Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

yada sağdaki dalgalı saçlı kızın gibi.........

Eklentiler

• $asset.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 102
bendede beyazlar fazla , evde boyadığımda tepesi ve uçları farklı oluyor , önerebileceğin bir marka ve renk varmı

ben çağlaşıkelin saç rengini soracaktım acaba nasıl eldee edebilirim saçım karamele yakın bır renk cevap verırsenız sevınırım

ben bugün syossun altın karamelini yanına da 9luk oksidasyonunu aldım, saçlarımı daha önce igoranın 8.77sine boyamıştım. şimdi aldıklarım saçımda tutar mı sonuç kötü mü olur bilemedim.bir bilene sormakta fayda var sonuçta : ) turuncu olması benim için sorun değil ama kötü olur mu diye de korkuyorum. aldığım yerdeki kız tutar saçına dedi ama arkasındaki renklere baktım sarı tonlardaki saçlara oluyormuş. dediğim gibi saçım bakır ve dipten gelen renk koyu kahverengi...

Son düzenleme:

canım saçların peşpeşe çok fazla işlem görmüş.bu nedenle biraz daha dinlendirmeni ve bakım yapmanı tavsiye ederim.çünkü kuaförler ne kadar boya silici yıpratmaz desede inan yıpratıyor.he şu var çok diil ama yinede yıpratma potansiyeli var.eğer saçların çok renkli bi hal aldıysa en güzeli kendi doğal rengine boya.bi süre ciddi şekilde bakım yap ve dinlendir.sonra dilediğin rengi yaptırırsın.birde şöyle bişey var.boya siliciler yüksek maliyetli ürünlerdir.kuaförler bu pahallı ürünü almak yerine oriel kullanabiliyo.tabi kuaförden kuaföre fark var hepsini aynı kefeye koymak asla istemem.bunada çok dikkat etmelisin.illa yaptıracaksan iyi bi kuaför olmasına özen göster.öptüm

canım rica ederim.öncelikle beyazı yoğun olan saçların zaten sarı yapması gerekir o nedenle çok doğru bi seçim.zaten kullanım açısından beyazları en az gösterecek renk sarıdır.sariya geçişte zemin renginin küllü kumral oluşuda çok kolay bi işlemle sağlanır.evet açıcı uygulanması lazım ama çok kısa süre saçta kalacağı için saçı yıpratmadan açacak,küllü zemin olduğu içinde turunculuk olmayacaktır.
sonuç olarak orielle açılıp istenen sarı uygulanacak ama kısa sürede istediğiniz sonuç yakalanacaktır.öptüm

canım bu renkten platine döndüğünde zaten koyu renkler açık renklerden daha koyu sarı olacağı için zaten röfleli platin gibi durucaktır.yalnız şöyle bişey var evde yapabilmen mümükün diil.çünkü platin en tehlikeli ve tutması en zor renktir.çünkü hatayı direkt kusar.benim diyen kuaförler bile tutturmakta zorlanabiliyo.nitekim 4 yıl önce bende hatırı sayılır bi kuaföre gidip platin uğruna saçlarımı yaktırıp üzerine bide 400 tl para ödemiştim.sonrasında saçlarım bu hale gelene kadar bi ton sıkıntı çektim.zaten saçlarım yandıktan sonra 2 yıl kuaförlük kursuna gidip kendim yapmaya başladım.uzun lafın kısası ya güvendiğin bi kuaförde yaptır yada vazgeç bence

canım öncelikle şuna karar vermelisin.renkmi çok önemli senin için yoksa yıpranmamasımı.açık konuşmak gerekirse kimyasal olduğu için bütün boyalar saça zararlıdır.nitekim organik saç boyası denilen ürünlerde bile kimyasal katkılar var.o nedenle benim sana istediğin rengi şak diye yakalaman açısından tavsiyem nevacolor.kendi saçımada bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.öptüm

cnm benim şuanki tek sorunum siyahtan döndüğüm için saçımda farklı tonların olması saçımı doğal rengine boyayıp uzatmak istiyorum önerebileceğin birşeyler varmı?

canım şu an en doğru tercihi yapmışsın.doğal rengine boyanan saçlarını uzadıkça örneğin 2 ayda bir uçlarından aldır ve kırıklarını temizlet.birde zeytinyağı,badem yağı,yumurta sarısı ve hint yağını karıştırıp bakım uygula.inan bana saçlarındaki değişime inanamicaksın.temiz ve doğal saçların istediğin uzunluğa geldiğinde ne renk yaparsan yap tutacaktır.üstelik çokta güzel olucaktır.öptüm

canım iki boyayı karıştırarak alıcağın sonuç şu anki saçların zaten.ben neden bu renkleri uygulayacaksın anlamadım ?

canım bu epey koyu görünüyo fotoğrafta.bide en iyisi kaşlarının bi fotoğrafını ekle ki daha iyi karar verelim olurmu.gün ışığında bi foto olsun öptüm

canım ben pek anlamadım saçlarının şu anki hali tam olarak ne renk? bide dipler ana renginmi ? sen boyalı kısımlarımı ana rengine yaklaştırmak istiyosun?

canım sende köpük boya mağdurusun malesef.serenay sarıkayanın saçları doğal rengi canım boya yok.jennifer aniston'un saçı ise doğal rengin üzerine atılmış sık balyaj.senin bu renkleri evde yapabilmen mümkün diil.üstelik her kuaförün yapabileceği renkler diil zaten.çünkü saç boyasında en zor olan şey 1.platin 2.doğal tonlardaki renklerdir.zira istediğin renkler ufakcık bi hatada ya yeşil,yada turunculu olur.o nedenle iyi bi kuaföre gitmeni öneririm canım

canım bi resim eklersen daha detaylı konuşabiliriz.saçlarının son halini gün ışığında çek ve ekle ok. öptüm

merhaba benim saçım bu renk

Eki Görüntüle 326061

buda yapmak istediğim renk
Eki Görüntüle 326062

Nasıl yapabilirim?

canım o kadar güzel bi saç rengin varki ve istediğin renk o kadar demode ki neden böyle bişey istiyosun anlamadım.yinede cevap vereyim.bu saç doğal kumral rengin üzerine röfle atılarak yapılmış.şenin şu anki rengin önce küllü kumrala boyanıp sonra röfle paketleri atılacak.nitekim evde yapabilmende mümkün diil kuaföre gitmen gerek.ama bence bu rengi kesinlikle yapma.dediğim gibi hem çok demode hemde sen herkesin istediği trend bi saç rengine sahipsin.bence değerini bil.öptüm

Merhaba canım. Malum 2011 de bakır tonları fırtına gibi esti. Peki 2012 nin gözde saç renkleri neler biliyor musun? Hangi renkler popüler olacak?

canım yine bakırlar,altın tonları ve doğal koyu sarılar diye düşünüyorum.zaten en önemlisi saç renginin doğal görünmesi.farkındaysan son dönemde trend doğal kaşlar,doğal görünen saç renkleri,doğal görünen romantik bukleli modeller vs.herşeyin aşırı sunileşmesinden sonra trendlerin bu yönde değişmesi çok çok iyi oldu bence.çünkü insanda sırıtan hiç bişey güzel durmuyo.neydi o incecik yüksek kaşlar,iki metrelik topuzlar,kaş ayrı saç ayrı renkler.en güzeli evet boyasakta doğal duran renkler ve kaşlar bence.öptüm

canım benim, burda önemli olan zaten boyanın katı kıvamlı olmasıdır normal kıvamlı boyayla bu işlem yapılamazki.yani randıman vermez.onlar sana numuneks dedilerse bunun adı ciladır zaten.benim sana dediğim ciddi bi beyaz kapatma yöntemidir.yada uçları açık diplerin koyu kaldığı zamanlarda uygulanan bi işlemdir.bu arada resim eklemişsin ama açılmıyo.yeniden eklersen iyi olur.öptüm

teşekkür ederim canım.bence eğer uçlardaysa kestirmen daha doğru olur.hiç uğraşmamış olursun.ama eğer uzun bi kısımda ve kestiremem diyosan evet açıcı kullanman şart.kahve derken hangi ton kahve onuda yazarsan iyi olur ama önerebileceğim en iyi açıcı neva color super açıcıları.en kolay uygulamayı bununla yaparsın canım.hem yaklaşık olarak koyu kestane bi saçı koyu bakır gibi bi tona kadar açar.zaten istediğin renk tonu 4 numaradan aşağıdaysa istediğin sonucu açıcı+boyayla çok kolay elde edersin.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…