım