Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım en iyisi bi resim ekle sen.böylesi çok daha kolay olacak

bu arada renklerin bakırla alakası diil önemli olan.önemli olan renkler karışınca ve orielle açılmış zemin ne renge dönüştüyse ona göre elde edilen sonuçtur.mesela bu renkler soğuk renkler ama dediğim gibi boyasız koyu kestane saçlarımı açtıktan sonra elde ettiğim turuncu saçlarımı bu renklerle dengeleyip bu tonu yakaladım.kutuya yada numarasına bakıp aldanma.çok insan bu yanılgıya düşüyo malesef.çünkü kutuda gösterilen renkler sarı saç zeminine boyanmış renklerdir.yani sarının üzerine boyarsan bu tonu yakarsın der.saç boyadama en önemlisi zemin rengidir.bunu bi bina yapmak gibi düşün.binanın temeli ne kadar önenliyse,boyanacak rengin zeminide o kadar önemlidir.öptüm

canım öncelikle geçmiş olsun sende çoğumuz gibi kuaför mağduru olmuşsun.eğer istedin resimdeki renkse çok kolay.çünkü koyu kahve rengin üzerine krepe balyaj atılmış.bunun kadar kolayını nasıl yapamamışlar pes doğrusu.eğer saçlarının son halinin resmini eklersen yardımcı olurum.öptüm

ben çağlaşıkelin saç rengini soracaktım acaba nasıl eldee edebilirim saçım karamele yakın bır renk cevap verırsenız sevınırım

canım çağla şikel gördüğüm kadarıyla 8.1 ile yapıyo bu rengi.yani senin saç rengine tezat bi renk.ama üst üste boyayarak bu rengi yakalaman mümkün.öptüm

canım sonuç kötü olmaz ama istediğin ton olmaz :) bakır ve karamel arası bi renk çıkar ortaya zira oksidanı 30 volume alman doğru olmuş.bide içine 8.1 numara eklersen karamele daha yakın bi renk olur.bence uygula tatlı bi renk elde edersin.öptüm

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ayrıca sen yazarken ben de sana dua ettim bebek için..hoşçakal

yaptığın jest için senin de yüreğine sağlık.. herkese cevap veriyorsun gördüğüm kadarıyla..mutluluklar..iyi geceler : )

Merhabalar benim 3 tane sorum olacak.

1, Saçlarımın tümünü gerçek renginden daha açık bir renge 5-6 defa boyadım. En son boyamamda boya saçımda çok fazla bekledi (3-4 saat) bazı aksilikler oldu su ısınmadı hemen yıkayamadım saçlarımı. Neyse o boyamadan sonra saçlarımın uçları kırıldı ve çok dökülüyor artık hem kökten hem koparak. Bakım için ne tavsiye edersiniz? Bakım yağları veya maske fln? Renksiz kına var mı?

2, Saçlarımı boyadığım zaman tepeleri açılıyor ama alt kısımları, arkaları hep daha koyu kalıyor sanırım boyayı eşit şekilde yediremiyorum. Boyarken fırça fln kullansak acaba daha etkili olur mu? Yani boyanın saça daha etkili olması için nasıl bir yol izlemeliyiz?

3, Saçlarımın doğal rengi koyu kestane ama ben koleston 9.3 altın sarısına boyuyorum saçlarımı, zamanla saç rengimde açılma olur mu? Bu renk akar mı? Bir arkadaşım açık renge boyanan koyu renk saçların akmayacağını, koyu renge boyanan açık renk saçların akacağını söylemişti yani siyah ya da kızıl renklerin. Tuzlu su saçın rengini açar mı? Kıbrısta okuyorum buradaki şebeke suyu deniz suyu kadar olmasada çok hafif tuzlu.

Şimdiden teşekkür ederim. Emeğinize sağlık bu başlık birçok insanın işine yarayacak gibi görünüyor.

Son düzenleme:

canım bakım uygula tabiki.badem yağı,zeytin yağı,yumurta sarısı ve hint yağlarını karıştırıp saçlarına sür diplere masaj yaparak.uçlarada avuç içinde ovalıyarak uygula.streç filmle yada naylon bi boneyle kapat.1 saat beklet yıka.birde saçlarına her banyo çıkışı bebe yağı sür.bu işlemler saçındaki boyayıda akıtacaktır.

saçlarını boyadığında üstlerin açılma sebebi,dip kısımlar kafa derisinden aldığı ısıyla daha fazla aktive olur bu nedenle daha çok açılır.bunu önlemek için eğer dipteki rengi istiyosan,boyadığın rengin ana rengini yani 9 numara al 30 volume oksidanla hazırlayıp koyu kalan yerlere sür.40 dk beklet yıka.tamamen olmasada bi ton farkı yakalarsın.zamanla renkler birbirine karışır ve ton farkı görünmez olur.öğrenci olduğun için maliyeti düşük uygulamalar vermeye çalışıyorum :)

boyadığın renge gelince ok koyu kestane üzerine yapıosun ve ortalama bi sıcak kumral elde etmen gerek. ve elbette tuzlu su rengin akmasına sebep olur.ama arkadaşının söylediği gibi bi mantık yok :) kızıl akar evet ama üst üste kızıl boyanmış bi saç aksada altta kızıl olduğu için saçtaki kızıl renk bitmez yada siyah renk.tüm boyalar akar ama zemin doğru ayarlanıp rengin de sürekliliği sağlanırsa renk saça tutunur ve saçtan akmaz.sen devamlı aynı renge boyamaya devam et.dedğim gibi koyu olan yerlere 9'u dene.öptüm

Teşekkürler ama ben rengin akmasını istemiyorum. Aktıkça açılırsa sorun yok ama aktıkça orjinal rengine yani koyu kestaneye dönmesin. Dediğiniz yağlar tekrar koyu kestane yapmaz değil mi?

canım bi resim eklersen daha detaylı konuşabiliriz.saçlarının son halini gün ışığında çek ve ekle ok. öptüm

cnm once lıkle ılgılendıgın ıcın cok tesekkur edıyorum.. resım eklıyorum flaslı oldugu ıcın parlak cıktılar aslında o kadar parlak degıl saclarım baya matlar.

cnm bu arada sacımı dedıgım gıbı 1 ay once oryalle actırdıktan sonra yapılan ılk boya bu ondan sonra cıla yada boya yapmadım...sence durum ne acaba su mesela palette nın acık karamel yada altın karemelı tutarmı? sımdıden tesekkur edıyorum cnm bende optum bu arada

Son düzenleme:
Merhabalar, benim de danışmak istediğim bir konu söz konusu.
23 yaşındayım ve henüz saçımı hiç boyatmadım, saçlarım koyu kahve, evde boyamak istiyorum, daha doğrusu sevgilim istiyor boyamamı.
Kuaföre gitmek gibi şansım ve vaktim uzun vadede yok gibi.
Koyu kahveden geçmek istediğim renk Schwarzkopf Perfect Mousse- 6.65 yani açık altın kahve.
Fotoğrafını ne yazık kı bulamadım, ama umarım kafanızda bir şeyler canlanmıştır.
Geleyim soruma, tutma ihtimali nedir?
Saçımın mahvolma durumu söz konusu mu?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
merhaba öncelikle boyle bi konu acıp bize yardımcı oldugunuz için cok teşekkür ederim

benim sorum sacım koyu ve rengini acmak istiyorum sacımı cıkolata kahveye boyadım nerdeyse siyaha yakın ooldu sonra acık bi renk boyadım oda cok az actı şimdi sacım bu renk hatta daha koyusu

http://www.sacmodellerim.net/wp-content/uploads/2009/04/kestane-sac-renkleri-4.jpg

ben acık renk olmasını istiyorum

resim ekledim ama olmadı cagla şikelin sac rengi olabilir hangi marka ve hangi renk önerirsin

bide kaslarım siyah onlar içinde sacımı boyadıgım boyadan sürsem olurmu olursa kac dakka bekltiyim

Son düzenleme:

teşekkürederim canım madem platin olmuyo bende biraz daha çık bi renge boyayım ozaman 11.1 falan boyasam nasıl duru sence

teşekkür ederim cevabınız için :) dediğim gibi zaten en son eylül ayında boyadım saçlarımı o zamandan beri boyamıyorum renk farkı var ama dinlendiriyorum arada üşenmezsem bakım yapıyorum düzleştirici ve saç kurutma makinesi kullanmıyorum saçlarım sağlıklı şu an sadece uçlarından kırıklarını aldırmadığım için uçlar biraz kuru o kadar yaptıracağım kuaföre güveniyorum önceden orada balyaj yaptırmıştım zaten saçlarım hiç yıpranmamıştı martta açtırmış olmama rağmen :) nisan gibi boyatacağım için saçlarımı 6,5-7 ay dinlendirmiş olacağım yeterli sanırım zaten saçlarımı tamamen açtırdığımdan bu yana 10 ay geçti nerdeyse

merhaba cnm sanada sorayım bnm saçlarım koyu kahve boyalı saçımı bi iki ton acmak istıyorum açık kumral yada kumral boyasam turunculuk olrmu acılırmı saçım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…