- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
peki boya ne renk tatlım ?koyu kumral gibi ama biraz daha acik,boyada var bi 3-4 ay oncesinden.evde acarim boyarim diyorum ama korkuyorum da:) buna biraz yaklassam bile yeter :)
peki boya ne renk tatlım ?
birde üst üste mi boyadın yoksa tek kat mı boya var
şimdi actırmalısın bence anca öyle tutar bu sarı bide aralarında röfle var gibime geliyoaslinda yillardir boyuyorum ama cok yipraninca, 7-8 ay once pixie model kestirdim boylece cogundan kurtulmus oldum. kisaykende iki kez boyadim, ilkinde kahverengi ikincisinde koyu kumral boyamistim, ikisinde de actirma yapmadan boyadim.
şimdi actırmalısın bence anca öyle tutar bu sarı bide aralarında röfle var gibime geliyo
rica ederim tatlım ama dedigim gibi actırılır ancaben kuaforden kacip evde yapayim diyordum ama zorlayacak sanirim hic riske atmayim :) ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim
rica ederim tatlım ama dedigim gibi actırılır anca
benimde istedigim renk bakır karamel Pelin Akilin rengi işte burda
https://www.facebook.com/photo.php?...86332770.90216.370637799682302&type=1&theater
tatlım benim sacım cok cok koyu bi kahve siyaha yakın ama bi bilgin var mı nasıl elde edebilirim bu rengiben bir ara uzun sure kullandim bu rengi ve turevlerini sacim orta kumral sayilirdi koleston 7.43'u ustuste surekli yapinca buna benzer olmustu.evde halledebilirsin bence.yeniden tesekkur ederim ilgin icin.
tatlım benim sacım cok cok koyu bi kahve siyaha yakın ama bi bilgin var mı nasıl elde edebilirim bu rengi
az önce foto koydugum rengin üstüne senin boyadıgın renkleri sürsem dogal kumral olurmu
kızlar saçları orta kahve olanlar bakın saçımı nasıl açtım
ilkin palette küllü çok acık sarı ve palette sarıyı karıştırıp boyadım ..sonuç hoş bır kumral oldu hemde bakırlık olmadan
sonra 3 gun bekledim bu uc gun boyunca hergun saçımı yıkadım
garnıer elmas sarı ve koyu sarıyı karıştırdım saçlarım 3 ton daha açıldı
altın sarı gıbı bışey oldu
Ya bişey sorucam genelde çok tutarsanız boyayı koyu olur diyolarda ben az tutuyorum saçımda koyu olmasın diye benim yaptığım doğru sanıyorum değil mi bildiğim bilgiye göre acaba
Eki Görüntüle 1146283 kızlar daha önceden boyamış olduğum siyah saça nevacolour açık kahve boyadım biraz siyahlık gitsin die ama dipler tuttu uçlar koyu :2::2: .. daha önce hiç kuaförde boyatmadım saçımı . Şimdi gitmeyi düşünüyorum kahve tonlarından bir renk istiyorum ama dipler farklı uçlar farklı kuaför bu renk farklılığını ortadan kaldırabilicek mi ? daha önce hiç boyatmadım kuaförde boyatanlar bilgilindrrsenz sevinirm kızlar bide fiyat ne kadar olur ?