Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

peki boya ne renk tatlım ?
birde üst üste mi boyadın yoksa tek kat mı boya var

aslinda yillardir boyuyorum ama cok yipraninca, 7-8 ay once pixie model kestirdim boylece cogundan kurtulmus oldum. kisaykende iki kez boyadim, ilkinde kahverengi ikincisinde koyu kumral boyamistim, ikisinde de actirma yapmadan boyadim.

aslinda yillardir boyuyorum ama cok yipraninca, 7-8 ay once pixie model kestirdim boylece cogundan kurtulmus oldum. kisaykende iki kez boyadim, ilkinde kahverengi ikincisinde koyu kumral boyamistim, ikisinde de actirma yapmadan boyadim.
şimdi actırmalısın bence anca öyle tutar bu sarı bide aralarında röfle var gibime geliyo

ben bir ara uzun sure kullandim bu rengi ve turevlerini sacim orta kumral sayilirdi koleston 7.43'u ustuste surekli yapinca buna benzer olmustu.evde halledebilirsin bence.yeniden tesekkur ederim ilgin icin.
tatlım benim sacım cok cok koyu bi kahve siyaha yakın ama bi bilgin var mı nasıl elde edebilirim bu rengi

az önce foto koydugum rengin üstüne senin boyadıgın renkleri sürsem dogal kumral olurmu

olur canım marka olarak palette kullandım ben haftaya yıne tekrar edıcem ıyıce acılana kadar..kuoforde acıcyla yıpratmak ıstemıyorum

Dogal sac rengim kumral suan boya yok sacimda bu aralar kullu renklere taktim loreal paris excellence creme 8.1(koyu sari kullu) ile boyasam turunculuk olur mu nasil bi renk ortaya cikar? Yada cok mu koyu tutar 9.1(sari kullu) e mi boyasam digeri koyu tutarsa bu daha acik tutar diye dusunuyorum yoksa o daha mi turuncu yapar? Yardimm edin bi hangisine boyiyim.

Bu kizin sac rengi benden daha daha koyu oldugu halde boyle olmus bende nasil olur siyah resmen bunun saci balyaj var desem yeni boyadigi yerlerde acik olmus

http://youtube.com/watch?v=Z3LdTN-WhCc

Yada bekletme suresini uzun tutarsam acik mi tutar yoksa az mi tutarsam acik olur?

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim saçım fındık kabuğu siyah yapmak istiyorum ama çok kararsızım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saçımın siyah haliyle fındık kabuğu hali bu $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401874025.418059.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401874060.058984.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar saçları orta kahve olanlar bakın saçımı nasıl açtım
ilkin palette küllü çok acık sarı ve palette sarıyı karıştırıp boyadım ..sonuç hoş bır kumral oldu hemde bakırlık olmadan
sonra 3 gun bekledim bu uc gun boyunca hergun saçımı yıkadım

garnıer elmas sarı ve koyu sarıyı karıştırdım saçlarım 3 ton daha açıldı

altın sarı gıbı bışey oldu

kızlar saçları orta kahve olanlar bakın saçımı nasıl açtım
ilkin palette küllü çok acık sarı ve palette sarıyı karıştırıp boyadım ..sonuç hoş bır kumral oldu hemde bakırlık olmadan
sonra 3 gun bekledim bu uc gun boyunca hergun saçımı yıkadım

garnıer elmas sarı ve koyu sarıyı karıştırdım saçlarım 3 ton daha açıldı

altın sarı gıbı bışey oldu

Ya bişey sorucam genelde çok tutarsanız boyayı koyu olur diyolarda ben az tutuyorum saçımda koyu olmasın diye benim yaptığım doğru sanıyorum değil mi bildiğim bilgiye göre acaba

$Adsýz.jpg kızlar daha önceden boyamış olduğum siyah saça nevacolour açık kahve boyadım biraz siyahlık gitsin die ama dipler tuttu uçlar koyu :2::2: .. daha önce hiç kuaförde boyatmadım saçımı . Şimdi gitmeyi düşünüyorum kahve tonlarından bir renk istiyorum ama dipler farklı uçlar farklı kuaför bu renk farklılığını ortadan kaldırabilicek mi ? daha önce hiç boyatmadım kuaförde boyatanlar bilgilindrrsenz sevinirm kızlar bide fiyat ne kadar olur ?:KK1::KK1:

Ya bişey sorucam genelde çok tutarsanız boyayı koyu olur diyolarda ben az tutuyorum saçımda koyu olmasın diye benim yaptığım doğru sanıyorum değil mi bildiğim bilgiye göre acaba

yok canım ben kuoforde gordum .önceden boyatmıştım iyice oturması için 50 dk bekletti kufor zeten koyuda düşse 2 yıkamada koyuluk gidiyor hoş bir renk çıkıyor kuofore zamanında çok gittim gözlemledim sordum vs şimdi evde kendım yapıyor oluyorda...nasıl tek renk olur. nasıl bakırlık turunculuk olmaz..işin sırrı tek boya deyıl boya karışımlarıymış meger

Eki Görüntüle 1146283 kızlar daha önceden boyamış olduğum siyah saça nevacolour açık kahve boyadım biraz siyahlık gitsin die ama dipler tuttu uçlar koyu :2::2: .. daha önce hiç kuaförde boyatmadım saçımı . Şimdi gitmeyi düşünüyorum kahve tonlarından bir renk istiyorum ama dipler farklı uçlar farklı kuaför bu renk farklılığını ortadan kaldırabilicek mi ? daha önce hiç boyatmadım kuaförde boyatanlar bilgilindrrsenz sevinirm kızlar bide fiyat ne kadar olur ?:KK1::KK1:

canım kufor saçını önce açmak istıyecektır köklü bı degigşim istıosan sıyahtan sonra aactırman gerek ..korkma açtırda evde kendın yaparsan hep 2 renk olur..bak benmıkıde sıyahtı hatta hınt kınası idi.önce saçımı açtı hıc yıpratmadan sonra sacımın diplerini boyadı bır ton koyuya 15 dk beklettı sonra alt kısımları boyadı ve boya 50 dk durdu...sıyahtan karamele dönmustum...çokta güzel olmuştu saçım 1 haftada aktı orıalle açıldığı için 1 hafta sonra aynı renge bi daha boyada saç cok güzel oturdu..ve

X