senı bana allah gonderdı canım ya:)tatlım asagıdada konu actım zaten ama burdanda sorayım.benım sacım 7 tonlarında boyalı ama bıraz acsın dıye 12.1 ıle boyadım bıraz acıldı ama turunculukta olustu.bense dogal duran bır acık kumral ıstıyorum boyle sarımsı küllü kumrallar olur ya.sımdı ne renk ve hangı marka kullanmalıyım sence canım?
kına saçı beslermi? saçlarım boyadan çok yıpranmış durumda ve ben kızıl ışıltılı renklerden hoşlanan biri olarak kına yapmaya karar verdim ama saçıma zarar verirmi onu bilemiyorum bazıları seertleştirioğr dio:26:
7 numara sacın ustune 9 numara tutarmıkı canm?bıde boyle boya gıbı durmasın ıstıyorum dogal duran kumralı hangı markada bulabılırım?:) tşk. ederim.canım aslında resim eklesen daha iyi olurdu ama yinede cevaplayayım anladığım kadarıyla 9 numara tonlarında bi sarı istiyosun.bunun çözümü kolay.saçlarını tamamına yetecek kadar 9 numara boya alıp ki ben neva color kullanıyorum.sen istediğini alabilirsin oksidanınıda ilave et. sonra içine eğer turuncuların çoksa 1 parmak boğumu kadar yani 1 cm civarı igora 0.22 turuncu azaltıcı ekliyosun.çok ii karıştırıp saçlarına uyguluyosun bu kadar :)
canım benim saç rengim şu anda açık küllü kumral boyaEki Görüntüle 324602 yani bu kızın diplerndeki renk.ben bu saça doğal duran bir balyaj yaptırmak istiyorum.ne renk ve hangi tür balyaj önerirsin.açık tenli ve mavi gözlüyüm.bide bu kızın saçları çok hoşuma gidiyor(sol taraftaki)bu saçta ne renk balyaj var sence ve kuaföre nasıl anlatmalıyım.Eki Görüntüle 324613 yardımcı ol lütfeeeeeeeeeeeen
kına saçı beslermi? saçlarım boyadan çok yıpranmış durumda ve ben kızıl ışıltılı renklerden hoşlanan biri olarak kına yapmaya karar verdim ama saçıma zarar verirmi onu bilemiyorum bazıları seertleştirioğr dio:26:
7 numara sacın ustune 9 numara tutarmıkı canm?bıde boyle boya gıbı durmasın ıstıyorum dogal duran kumralı hangı markada bulabılırım?
canım benim saç rengim şu anda açık küllü kumral boyaEki Görüntüle 324602 yani bu kızın diplerndeki renk.ben bu saça doğal duran bir balyaj yaptırmak istiyorum.ne renk ve hangi tür balyaj önerirsin.açık tenli ve mavi gözlüyüm.bide bu kızın saçları çok hoşuma gidiyor(sol taraftaki)bu saçta ne renk balyaj var sence ve kuaföre nasıl anlatmalıyım.Eki Görüntüle 324613 yardımcı ol lütfeeeeeeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?