bu soruna ben cevap verebilirim hep kaşlarımı tüy sarartıcı ile açıyorum kendi kaşlarım siyah fakat seyrek saçlarım koyu olsa bile açıyorum çünkü koyu kaş sevmiyorum ayrıyetten kaş farı almana gerek yok aslında göz farları işe yarıyor bu konuda ben açık kahve renginde kumrala yakın bir farla boyuyorum diplerden siyahlar çıktığında çok belli olmuyor.tabi bir de kahkül ya da perçemde deneyebilirsin kaşların gözükmez diplerden çıktığında da kimse görmeyeceği için rahatlarsın :)
cnm sagol cvbn ıcın ama ben percem ve kakul uzatmaya calısıyorum aksıne :) cunku hıc rahat edemıyorum sevmıyorum kakulu artı cnm kullandıgın kas farının markası ne ben de kahvenın cok acıgım,nı almak ıstıyorum
canım kına saçı besler ve gürleştirir.aslında keşke kınanın boya gibi bi renk skalası olsada hepimiz kına yapsak.zira en zararsız ve besleyici renk verme işlemidir.sertliğe gelince o saçın yapısına bağlıdır diye düşünüyorum.
merhaba kızlar.bende çoğunuz gibi saçlarımda değişikliği seven bi kadınım.nitekim 4 yıl önce platin uğruna belime kadar uzanan saçlarım kuaför kurbanı olup omuzlarıma kadar yandı.sonrasında ne renk yaparsam yapayım tutmayıp,saçlarımda aşırı dökülme yaşayınca baktım bu iş olmuyo en sonunda 2 yıl kuaförlük kursuna gittim.şimdi açma-boyama dahil kendi saçlarımı,kardeşim,arkadaşım vs. saçlarını boyuyorum.
Sormak istediğiniz her türlü soruyu bilgim dahilinde cevaplayabilirim.zira kadınlar kulübü çatısı altında hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.sizlerde hiç çekinmeden istediğiniz soruları sorabilirsiniz.cevaplar ve duanızı alırsam ne mutlu bana
canım benim saç rengim şu anda açık küllü kumral boyaEki Görüntüle 324602 yani bu kızın diplerndeki renk.ben bu saça doğal duran bir balyaj yaptırmak istiyorum.ne renk ve hangi tür balyaj önerirsin.açık tenli ve mavi gözlüyüm.bide bu kızın saçları çok hoşuma gidiyor(sol taraftaki)bu saçta ne renk balyaj var sence ve kuaföre nasıl anlatmalıyım.Eki Görüntüle 324613 yardımcı ol lütfeeeeeeeeeeeen[/QUOTEZ
ZEYNEPCİM İYİLİK MELEĞİM İYİKİ VARSIN SANA YALVARIYORUM NOOOLLLURRRR BU ALINTIDAKİ SAĞ TARAFTAKİ PARLAK SAÇLI KIZIN RENGİNİ NASIL ELDE EDERİMMM CANIIIIMMMM YARDIMIN İÇİN ÇOOOKKKK TEŞEKKÜR
hımm ok. canım folyosuz yaptığın için tam randıman alamamışsın.folyonun buradaki görevi şudur ısıyı arttırır ısı arttıkça boya daha çok aktive olur yani daha çok açar.şimdi bi 15 gün bekle dicem ama saçlarında yıpranma yoksa.eğer saçın o bölümü ıslakken elinle çektiğinde uzuyosa sakın hiç bişey yapma.eğer bi esneme yoksa 15 gün sonra folyolu olarak uygula ok ?
cok tesekkurler cnm benım hgozlerım kahve ve de acık bı sarı olmadıgı muddetce demıssınya buradakı bayanın sac rengı cok acık sarı amacnm bu arada 20 yasındayım okuldan mezun olduktan sonra yaptırcam zaten ıkı sene sonra yanı 22 yas ıdeal olur heralde o zaman dımı ??
cnm bu arada benım saclarımda boya var gordugun gıbı sence kas farını ne renk almalıyım ve de kas farı almalımıyım ben bı defa boyattım kaslarımı dıplerı gelınce kotu goxukuyo ne yapıyım sence lutfen bı aklı ver cnm ya bu konuda hıc bılgım yok ve bı kac gun ıcınde almam lasım kaslrım kendı rengıne geldı malak gıbı duruyo
Merhaba bu resimlerdeki saçları boya ile elde edebilir miyim yoksa balyaj mı gerektirir? Bu arada saçım 6 tonlarında. Yardımcı olursan çok sevinirim
canım çok teşekkür ederim cevabın için eğer sana sormasaydım komple sürcektim boyayı önce dipleri boyayıp sonra eşit dağıtcaktım ozaman olmazdı dimi ?
ben okadar çok bıktımki açıcılardan , insan bi kere sarıya boyayınca vazgeçemiyor..bi ara tarçın bakır istiyodum boyayı da aldım arkadan enseden bi tutamına denedim kıpkırmızı oldu saçım vazgeçtim sonra ..bu syoss altın karamel hoşuma gidiyor boyayanlarında resimlerine baktım herkes tutturmuş umarım benimde tutar ..çünkü kendi saçım yani diplerden çıkan saçım baya koyu..tutmassa en kötü nasıl olur dipler ? yardımcı olduğun için teşekkür ederim çok sağol gerçekten..
merhaba bir arkadaşım bakır kızıla boyattı saçlarını şimdi aktı iyice açık turuncu gibi saçları ve sarı tonlarına geçmek istiyor turuncusuz bir sarıyı nasıl elde ederiz açıcı olmadan
Merhaba ,
Benim saçlarım boyalı ve 1,5 ay önce küllü açık kestaneye boyattım
Küllü renk katmamdaki amaç saçımdaki bakırlıkları almasıydı
İlk önce güzel oldu ama yıkadıkça bakırlıklar çıkıyor ve ben bakır kızıl gibi tonlardan nefret ediyorum!
Şimdi saçımı nevacolorun küllü açık kahvesine boyamak istiyorum
Kuaförede gitmek istemiyorum ama koyu bir renkte istemiyorum ki yaza doğru aralarına sarı balyaj yada röflemidir nedir ondan yaptırmak istiyorum
Resimde koyabilirim ama iş yerinde malesef mümkün değil ama akşam eve gidince resim eklerim
canım çok sağol.iyiki açtın bu başlığı ve lütfen kapatma,sorularımızı kulaktan dolma değilde bilinçli insanların cevaplaması çok hoş olur.saçma bir cümle kurdum .neyse bu seferlik affola
canım ilk sorunun cevabı istediğin renk boyayı hazırladıktan sonra içine igora 0.22 turuncu azaltıcı eklemen gerekirki bakırlaşmadan boyansın oda saç uzunluğuna göre bezelye tanesi kadar yada 1 parmak boğumu kadar yani ortalama 1 cm.
ikinci sorunun cevabı şöyle röfle yapılmış saçın koyu olan tonu neyse ona boyanması gerekir ve yine igora 0.22 katılması lazım.iki sorununda cevabı aynı yani
canım ya Benim saçta koyu kahve senin rengindenistiyorumda hangi marka açıcı ve hangi marka boya numaralarıyla yazarmıısn?zahmet olcak ama
canm bnm saclarım koyu saruydı sonra sıkıldı cıkolata yaptım sonra ustune koyu sarı rofle
sımdı uzadı saclarım rofleler ındı baya uclara
dıpler 10 cm kadar cıkolata rengı,
sımdı ben sık platın rofle ıstıorm
altları tekrar boyamaları lazmmı yoksa bu seklde ustune atabılırlermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?