Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Estağfirullah ,emeğin yeter :) Aynen benimki de şuan siyaha yakın oldu, güya kendi rengine yakın olacaktı ama koyu kaçtı..Peki kendin boyadığında hangi tondan aldın. Çok beğendim, bir tık daha bakırlığı fazla olursa tam istediğim renk olacak sanırım :)

Çikolata diye geçtiği için çok fazla bakırlık yok yansımaları var ben Loreal Excellence çikolata kahve Cansu Dereninkini boyuyorum ama uzun tutmamak lazımmış koyu olabilirmiş ben ilkinde biraz uzun tutmuştum ikinci boyamamda daha kısa tutacağım içinede 1-2 damla çok az oksidan koyup karıştıracağım boyaya ama oksidan konusunda tam kararlı değilim katmayıp saçlarımda normal boyayı kısada tutabilirim çok anlattım galiba :KK9: neyse canım kısaca Loreal Cansu Dereninki bu

Son düzenleme:
Çikolata diye geçtiği için çok fazla bakırlık yok yansımaları var ben Loreal Excellence çikolata kahve Cansu Dereninkini boyuyorum ama uzun tutmamak lazımmış koyu olabilirmiş ben ilkinde biraz uzun tutmuştum ikinci boyamamda daha kısa tutacağım içinede 1-2 damla çok az oksidan koyup karıştıracağım boyaya ama oksidan konusunda tam kararlı değilim katmayıp saçlarımda normal boyayı kısada tutabilirim çok anlattım galiba :KK9: neyse canım kısaca Loreal Cansu Dereninki bu

Tamamdır, çok teşekkür ederim..Gayet açıklayıcı oldu valla :)) Güzel olmuş, yakışmış.Alttaki fotografta daha net

Tamamdır, çok teşekkür ederim..Gayet açıklayıcı oldu valla :)) Güzel olmuş, yakışmış.Alttaki fotografta daha net

Evet canım orda daha net çıkmış ama şuan daha açık o renkten yıkadıkça dediğim gibi açılıyo bide daha uzun tuttmuştum biraz koyu olmuştu şuan açık biraz daha bidahaki boyamamı bekliyorum artık

Son düzenleme:
Evet canım rda daha net çıkmış ama şuan daha açık o renkten yıkadıkça dediğim gibi açılıyo bide daha uzun tuttmuştum biraz koyu olmuştu şuan açık biraz daha bidahaki boyamamı bekliyorum artık

Bakırda özellikle aktıkça çok kötü olduğu söyleniyor, sizin kötü oldu mu akınca ?

Bakırda özellikle aktıkça çok kötü olduğu söyleniyor, sizin kötü oldu mu akınca ?

Yok canım benim akmadıki zaten akmasına izin vermeden tekrar boyarım uzun tutmam o kadar benimkinin rengi yıkadıkça oturuyo şuan zaten her boya aktıkça kötü durur mesela farzet saçın sarı ana saçında kahverengi boya akınca noluyo iki renk oluyosun eğer çok uzun süre boyamazsan akar kötü olur ben şuan 2 haftaya yakın boyamadım sadece zaten normal boya ayda bir kere boyanıyo onlada akmaz dediğim gibi çok uzun sürmezsen akar oda zaten her boya aktığı zaman ana saçın çıktığı zaman çirkin görüntü olur

Son düzenleme:
Yok canım benim akmadıki zaten akmasına izin vermeden tekrar boyarım uzun tutmam o kadar benimkinin rengi yıkadıkça oturuyo şuan zaten her boya aktıkça kötü durur mesela farzet saçın sarı ana saçında kahverengi boya akınca noluyo iki renk oluyosun eğer çok uzun süre boyamazsan akar kötü olur ben şuan 2 haftaya yakın boyamadım sadece zaten normal boya ayda bir kere boyanıyo onlada akmaz dediğim gibi çok uzun sürmezsen akar oda zaten her boya aktığı zaman ana saçın çıktığı zaman çirkin görüntü olur

Aynen doğru ama işte benim kendi rengine yakın boyatma sebebim bir daha boyatmayayım kestirdikçe kendi haline dönsün..Çok yıprattı çünkü benim saçımı boya..Önceden nasıl rahat tarardım, şimdi karışıyo çok..Ama işte kendi rengine bırakmadan önce hazır boyaya el atmışım şu bakır hevesimi de alayım öyle döneyim diyorm :)

Aynen doğru ama işte benim kendi rengine yakın boyatma sebebim bir daha boyatmayayım kestirdikçe kendi haline dönsün..Çok yıprattı çünkü benim saçımı boya..Önceden nasıl rahat tarardım, şimdi karışıyo çok..Ama işte kendi rengine bırakmadan önce hazır boyaya el atmışım şu bakır hevesimi de alayım öyle döneyim diyorm :)

Canım değim gibi benim saçım aksa bile kötü olmaz çünkü adı bakır değil tonumun çikolata kahve yani sadece yansımaları öyle mavili olduğum resimde ilk boyandığı hali yıkadıkça birinci attığımdaki gibi oldu şuan zaten mavili gibi değil birinci attığımdaki gibi tam bakır boyası değil saçım o yüzen bilemiyorum yani benim bildiğim kadarıyla bakır kahve denilen boyalar kızıla yakın oluyomuş seninkide aktıkça kızılımsı olabilir o zaman

$1.jpg benim boyamın aynısını bu kızda kullanmış benim boyamın akmış hali buymuş yani canım o yüzden bakırın akmış halini bilemiyorum ton farkı var sonuçta benimkinde çikolatalık var o tam bakır senin dediğin çünkü

Eki Görüntüle 1137465 benim boyamın aynısını bu kızda kullanmış benim boyamın akmış hali buymuş yani canım o yüzden bakırın akmış halini bilemiyorum ton farkı var sonuçta benimkinde çikolatalık var o tam bakır senin dediğin çünkü

Biraz sarımsı tona kaçmış, çok ta kötü olmamış bence :) Ama o kızın da ilk boyattığı hali çok iyiymiş yaa, kim ki bu kız :)

Canım değim gibi benim saçım aksa bile kötü olmaz çünkü adı bakır değil tonumun çikolata kahve yani sadece yansımaları öyle mavili olduğum resimde ilk boyandığı hali yıkadıkça birinci attığımdaki gibi oldu şuan zaten mavili gibi değil birinci attığımdaki gibi tam bakır boyası değil saçım o yüzen bilemiyorum yani benim bildiğim kadarıyla bakır kahve denilen boyalar kızıla yakın oluyomuş seninkide aktıkça kızılımsı olabilir o zaman

Evet evet anladım, ton farkı var bence de hatta sanki benim şu ton gibi seninki

Eklentiler

• $10006287_10152284612009456_1769541689_n.jpg
    $10006287_10152284612009456_1769541689_n.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 66

Evet evet anladım, ton farkı var bence de hatta sanki benim şu ton gibi seninki

Onada kaçıyor canım evet daha farklı benim elde etmeye çalıştığım renk $loreal_2014_cansu_dere_sac_modelleri-4.jpg bu buda $10301548_1427451400859262_8541612671162409038_n.jpg ilk boyadığımdaki hali şimdi daha açık bidahakine açıcıda koyucam daha az bekleticem tam bu renk elde ede edeceğim inşallah bu boyanın sadece çok azında bakırlık olur o yüzden rahatım ben amkmış halinide gördüm sana bakır yap akınca güzel olur pek diyemeyeceğim

Son düzenleme:
Onada kaçıyor canım evet daha farklı benim elde etmeye çalıştığım renk Eki Görüntüle 1137486 bu buda Eki Görüntüle 1137487 ilk boyadığımdaki hali şimdi daha açık bidahakine açıcıda koyucam daha az bekleticem tam bu renk elde ede edeceğim inşallah bu boyanın sadece çok azında bakırlık olur o yüzden rahatım ben amkmış halinide gördüm sana bakır yap akınca güzel olur pek diyemeyeceğim

Bu ton tenine çok gitmiş ama , hadi bakalım kolay gelsin :) İnşallah tutar istediğin gibi..Ben de cesaret edersem bı bakır yaparım baktım olmadı normal renge dönüş :)

Bu ton tenine çok gitmiş ama , hadi bakalım kolay gelsin :) İnşallah tutar istediğin gibi..Ben de cesaret edersem bı bakır yaparım baktım olmadı normal renge dönüş :)

Sağ ol canım benim bakır yap ama akmasını beklemeden tekrar kendi rengine yakınını boya saçına hiç olmadı bakırdan hevesini almış olursun :))

selam kızlar şimdi saçlarım orta kahve boyalı elimse palette külü açık sarı ve palette sarı var ikisini karıştırp boyasam ne renk çıkar açıl boyamalıyım .

selam kızlar şimdi saçlarım orta kahve boyalı elimse palette külü açık sarı ve palette sarı var ikisini karıştırp boyasam ne renk çıkar açıl boyamalıyım .

kendi soruma kendım cevap verıym çok iyi tercıh yapmışım saçlarım çok hoş kumral oldu doğal durdu 1 hafta sonra aynısını yıne uygulayacagım:KK1:

X