yukarda kendi saç rengim çıkmamış tekrar gönderiyorımEki Görüntüle 324614 bu kızın diplerindeki renk
cnmö ya ben de bı soru sormak ıstıyorum avatardakı resmıme bakarak yorum yaparmısın sence su resımdekı renk bana gıder mı ?:Eki Görüntüle 324815
sevgili zeyn öncelikle teşekkür ederiz böyle bir konu açıp yardımcı olmaya çalıştığın için
benim sorum : benim saçlarım yıllardır sarıydı açık platin .bende geçen aylarda artık sarının yıpratmasından yorulduğum için karamele boyattım fakat saçımı bakır karamel karışımı pembemsi bir renk yaptılar ve aka aka bu hale geldi
Eki Görüntüle 324821
ben uzun araştırmalarım sonrasında syoss altın karamel rengine bayıldım ve bu renge boyamak istiyorum.diplerimdende kendi saç rengim (yani siyaha yakın kahve) 1 santim falan çıkmış durumda
sence boyasam renk tutarmı güzel olurmu ve diplerdeki saçım nasıl olur
lütfen bana da yardımcı ol
şimdiden teşekkürler
merhaba canım ıyıkı buradasın benım sacım en son palette kumral ıle boyandı ama kutunun ustundekı renkle alakası olmayan bır kahve kızıl tonu oldu bıraktım paletteyı artık suan natural küllü kumral istiyorum ama acık olanından daha hos duruyor,elımde koleston acık kullu kumral var tek ton boyayınca sonuc kotu oluyor bu yuzden bır renkle daha karıstırmayı dusunuyorum ama kararsız kaldım senın tavsıyelerıne ve yonlendırmene ıhtıyacım var sımdıden hersey ıcın cok tesekkur ederım canım.
kızılımsı kahve hıcte sevmem bu rengı ama hemen boyatmadım saclarım dınlensın dıye sımdı 4 cm yakın dıplerı cıktı boyatma zamanı geldı ama yanlıs bırsey yapmak ıstemıyorum kuafoorlerede guvenmıyorum kendım yapmak ıstıyorum sen bana terıf edersen ben yapabılırım .
cok tesekkur ederım umarım herzaman sana soru sorabılırım sen bıze lazımsın :) basarılar dılerım.
selam,
ne güzel oldu bak, her türlü soru cevap aynı yerde..
canım benim bir sorum olacak saçlarımı karamele boyattım herkes çok beğendi ilk boyattığımda üzerinden zaman geçti bakıra döndü. bu sefer olumsuz tepkiler aldım bende gidip siyaha boyattım. rengime bayıldım çok güzeldi ancak her banyoda aktıda aktı. şuan saçım diplerim uzadı boya aktı yalnızca üst kısmı siyah geri kalan kısım eski rengine döndü. çok döküldü 3 ay önce boyatmıştım ne yapsam bilemiyorum tekrar boyattısam yine dökülecek ne yapsam yardım lütfen:26::18:
canım saçlarının son halini bi resim atsan çok ii olur.bazen anlatarak tam anlaşılamıyo üzgünüm
merhaba bende bir soru sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim çok:) ben saçlarımı yaklaşık 3 yıldır siyaha boyatıyorum ve yaklaşık 4 aydır siyah yerine koyu kestaneye boyuyorum ama bnde artık sıkldım ve başka bi renk olsun istiyorum ama kaşlarım siyah sence kaşlarımı da açtırarak saçmı http://a3.twimg.com/profile_images/1616996394/haticeee.jpg bir renge boyatma şansım var mı birde bunu illaki iyi bir kuaföre mi yaptrmalıyım biraz bilgi verrsn sevnrm :)
canım benim bir sorum olacak saçlarımı karamele boyattım herkes çok beğendi ilk boyattığımda üzerinden zaman geçti bakıra döndü. bu sefer olumsuz tepkiler aldım bende gidip siyaha boyattım. rengime bayıldım çok güzeldi ancak her banyoda aktıda aktı. şuan saçım diplerim uzadı boya aktı yalnızca üst kısmı siyah geri kalan kısım eski rengine döndü. çok döküldü 3 ay önce boyatmıştım ne yapsam bilemiyorum tekrar boyattısam yine dökülecek ne yapsam yardım lütfen:26::18:
mesaj sayım dolmadığı için resim yükleyemiyorumaslında tam anlattığım gibi yokmu çaresi :26:
canım kestane bi saçı oriel olmadan bu renge çeviremezsin.kestane zaten siyahın bi üst tonudur yani oda zordur.kaşlarına gelince ben özel bi kaş boyası olduğuna inanmıyorum o nedenle saçlarımı boyarken kaşımada aynı boyayı sürüyorum.bide en önemlisin favori,şakak,alnımdakı kısa tüyler,ensemdeki tüyler vs hepsine boya sürüyorum o nedenle herkes saçlarımı doğal rengi sanıyo
benim bir sorum var bunu bir kac kisiden duymustum ama dogruluk payi var mi yokmu diye merak ediyorum acikcasi: Eger olurda sacin nasil yanlis kesilirse, sacin kuser ve coook gec uzarmis.
Her kuafore gittigimde sorucam diyorum unutup eve donuyorum nasip bugune sanaymis canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?