Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Himm anladim ay cok sagol canim benim icime su serptin vallah ne zamandir aklimi kemiriyordu.
Insallah emegin bosa gitmez bundan sonrasi icinde basarilar dilerim.
Iyi geceler canim...

canım saçlarını ne kadar zamanda boyatıyosan kaşınıda öyle boyat.dökülmeye gelince zayıf ve cansız kaşların varsa dökülme yapabilir ama normalse bişicik olmaz.yani bende yada saçını-kaşını boyadığım kimsede olmadı.tabi yine son karar senin öptüm

Himm anladim ay cok sagol canim benim icime su serptin vallah ne zamandir aklimi kemiriyordu.
Insallah emegin bosa gitmez bundan sonrasi icinde basarilar dilerim.
Iyi geceler canim...

çok teşekkür ederim canım sanada iyi geceler öptüm :)

teşkkürler yardımn için ilk defa saçımı açmak istedm de :) iyi geceler:*

canım siyah istiyorumda işte sorun dökğlmesi acaba yanlış boya tercihinden dolayımı ağlayasım geliyor saçlarımı dökülürken görünce o derece dökülüyor:2:

haklısın canım iyi oldu yaw seni dinlediğim

:13::13:

şu saçları evde kendim nasıl yapabilirim, bir de senin fikrini alayım..
saçlarım orj.koyu kestane ,fakat yıllardır koyu kumral(6 no ) boyuyorum..

ilk fotoyu gösterdim kuaföre ok.dedi.. saç açılma işlemi gördü ve,eve koyu tütün kumral denilen bir renkle (karamel tonları işte)döndüm..
1 ay sonra saçımı koyu kumrala çevirdim tekrardan..

sonra saça neler yaptığımı anlatmıyım:26: ,kestirmeden senden fikir alayım.

canım siyah istiyorumda işte sorun dökğlmesi acaba yanlış boya tercihinden dolayımı ağlayasım geliyor saçlarımı dökülürken görünce o derece dökülüyor:2:

canım saçlarındaki dökülme mevsimle diye düşünüyorum çünkü benimde ,herkesinde bu sıra saçları dökülüyo.renk içinse yapman gereken çok basit.boyanı hazırlarken normalde 2 kat daha katı hazırla.yani 1 tüp boyaya 1 şişe oksidan döküyoruz ya sen onu yarım şişe oksidan yap ve hazır kutular yerine tüp boya al.oksidan olarakta 10 volume iste.çünkü 10 volume koyu renklere dönerken tercih edilen bi oksidan oranıdır.dediğim gibi boyayı katı hazırla ama tüm saçına yetecek kadar boya aldığına emin ol.palette koyu renkler konusunda çok iidir.ama tüpü bildiğim kadarıyla yok o nedenle vital alabilirsin.hem tüp boya hazır kutu boyalardan çok daha uygun fiyatlıdır.takıldığın bişey olursa sor yine

canım şu an saçların kumralmı tam olarak ne renk ?

yaaa canm bende saçımı aşk alevine boyuyodum normalde ama o tonu kaybettim kırmızı istiorum direk ne önerirsin bana açmak istemiorum ama

6.1 le boyadım 3 gün önce, ama yeşillik falan yok saçımda..
normalde 6.0 boyarım..

küllü koyu kumral ok.canım resimdeki saçı evde yapmak istiyosan önce saçlarının nerelerine paket atacağına karar verip tutamlara ayır.sonra her hangi bi markanın süper açıcısıyla bu tutamları boya ve alüminyum folyo ile kapat.paket at yani.dikkat etmen gereken şey hızlı olup paketleride sık sık kontrol etmek.istediğin tona ulaştığında yıka.bitti gitti :) he şu var bu resimde kızın saçları orta kestane görünüyo.illaki aynısı dersen önce orta kestaneye boya sonra dediğim açma işlemini uygula.öptüm

bu dediğini aynen yaptım zaten:26:,geçtiğimz c.tesi..5 gün oluyor
ama süper açıcı değilde palettenin kolay röfle setini kullandım..
30 dk.tuttum folyosuz kontrol kolay olsun diye,
hani nineler saçlarına kına yakar ya beyaz saça..turuncu gibi olur öyle oldular..
ertesi gün 6.1 boyadım işteee

peki aynı işlemi tekrar etmek istesem, kaç gün sonra yapayım saçın dinlenmesi için:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…