- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
canım benim burada çok açık olmadıkça dediğim ten rengiydi sarı saçlar değil.yani şunu demek istedim eğer ten rengi çok beyazsa kontrast yapmak gerekir yani zıt bi rengi boyamak siyah gibi.ama orta derecede açık bi tene sahipsen tabiki sarı yapabilrisin çok yakışır sana.kaş farına gelince bunun için özel renkler var yani normal kahve değilde saç renklerine uygun kahveler.öyle bi renk tercih etmelisin.gerçi ben kaş kalemi kullanıyorum kaşlarım seyrek olduğu için.onuda tavsiye ederim flormar kaş kalemi hem fiyat açısından hemde randıman açısından tatmin etti beni.denemelisin.öptüm
canım kına saçı besler ve gürleştirir.aslında keşke kınanın boya gibi bi renk skalası olsada hepimiz kına yapsak.zira en zararsız ve besleyici renk verme işlemidir.sertliğe gelince o saçın yapısına bağlıdır diye düşünüyorum.
merhaba kızlar.bende çoğunuz gibi saçlarımda değişikliği seven bi kadınım.nitekim 4 yıl önce platin uğruna belime kadar uzanan saçlarım kuaför kurbanı olup omuzlarıma kadar yandı.sonrasında ne renk yaparsam yapayım tutmayıp,saçlarımda aşırı dökülme yaşayınca baktım bu iş olmuyo en sonunda 2 yıl kuaförlük kursuna gittim.şimdi açma-boyama dahil kendi saçlarımı,kardeşim,arkadaşım vs. saçlarını boyuyorum.
Sormak istediğiniz her türlü soruyu bilgim dahilinde cevaplayabilirim.zira kadınlar kulübü çatısı altında hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.sizlerde hiç çekinmeden istediğiniz soruları sorabilirsiniz.cevaplar ve duanızı alırsam ne mutlu bana
canım açık kalan yerlere en oluru şudur.uçtaki renk kaç numaraysa açık kalan yerlerede aynısı uygulanır ama boya-oksidan karışımı 2 kat daha katı hazırlanarak.yani 50 gr boyaya normalde 50 gr oksidan eklenir ama burada bi kapatma işlemi gerektiği için 50 gr boyaya 25 gr oksidan eklenmelidir.yani boyanın yarısı oksidan.bu karışım açık yerlere sürülür 15 dk bekletilir.sonra normal kıvamlı hazırlanan boya buralarla birlikte tüm saça sürülür 40 dk bekletilip yıkanır.eğer buda kapatmazsa zaten bildiğim ve zaten kuaförlerinde uyguladığı başka bi işlem yok.öptüm
canım koyu kahve demişsin ama numarasını yazman daha doğru olur çünkü bazen insanlar gördüğü rengi söylüyolar ama çok başka bi renk tonu çıkıo.bide saçların boyalımı doğal rengimi onuda yazarsan daha kolay anlaşabiliriz.yinede fikir açısından yazayım nasıl yaptığımı.boyasız 3 numara olan koyu kestane saçlarımı önce nevacolor super açıcı ile açtım.tuhaf bi turuncu olduğunda yıkayıp üzerine yine neva color 8 ve 8.1 numaralı boyaları 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.dip boyamı ise 9 ve 8.1 30 volume oksidanla hazırlayıp diplerimi boyadıktan sonra bekleme süresini doldurup yıkamadan ıslattım ve 2-3 dk friksüyon yapıp yıkadım.bu renklerin iyice birbirine karışması içindi.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?