mrb canım... madem cok ısrar ediyorsunsorun söyleyelim köşe gibi ama olsun neysee :) sorum olcak sana... boya siliciler nasıl seyler?
yanii benimde saclarım yandı 9 aydır toparlamaya calısıyorum... 2 ayda bir boyatıyorum boya 1 haftada akıyor( yanı yanan kısımlar boya tutmuyor... boya siliciler olurmu sacıma yada baska bi tavsiyen olabilirmi? keratin şampuanı iyi geliyormuş diye duydum... sence?? cvbın için tşk ederim... kendine iyi bak canım :)
canım benim saç rengim şu anda açık küllü kumral boyaEki Görüntüle 324602 yani bu kızın diplerndeki renk.ben bu saça doğal duran bir balyaj yaptırmak istiyorum.ne renk ve hangi tür balyaj önerirsin.açık tenli ve mavi gözlüyüm.bide bu kızın saçları çok hoşuma gidiyor(sol taraftaki)bu saçta ne renk balyaj var sence ve kuaföre nasıl anlatmalıyım.Eki Görüntüle 324613 yardımcı ol lütfeeeeeeeeeeeen[/QUOTEZ
ZEYNEPCİM İYİLİK MELEĞİM İYİKİ VARSIN SANA YALVARIYORUM NOOOLLLURRRR BU ALINTIDAKİ SAĞ TARAFTAKİ PARLAK SAÇLI KIZIN RENGİNİ NASIL ELDE EDERİMMM CANIIIIMMMM YARDIMIN İÇİN ÇOOOKKKK TEŞEKKÜR
canım benim tabiki yardım ederim çok tatlısın :) bu saç sarı ama altın renkleride var içinde dore-sarı diyebiliriz.yani saçın zemin rengi çok önemli ama ton olarak neva 9 ve 9.3 ile yakalarsın.tabi açmak gerekiyo önce.öptüm
tekrar bi soru sorasım geldi canım,
bu işlemi yaptım ama ,tam istediğim ton olmadı diyelim..
açık veya koyu geldi ,açıcı ile yapılan kısımlar..
nasıl bir yöntem uygulayacağız, onun için de bir yöntem vardır..
açık olunca ne?
koyu olunca ne yapmalıyız?
cila mı olur ne olur? cilaysa nasıl yapmalıyız?
kuaförler bu işlemi yaptığındada turunculuk kalıyorki..zaten genelde aynı rengi tuturan çok az profösyönel kuaför oluyor...
slmlr cnm . . .
konunu takipteyim ve gerçekten çok güzel yönlendiriyorsun herkesi . . .
benim sorumsa söyle olacak epey çıkmış dip ve beyazlarımla kuaföre gittim bir kaç gün evvel saçlarımı bal rengine dönüştürmek istiyordum ve 40 volümle açma yapıldı ardından boya işlem bittikten sonra diplerim turuncu desen değil sarı desen hiç değil böyle boz soluk saman rengi bir renge büründü o kadar uzun kalmıştım ki kuaförde artık sağlıklı düşünemediğimi düşünüp yakınlarımdan fikir almak için çıktım kuaförden . . .
kimse özellikle dipleri beğenmedi ve herkes diplerinin çok açık olduğundan bahsetti sarı boyada bir nebze aktı bunun üzerine numuneks için gittim canım kuaföre saçıma önce diplere 5 dakika daha fazla olmak üzere sürülen boyanın 2 ton koyusu sürüldü ve bi 10-15 dakika kadar bekletildi . . .
bi nebze daha koyulaştı renk ama diplerim hala uçlara oranla daha açık ve boz . . .
bunun için bir tavsiyen olabilir mi . . .
teşekkürler
Eki Görüntüle 325533 Eki Görüntüle 325534
ya sevgili arkideşim çare olmalısın banabnm saçlarım sarıydı kızıla boyadım aktı uçlar açık sarı diplere doğru bakır gibi oldu şimdi doğal saç rengime yakın bir şey yapmak istiyorum direkt koyu kahveye boyasam mı? çikolata kahvesi gibi bir şey istiyorum. Bir de avon boyası nı önerrmisn şimdiden teşekkürleeeer:):)
canım elbetteki tamamen yok etmez ama büyük ölçüde azaltır.sonra 1-2 kez daha turuncu azaltma işlemi uygulanırsa zaten tamamen biter.
bende sorıyım hemencik :) ya bende saçımı boyamak istiyorum saçım kendi saç rengim kumral . çikolata kahve gibi istiyorum ama koyu olcak diolar. çok koyu istemiyorum ama napııyımm bilemedimmm yardımcıı olun lütfennn.....
canım koyu olduysa tekrar açmak gerekir açıcı ile.eğer açık olduysa evet cila yeterli olacaktır.onuda şöyle uygularsın 3/1 kadar istediğin koyu olan renkteki boya+20 volume oksidan ama az yani boyanın 3/2'si kadar ve sonra saçlarına bol bol yetecek kadar su+saç kremi karışımı.hepsini karıştırıp saçlarına sürüp 10 dk beklet yıka.bu şekilde hafif koyultabilirsin.he eğer istenenden çok açıksa o zaman normal boyama işlemi şart.ama cila renkler ve oksidan değişmek şartıyla anlattığım gibi hazırlanır.öptüm
ben kızkardeşimin saçında uyguladığımdan biliyorum turuncu yansımalar özelikle dışarıda çok belirgin oluyordu..
peki..
cilayı saçın tamamına mı sürmeli, renk bütünlüğü olsun diye..
yoksa yalnız uçlara yaptığımız balyajlara mı sürmeli
canım boya silicilerde malesef azda olsa yıpratabiliyo saçı.neticede kimyasal.benim tavsiyem bi süre saçlarını dinlendirmen.keratin şampuan tabiki saçlarına iyi gelir çünkü saç zaten keratinden oluşan bi yapıdır.malesef boya-açıcı derken sahip olduğu keratini azaltıp nerdeyse yok ediyoruz.bide ben yıkama sonrası bu ürünü kullanıyorum.buda keratin destekli çokta memnunum.daha 3. kullanımda farkını hissettiriyo denemeni tavsiye ederim öptüm
Eki Görüntüle 325535
bende bunu kullanıyorum.saçı şampuanladıktan sonra dipler hariç sürüyorum ve 15 dk.duşta bekletiyorum..
daha sonra kurutuyorum mis gibi oluyor saçlar..
o kadar işlem gördü 2 ay içinde, bunun sayesinde ve yağ bakımı ile toparladım diyebilirim..
saçlarımı kuruttuktan sonra da uçlara bunu sıkıyorum..
düzleştirici ile düzleştirirken saç yağ gibi kayıyor..
düzleştirici uçlarda takılma yapmıyor..
siyah gliss ve bunu kullanmadan önce, uçlar çatal çatal düzleştiriciye zımpara gibi takılıyordu..
Eki Görüntüle 325533 Eki Görüntüle 325534
ya sevgili arkideşim çare olmalısın banabnm saçlarım sarıydı kızıla boyadım aktı uçlar açık sarı diplere doğru bakır gibi oldu şimdi doğal saç rengime yakın bir şey yapmak istiyorum direkt koyu kahveye boyasam mı? çikolata kahvesi gibi bir şey istiyorum. Bir de avon boyası nı önerrmisn şimdiden teşekkürleeeer:):)
zeyn hanımmm :) bi yardım edin bana nolursunuz nolursunuzzz :)
ayyyy zeyn hanım görmemişim ben yaa :) pigment yükseltmek demek :) uygulayacağım çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm:)
canım bu resimlerin ilki tüm boya ikincisi ise ışık yanılsaması yoksa sık ve kalın balyaj.saçın eğer boyasız ise tabiki tutturman mümkün.ama eğer boyalıysa malesef oriel şart.he malesef dediysem korkma çünkü 6 koyu bi renk olmadığından kısa süre saçlarında kalacak orielle yıpranmadan elde edebilirsin bu rengi.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?