merhaba mart ayında saçlarımı açtırmıştım siyaha yakın bir renkten yüksek volümle açtıkları için yıpranmıştı bir garipti saçlarım ertesi günü 4 numara boyattım sevmedim rengini uzun süre saçlarımı boyamadım temmuz ayında viyoleye boyattım açtırmadan ve aralarına kırmızı balyaj attırdım. ağustosta 1 defa kendim kızıla boyadım. en son boyamı ise eylül ortasında yaptım kızıl kestane ile 3 numaralardaydı lise sonda olduğum için balyajlar turuncu renk olmuştu kapatmak istedim şimdi tekrar eski haline döndüler aralarda turuncu balyajlar var diğer yerler açık kestane kendi rengimde 3-4 cm çıktı (koyu kestane) şimdi saçıma yaptığım işlemler bunlar daha öncede boyadım ama ilk kez mart ayında açtırmıştım. benim istediğim renk bakır kızıl. evde asla cesaret edemem gideceğim kuaförlede konuştum saçımın boyalı yerlerini boya silici ile sileceğini ama düşük volümle yapacağını diplerimin ise hafif rengini kıracağını söyledi direk açıcı kullanmayacakmış yani ben saçlarımı uzatıyorum sanırım nisan gibi boyatırım daha çok var ama sormak istedim saçlarımı yıpratırmı? bu arada saçlarım kalın telli ve yağlı ama hafif bir dökülme problemi arada oluyor...
bu avatardakı kızın sacları ne renk acaba
bu bölümü açtığın çok iyi olmuş canım:) benim sorun şu; bi yakınımın saçları sürekli küllü kumrala boyanıo,beyazlarıda var,şuan sarı istiyo saçlarını(açık sarıya yakın bi renk düşünüo) , küllü kumral saçtan sarıya nasıl bi işlem yapıcak yardımcı olurmusun..bide beyazlarını nasıl kapatıcak.şimdiden saol
http://c1201.hizliresim.com/t/f/1sfl6.jpg
merhaba :) benim saçlarım şu an bu renk ama ben platine dönmek istiyorum böyle tamamı platin değilde dip kısmı röfle gibi dursun uçlar tamamı boyanmış gibi dursun istiyorum sence o rengi kendim tutturabilirmiyim benim saçıma tutarmı resimde biraz koyu çıkmış ara renkler daha açık aslında
diğer forumlardan tek cevap geldi. yeterince emin olmadan yeni boya almak istemiyorum, senin tavsiyeni bekliyorum zeyn!!
arkadaşlar, ilk boyamaya başladığımdan beri loreal kullanıyorum. excellence ile başladım, sonra amonyaksız olana geçtim. köpük olanı çıktı onu da denedim. köpük yüzünden güzelim rengimi kaybetmiş durumdayım. aldığım her köpük boya saçımı koyu yaptı. hiç memnun kalmadım. o yüzden loreale sinir oldum. bana saçı yıpratmayacak loreal cinsi bir boya önerebilir misiniz? palette mi garnier mi koleston mu mesela? köpük olanı kesinlikle almıycam zaten ama krem olan bir tane deneyip artık kumral halime dönmek istiyorum yaaa!!! imdaaaaaaat!!!
cnm benim şuanki tek sorunum siyahtan döndüğüm için saçımda farklı tonların olması saçımı doğal rengine boyayıp uzatmak istiyorum önerebileceğin birşeyler varmı?
canım ben bugün boya aldım palette 6.0 koyu kumral ile koleston 8.1 açık küllü kumral bunun ikisini karıştırmayı düşünüyorum acaba nasıl birenk çıkar ortaya:26::26: saçlarım şuanEki Görüntüle 325822 bu şekilde ben de çok koyu olmasını istemiyorum kendi saç rengim de küllü kestane gibi bişi kötü olmaz di mi karıştırsam iki boyayı
zeynepcım ben bugun kas farı alkdım daha dogrusu ordakı bayan su flormarın farı da kas kaelmı nıyetıne kullnılıyo deneyelım ıstersen dedı orda yaptı hosuma gıtmedı degıl ama evde yaptım kendım saclarımın rengıyle falan alakası yok gıbı sırıtyo gıbı geldı bana ve de saclarımın rengınde bı far ya da kalem yok mu dedım ole bı renk yokkı zaten bulamazsın dedı sad ece bır yerde degıl ıkı uc yere sordum en sonunda bu farı aldım cnm bak flormarın :Eki Görüntüle 325893
sence cok mu koyu cnm ya sac rengıme gore gırdıgım yerlerde de hep bu renkten acıgını bulamazsın dedıler cok sacma geldı bana bu cevapları ama ladım yıne de 7 ye aldım ole cok pahalı da degıl guzle ama ne bılım sac rengımle butunlestıremedım sankı sen ne dersın ??
Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler öncelikle :) Ben saçlarımı 1 ay önce falan Karamel rengine boyadım diplerden birkaç santim ana rengim gelmişti geri kalan kısımda da çikolata kahve boya vardı. Şimdi de diplerinde çok fazla olmasa da renk farkı var çok kötü durmuyor ama ben takıntılıyım biraz tek renk olsun istiyorum. Saçımın açık renk olan yerlerini yani dipleri dışında hepsini Palette'in yoğun renk açıcısıyla açmayı düşünüyorum sizce yanlış mı olur ? Ya da bu renk farkını ortadan kaldırabileceğim başka bir yol var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olucam :)
zeynepcim teşekkürler canım senin yaptığını kimse yapmaz canım benim herşey gönlünce olsun mmmuuuucccckkkk
merhaba benin saç koyu kumral çok kolay açılan bir saçtı ama 1 ay önce loreal 62 açık kahve köpük boyayla boyadım açılmadığı gibi daha da koyulaştı
senden tavsiye almak istiyorum serenay sarıkayann ya da jennifer aniston un saç renklerini nasıl elde edebilirim
turunculuk olmayan doğal görünen bal köpüğü rengi istiyorum canım
şimdiden teşekkürler
cnm oncelıkle sımdıden tesekkurler....
cnm ben 1 ay once sacımı oryalle actırıp kızıla boyattım. saclarım yıpranmadı fazla ve ben bakımımı ıhmaletmedım tabıkı ... sımdıye kadar sacımı baya bı yıkadım ve 1 cm dıpten kendı saclarım geldı. bu arada sıyah sac rengım.. sımdı sacımı acık karaml ıstıyorum. sacımın yıne acılmasımı lazım.. ???? yoksa dpler zaten kendı rengım. boyalı taraflarda malum aktı bayaa rengı.. duz boya yapsam olurmu yusek volum oksidan kullanarak?????:26::26::26:
merhaba benim saçım bu renk
Eki Görüntüle 326061
buda yapmak istediğim renk
Eki Görüntüle 326062
Nasıl yapabilirim?
Merhaba canım. Malum 2011 de bakır tonları fırtına gibi esti. Peki 2012 nin gözde saç renkleri neler biliyor musun? Hangi renkler popüler olacak?
teşekkürler canım cevap için en iyisi ben resim ekliyim belki bana açık geliyordur . . .
çünkü bu söylediğin işlem yapıldı numuneks adı altında ama 40 dakika bekletmediler . . .
önce dip açık olan yerlere sürüldü 10 dakika bekledi sonra uçlara yayıldı 15 dakika tmm
boyanın kıvamı da bahsettiğin gibi koyu değildi gerçi
ah bi kendim boyayabilsem şu saçımı bi daha gider miyim hiç bu kasaptan bozma kuaför müsvettelerine de . . .
tabi sözüm işinin ehli olanlara olamaz . . .
o kadar da para veriyoruz . .
merhaba bu arada çok iyi yapmışsın kendi kuaförün olmuşsun tebriklerbenim de bir sorum olacak saçlarım da siyah renkler var uçlarda açıcı kullanmadan kahveye döner mi? eğer açıcıyla olur dersen ne önerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?