ama bu boyaların bakırla alakası yok nasıl boyle guzel bı renk cıkmıs kı nevakolormu kullandın gercı bende altın sarısıyla boyadım acık bakırımsı bır renk oldu asagılar actırdıgım ıcın daha acık sımdı bu renk benım sacımdada senınkı gıbı olurmu kendı sacım normal sıyah beyazlarım var beyazları kapatırmı benım acık bakırdan bırazmı koyu olur yoksa cokmu koyu olur sıvısını hangısınden koymalıyım tesekkurler
canım en iyisi bi resim ekle sen.böylesi çok daha kolay olacak
bu arada renklerin bakırla alakası diil önemli olan.önemli olan renkler karışınca ve orielle açılmış zemin ne renge dönüştüyse ona göre elde edilen sonuçtur.mesela bu renkler soğuk renkler ama dediğim gibi boyasız koyu kestane saçlarımı açtıktan sonra elde ettiğim turuncu saçlarımı bu renklerle dengeleyip bu tonu yakaladım.kutuya yada numarasına bakıp aldanma.çok insan bu yanılgıya düşüyo malesef.çünkü kutuda gösterilen renkler sarı saç zeminine boyanmış renklerdir.yani sarının üzerine boyarsan bu tonu yakarsın der.saç boyadama en önemlisi zemin rengidir.bunu bi bina yapmak gibi düşün.binanın temeli ne kadar önenliyse,boyanacak rengin zeminide o kadar önemlidir.öptüm