Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım boya silicilerde malesef azda olsa yıpratabiliyo saçı.neticede kimyasal.benim tavsiyem bi süre saçlarını dinlendirmen.keratin şampuan tabiki saçlarına iyi gelir çünkü saç zaten keratinden oluşan bi yapıdır.malesef boya-açıcı derken sahip olduğu keratini azaltıp nerdeyse yok ediyoruz.bide ben yıkama sonrası bu ürünü kullanıyorum.buda keratin destekli çokta memnunum.daha 3. kullanımda farkını hissettiriyo denemeni tavsiye ederim öptüm

ya sevgili arkideşim çare olmalısın bana bnm saçlarım sarıydı kızıla boyadım aktı uçlar açık sarı diplere doğru bakır gibi oldu şimdi doğal saç rengime yakın bir şey yapmak istiyorum direkt koyu kahveye boyasam mı? çikolata kahvesi gibi bir şey istiyorum. Bir de avon boyası nı önerrmisn şimdiden teşekkürleeeer:):)

bende sorıyım hemencik :) ya bende saçımı boyamak istiyorum saçım kendi saç rengim kumral . çikolata kahve gibi istiyorum ama koyu olcak diolar. çok koyu istemiyorum ama napııyımm bilemedimmm yardımcıı olun lütfennn.....

canım koyu olduysa tekrar açmak gerekir açıcı ile.eğer açık olduysa evet cila yeterli olacaktır.onuda şöyle uygularsın 3/1 kadar istediğin koyu olan renkteki boya+20 volume oksidan ama az yani boyanın 3/2'si kadar ve sonra saçlarına bol bol yetecek kadar su+saç kremi karışımı.hepsini karıştırıp saçlarına sürüp 10 dk beklet yıka.bu şekilde hafif koyultabilirsin.he eğer istenenden çok açıksa o zaman normal boyama işlemi şart.ama cila renkler ve oksidan değişmek şartıyla anlattığım gibi hazırlanır.öptüm

kuaförler bu işlemi yaptığındada turunculuk kalıyorki..zaten genelde aynı rengi tuturan çok az profösyönel kuaför oluyor...

canım elbetteki tamamen yok etmez ama büyük ölçüde azaltır.sonra 1-2 kez daha turuncu azaltma işlemi uygulanırsa zaten tamamen biter.

canım açık kalan yerlere en oluru şudur.uçtaki renk kaç numaraysa açık kalan yerlerede aynısı uygulanır ama boya-oksidan karışımı 2 kat daha katı hazırlanarak.yani 50 gr boyaya normalde 50 gr oksidan eklenir ama burada bi kapatma işlemi gerektiği için 50 gr boyaya 25 gr oksidan eklenmelidir.yani boyanın yarısı oksidan.bu karışım açık yerlere sürülür 15 dk bekletilir.sonra normal kıvamlı hazırlanan boya buralarla birlikte tüm saça sürülür 40 dk bekletilip yıkanır.eğer buda kapatmazsa zaten bildiğim ve zaten kuaförlerinde uyguladığı başka bi işlem yok.öptüm

canım doğal rengin koyu kahveyse evet çikolata kahve diplerin içinde sarılar içinde ii olur.ama saçların belliki boya tutmuyo o nedenle önce pigment yüklemelisin.o da şöyle.bakır renkli bir parmak uzunluğunda olacak boyayı sadece ılık suyla karıştırıp oldukça oldukça cıvık bi karışım hazırlayacaksın.sonra bunu saçlarına sürüp tamamına yetmeli ama 15 dk bekletip yıkamadan fönle kurutacaksın.sonra çikolata kahve boyayı normal şekilde hazırlayıp süreceksin 40 dk bekletip yıkayacaksın.eğer böyle yaparsan saçlarına kaybettiği pigmenti geri yükleyeceğin için boyan tutunacak.he yinede hafif bi solma olsada 2. boyada tamamen istediğin rengi yakalarsın.

pigmentasyon hazırladığında boyanın suyla tamamen karıştığına emin ol.hiç topak kalmasın.öptüm

canım elbetteki tamamen yok etmez ama büyük ölçüde azaltır.sonra 1-2 kez daha turuncu azaltma işlemi uygulanırsa zaten tamamen biter.

ben kızkardeşimin saçında uyguladığımdan biliyorum turuncu yansımalar özelikle dışarıda çok belirgin oluyordu..

canım çikolata kahve evet koyu bi renktir.bence ilk önce tam olarak nasıl bi renk istediğine karar ver.sonra ne renk sürersen sür çok açık renkler olmadıkça tutar.çünkü saçında boya yok.bu süper.öptüm

he renk olarak tavsiyem boyasız kumral saça 9 numara sürmen çok güzel bi sarı olur ve dip boyan çooooookkk kolay olur.

peki..
cilayı saçın tamamına mı sürmeli, renk bütünlüğü olsun diye..
yoksa yalnız uçlara yaptığımız balyajlara mı sürmeli

ben kızkardeşimin saçında uyguladığımdan biliyorum turuncu yansımalar özelikle dışarıda çok belirgin oluyordu..

dediğm gibi canım bi kaç uygulamayla tamamen yok olur ama sabırlı olmak ve yinelemek gerekir.tek seferde malesef istenen renkler tam tutmuyo.ama azıcık sabır ve süreklilikle kurtulunmayacak renk yok :)

peki..
cilayı saçın tamamına mı sürmeli, renk bütünlüğü olsun diye..
yoksa yalnız uçlara yaptığımız balyajlara mı sürmeli

canım istediğin renk bütünleşecek bi renk değilki koyu kahve üzerine neredeyse bakır olan bi balyaj.istesende bütünleşemez :) dediğim gibi hafif açıksa istenenden,cila uygulanmalı ama sadece balyajlı kısımlara.öptüm

bende bunu kullanıyorum.saçı şampuanladıktan sonra,durulayınca dipler hariç sürüyorum ve 15 dk.duşta bekletiyorum..sonra duruluyorum..
daha sonra kurutuyorum mis gibi oluyor saçlar..
o kadar işlem gördü 2 ay içinde, bunun sayesinde ve yağ bakımı ile toparladım diyebilirim..

saçlarımı kuruttuktan sonra da uçlara bunu sıkıyorum..
düzleştirici ile düzleştirirken saç yağ gibi kayıyor..
düzleştirici uçlarda takılma yapmıyor..

siyah gliss ve bunu kullanmadan önce, uçlar çatal çatal düzleştiriciye zımpara gibi takılıyordu..

Son düzenleme:

evet canım kesinlikle boyalı saçların bu tür takviyeler kullanması şart.aksi halde yıpranmış,ışıltısını kaybetmiş ve kırık saçlarla yaşamak zorunda kalınıyo.aynen devam et ürünlerine.öptüm

zeyn hanımmm :) bi yardım edin bana nolursunuz nolursunuzzz :)

zeyn hanımmm :) bi yardım edin bana nolursunuz nolursunuzzz :)

canım benim ben sorunu cevapladım ya.bi bak istersen önceki sayfalara.hee bide ben avonun hiç bişeyinden memnun kalmadım o nedenle boyasınında ii olduğunu düşünmüyorum.öptüm

ayyyy zeyn hanım görmemişim ben yaa :) pigment yükseltmek demek :) uygulayacağım çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm:)

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…