• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım ya Benim saçta koyu kahve senin renginden :40:istiyorumda hangi marka açıcı ve hangi marka boya numaralarıyla yazarmıısn?zahmet olcak ama

bu soruna ben cevap verebilirim hep kaşlarımı tüy sarartıcı ile açıyorum kendi kaşlarım siyah fakat seyrek saçlarım koyu olsa bile açıyorum çünkü koyu kaş sevmiyorum ayrıyetten kaş farı almana gerek yok aslında göz farları işe yarıyor bu konuda ben açık kahve renginde kumrala yakın bir farla boyuyorum diplerden siyahlar çıktığında çok belli olmuyor.tabi bir de kahkül ya da perçemde deneyebilirsin kaşların gözükmez diplerden çıktığında da kimse görmeyeceği için rahatlarsın :)

cnm sagol cvbn ıcın ama ben percem ve kakul uzatmaya calısıyorum aksıne :) cunku hıc rahat edemıyorum sevmıyorum kakulu artı cnm kullandıgın kas farının markası ne ben de kahvenın cok acıgım,nı almak ıstıyorum

cnm sagol cvbn ıcın ama ben percem ve kakul uzatmaya calısıyorum aksıne :) cunku hıc rahat edemıyorum sevmıyorum kakulu artı cnm kullandıgın kas farının markası ne ben de kahvenın cok acıgım,nı almak ıstıyorum

ben önceki mesajımda dediğim gibi göz farı kullanıyorum numarası yok çünkü coastal scents diye bir markanın internetten almıştım far paletinde vardı önceden elf kaş farı kullanmıştım en açık rengini o da güzeldir

Son düzenleme:
canım kına saçı besler ve gürleştirir.aslında keşke kınanın boya gibi bi renk skalası olsada hepimiz kına yapsak.zira en zararsız ve besleyici renk verme işlemidir.sertliğe gelince o saçın yapısına bağlıdır diye düşünüyorum.

kınanın rengini koyulastırmak için 1 yemek kasıgı türk kahvesi ilave edin... cok kırmızılıgını alıyor :) hos bi renk yapıyor.. ben kackez denemiştim :)

canm bnm saclarım koyu saruydı sonra sıkıldı cıkolata yaptım sonra ustune koyu sarı rofle
sımdı uzadı saclarım rofleler ındı baya uclara
dıpler 10 cm kadar cıkolata rengı,

sımdı ben sık platın rofle ıstıorm
altları tekrar boyamaları lazmmı yoksa bu seklde ustune atabılırlermı

merhaba kızlar.bende çoğunuz gibi saçlarımda değişikliği seven bi kadınım.nitekim 4 yıl önce platin uğruna belime kadar uzanan saçlarım kuaför kurbanı olup omuzlarıma kadar yandı.sonrasında ne renk yaparsam yapayım tutmayıp,saçlarımda aşırı dökülme yaşayınca baktım bu iş olmuyo en sonunda 2 yıl kuaförlük kursuna gittim.şimdi açma-boyama dahil kendi saçlarımı,kardeşim,arkadaşım vs. saçlarını boyuyorum.

Sormak istediğiniz her türlü soruyu bilgim dahilinde cevaplayabilirim.zira kadınlar kulübü çatısı altında hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.sizlerde hiç çekinmeden istediğiniz soruları sorabilirsiniz.cevaplar ve duanızı alırsam ne mutlu bana :34:

mrb canım... madem cok ısrar ediyorsun ;) sorun söyleyelim köşe gibi ama olsun neysee :) sorum olcak sana... boya siliciler nasıl seyler?
yanii benimde saclarım yandı 9 aydır toparlamaya calısıyorum... 2 ayda bir boyatıyorum boya 1 haftada akıyor :(( yanı yanan kısımlar boya tutmuyor... boya siliciler olurmu sacıma :( yada baska bi tavsiyen olabilirmi? keratin şampuanı iyi geliyormuş diye duydum... sence?? cvbın için tşk ederim... kendine iyi bak canım :)

canım benim saç rengim şu anda açık küllü kumral boyaEki Görüntüle 324602 yani bu kızın diplerndeki renk.ben bu saça doğal duran bir balyaj yaptırmak istiyorum.ne renk ve hangi tür balyaj önerirsin.açık tenli ve mavi gözlüyüm.bide bu kızın saçları çok hoşuma gidiyor(sol taraftaki)bu saçta ne renk balyaj var sence ve kuaföre nasıl anlatmalıyım.Eki Görüntüle 324613 yardımcı ol lütfeeeeeeeeeeeen[/QUOTEZ

ZEYNEPCİM İYİLİK MELEĞİM İYİKİ VARSIN SANA YALVARIYORUM NOOOLLLURRRR BU ALINTIDAKİ SAĞ TARAFTAKİ PARLAK SAÇLI KIZIN RENGİNİ NASIL ELDE EDERİMMM CANIIIIMMMM YARDIMIN İÇİN ÇOOOKKKK TEŞEKKÜR :42::52::46:

hımm ok. canım folyosuz yaptığın için tam randıman alamamışsın.folyonun buradaki görevi şudur ısıyı arttırır ısı arttıkça boya daha çok aktive olur yani daha çok açar.şimdi bi 15 gün bekle dicem ama saçlarında yıpranma yoksa.eğer saçın o bölümü ıslakken elinle çektiğinde uzuyosa sakın hiç bişey yapma.eğer bi esneme yoksa 15 gün sonra folyolu olarak uygula ok ?

tekrar bi soru sorasım geldi canım,

bu işlemi yaptım ama ,tam istediğim ton olmadı diyelim..
açık veya koyu geldi ,açıcı ile yapılan kısımlar..
nasıl bir yöntem uygulayacağız, onun için de bir yöntem vardır..
açık olunca ne?
koyu olunca ne yapmalıyız?
cila mı olur ne olur? cilaysa nasıl yapmalıyız?

beyazlayan saclar icin kesin bir yontem varmi, boyamakdan baska:))sacderimdede egzama var o yuzden kimyasal boya bana uygun degil..tavsiyelerinizi bekliyorum

sevgili pamuk şekeyim mesaj kutun dolu olduğu için mesajımı atamadım kutunu boşaltman gerekiyomuş.bende bu sebepten güzel mesajının karşılığını buradan vermek istedim.

çok teşekkür ederim beni tatlı bulman güzel kişiliğinin yansıması.böyle güzel mesajlar alınca o tür insanlara kafamı takmam imkansız.aynı fikirleri paylaşmamız ve yanımda olduğunu bilmek çok güzel.kocaman öptüm :)

cok tesekkurler cnm benım hgozlerım kahve ve de acık bı sarı olmadıgı muddetce demıssınya buradakı bayanın sac rengı cok acık sarı ama :( cnm bu arada 20 yasındayım okuldan mezun olduktan sonra yaptırcam zaten ıkı sene sonra yanı 22 yas ıdeal olur heralde o zaman dımı ??
cnm bu arada benım saclarımda boya var gordugun gıbı sence kas farını ne renk almalıyım ve de kas farı almalımıyım ben bı defa boyattım kaslarımı dıplerı gelınce kotu goxukuyo ne yapıyım sence lutfen bı aklı ver cnm ya bu konuda hıc bılgım yok ve bı kac gun ıcınde almam lasım kaslrım kendı rengıne geldı malak gıbı duruyo :52:

canım benim burada çok açık olmadıkça dediğim ten rengiydi sarı saçlar değil.yani şunu demek istedim eğer ten rengi çok beyazsa kontrast yapmak gerekir yani zıt bi rengi boyamak siyah gibi.ama orta derecede açık bi tene sahipsen tabiki sarı yapabilrisin çok yakışır sana.kaş farına gelince bunun için özel renkler var yani normal kahve değilde saç renklerine uygun kahveler.öyle bi renk tercih etmelisin.gerçi ben kaş kalemi kullanıyorum kaşlarım seyrek olduğu için.onuda tavsiye ederim flormar kaş kalemi hem fiyat açısından hemde randıman açısından tatmin etti beni.denemelisin.öptüm

Merhaba bu resimlerdeki saçları boya ile elde edebilir miyim yoksa balyaj mı gerektirir? Bu arada saçım 6 tonlarında. Yardımcı olursan çok sevinirim

canım bu resimlerin ilki tüm boya ikincisi ise ışık yanılsaması yoksa sık ve kalın balyaj.saçın eğer boyasız ise tabiki tutturman mümkün.ama eğer boyalıysa malesef oriel şart.he malesef dediysem korkma çünkü 6 koyu bi renk olmadığından kısa süre saçlarında kalacak orielle yıpranmadan elde edebilirsin bu rengi.öptüm

canım çok teşekkür ederim cevabın için eğer sana sormasaydım komple sürcektim boyayı önce dipleri boyayıp sonra eşit dağıtcaktım ozaman olmazdı dimi ?
ben okadar çok bıktımki açıcılardan , insan bi kere sarıya boyayınca vazgeçemiyor..bi ara tarçın bakır istiyodum boyayı da aldım arkadan enseden bi tutamına denedim kıpkırmızı oldu saçım vazgeçtim sonra ..bu syoss altın karamel hoşuma gidiyor boyayanlarında resimlerine baktım herkes tutturmuş umarım benimde tutar ..çünkü kendi saçım yani diplerden çıkan saçım baya koyu..tutmassa en kötü nasıl olur dipler ? yardımcı olduğun için teşekkür ederim çok sağol gerçekten..

rica ederim.canım eğer inatçı ve açılmayan bi saç rengin varsa mutlaka 30 volume oksidan kullan.ikincisi en kötü tam renk tutmadı diyelim o zaman alttaki rengin 2 ton kuyusu olur buda zaten özellikle yapılmış gibi durur.yani her halükarda çıkmış diplerinden çok daha ii duracağı kesin.zamanla yine diplerin çıktığında yine aynı şekilde boyarsın. 4 parmak uzunluğu geçincede bi kuaförden destek alırsın.bu en kötü senaryomuz ok.

ama inatçı olmayan bi saçsa zaten inş. sorun yaşamazsın.işlem bittiğinde beni mutlaka haberdar et merak ederim ok. öptüm

Son düzenleme:
merhaba bir arkadaşım bakır kızıla boyattı saçlarını şimdi aktı iyice açık turuncu gibi saçları ve sarı tonlarına geçmek istiyor turuncusuz bir sarıyı nasıl elde ederiz açıcı olmadan :50:

ah canım bu söylediğin şey o kadar imkansızki :50: saçlarının bakır bazlı bi renkten sarıya geçirmek için oriel şart.üstelik orielle bile hafif turunculuk kalacaktır.o nedenle açma sonrası boyayacağı sarının içine igora 0.22 turuncu azaltıcı eklemeli.başka türlü sarıya geçmesinin imkanı yok malesef :50:

Merhaba ,
Benim saçlarım boyalı ve 1,5 ay önce küllü açık kestaneye boyattım
Küllü renk katmamdaki amaç saçımdaki bakırlıkları almasıydı
İlk önce güzel oldu ama yıkadıkça bakırlıklar çıkıyor ve ben bakır kızıl gibi tonlardan nefret ediyorum!
Şimdi saçımı nevacolorun küllü açık kahvesine boyamak istiyorum
Kuaförede gitmek istemiyorum ama koyu bir renkte istemiyorum ki yaza doğru aralarına sarı balyaj yada röflemidir nedir ondan yaptırmak istiyorum
Resimde koyabilirim ama iş yerinde malesef mümkün değil ama akşam eve gidince resim eklerim

ok canım resim eklersen çok ii olur yani görmeden böyle zor kararlar vermek istemem.öptüm

canım çok sağol.iyiki açtın bu başlığı ve lütfen kapatma,sorularımızı kulaktan dolma değilde bilinçli insanların cevaplaması çok hoş olur.saçma bir cümle kurdum .neyse bu seferlik affola

çok şirinsin ne demek affola aşkolsun gayet ii bi cümle kurmuşsun bence :34: ben bilgim dahilinde her sorunuzu cevaplamaya hazırım.tek dileğim duanızı almak.öptüm

canım ilk sorunun cevabı istediğin renk boyayı hazırladıktan sonra içine igora 0.22 turuncu azaltıcı eklemen gerekirki bakırlaşmadan boyansın oda saç uzunluğuna göre bezelye tanesi kadar yada 1 parmak boğumu kadar yani ortalama 1 cm.

ikinci sorunun cevabı şöyle röfle yapılmış saçın koyu olan tonu neyse ona boyanması gerekir ve yine igora 0.22 katılması lazım.iki sorununda cevabı aynı yani :34:

kuaförler bu işlemi yaptığındada turunculuk kalıyorki..zaten genelde aynı rengi tuturan çok az profösyönel kuaför oluyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
slmlr cnm . . .
konunu takipteyim ve gerçekten çok güzel yönlendiriyorsun herkesi . . . :54:

benim sorumsa söyle olacak epey çıkmış dip ve beyazlarımla kuaföre gittim bir kaç gün evvel saçlarımı bal rengine dönüştürmek istiyordum ve 40 volümle açma yapıldı ardından boya işlem bittikten sonra diplerim turuncu desen değil sarı desen hiç değil böyle boz soluk saman rengi bir renge büründü o kadar uzun kalmıştım ki kuaförde artık sağlıklı düşünemediğimi düşünüp yakınlarımdan fikir almak için çıktım kuaförden . . .
kimse özellikle dipleri beğenmedi ve herkes diplerinin çok açık olduğundan bahsetti sarı boyada bir nebze aktı bunun üzerine numuneks için gittim canım kuaföre saçıma önce diplere 5 dakika daha fazla olmak üzere sürülen boyanın 2 ton koyusu sürüldü ve bi 10-15 dakika kadar bekletildi . . .
bi nebze daha koyulaştı renk ama diplerim hala uçlara oranla daha açık ve boz . . .
bunun için bir tavsiyen olabilir mi . . .

teşekkürler​

canım ya Benim saçta koyu kahve senin renginden :40:istiyorumda hangi marka açıcı ve hangi marka boya numaralarıyla yazarmıısn?zahmet olcak ama

canım koyu kahve demişsin ama numarasını yazman daha doğru olur çünkü bazen insanlar gördüğü rengi söylüyolar ama çok başka bi renk tonu çıkıo.bide saçların boyalımı doğal rengimi onuda yazarsan daha kolay anlaşabiliriz.yinede fikir açısından yazayım nasıl yaptığımı.boyasız 3 numara olan koyu kestane saçlarımı önce nevacolor super açıcı ile açtım.tuhaf bi turuncu olduğunda yıkayıp üzerine yine neva color 8 ve 8.1 numaralı boyaları 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.dip boyamı ise 9 ve 8.1 30 volume oksidanla hazırlayıp diplerimi boyadıktan sonra bekleme süresini doldurup yıkamadan ıslattım ve 2-3 dk friksüyon yapıp yıkadım.bu renklerin iyice birbirine karışması içindi.öptüm

canm bnm saclarım koyu saruydı sonra sıkıldı cıkolata yaptım sonra ustune koyu sarı rofle
sımdı uzadı saclarım rofleler ındı baya uclara
dıpler 10 cm kadar cıkolata rengı,

sımdı ben sık platın rofle ıstıorm
altları tekrar boyamaları lazmmı yoksa bu seklde ustune atabılırlermı

canım eğer sık istiyosan ve altlar sık değilse evet paketlemeleri gerekir.ama benim önerim eğer saçlarında hasar varsa röfleli olan yerleri tekrar yaptırmaman.sadece dip röfleni yaptır.öptüm

Back