- 22 Temmuz 2015
- 24
- 24
- 8
- 29
Altın kahve gibi geldi banamerhaba bayanlar bu saç rengi hangi renk nasıl elde edebilirim birisi flaşla çekilmiş diğeri flaşsız çok acil yardımda bulunun lütfen
Merhaba;ben saçımı siyahtan açmıştım,2 kutu açıcıyla saçımın çene hizasından yukarısı bakır gibi ,uçları sarı gibi olmuştu, üzerine 8.0 açık kumral boyamıştım kumral bakır gibi bi renk çıktı ,sonra tekrar açıcıyı bakır olan kısımları kapatmak için kullandım açık sarı bi saç oldu neredeyse pilatin yansımaları vardı,sonra pilatin boyamak istedim neva color pilatin aldım,ve hep aklımdaki gümüş boyayıda aldım aynı marka az bişey pakır yansımalar çıkıyordu güneşte hala var.sonra ikisini ayrı günlerde kullanıcaktım aslında,pilatini kullandım, ani bi kararla ya gümüşüdü üzerine sürim nolcakki dedim onuda saçımın tamamına sürdüm ve sonuç gümüş yeşilimsi bir sarı oldu,yıkadım hergün şampuan krem yok oldu diyemem yansımaları kaldı şimdi resim atıcam:) tşk. ederim.canım aslında resim eklesen daha iyi olurdu ama yinede cevaplayayım anladığım kadarıyla 9 numara tonlarında bi sarı istiyosun.bunun çözümü kolay.saçlarını tamamına yetecek kadar 9 numara boya alıp ki ben neva color kullanıyorum.sen istediğini alabilirsin oksidanınıda ilave et. sonra içine eğer turuncuların çoksa 1 parmak boğumu kadar yani 1 cm civarı igora 0.22 turuncu azaltıcı ekliyosun.çok ii karıştırıp saçlarına uyguluyosun bu kadar :)
Açıcsni aldıysan acar herhalde canım Yarın yapacağım alıp bakalım iki kutuMeehabalar.benim sacim kizildi baya bi kızıl hemde.sıkıldım ve neva color turk kahvesine boyadım.şimdi köyü kızıl gibi oldu.ben 12 numara aldım biraz acarmi rengini.bakır yapmak istiyorum.bu arada bende yıllardır neva color kullanırım güzel bi boya gercekten
Hala cevaplanıyor mumerhaba kızlar.bende çoğunuz gibi saçlarımda değişikliği seven bi kadınım.nitekim 4 yıl önce platin uğruna belime kadar uzanan saçlarım kuaför kurbanı olup omuzlarıma kadar yandı.sonrasında ne renk yaparsam yapayım tutmayıp,saçlarımda aşırı dökülme yaşayınca baktım bu iş olmuyo en sonunda 2 yıl kuaförlük kursuna gittim.şimdi açma-boyama dahil kendi saçlarımı,kardeşim,arkadaşım vs. saçlarını boyuyorum.
Sormak istediğiniz her türlü soruyu bilgim dahilinde cevaplayabilirim.zira kadınlar kulübü çatısı altında hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.sizlerde hiç çekinmeden istediğiniz soruları sorabilirsiniz.cevaplar ve duanızı alırsam ne mutlu bana
kızlar bu arada hem size hemde bana kolaylık sağlaması açısından buraya bazı temel uygulamaları yazmak istedim.
BEYAZ KAPAMA YÖNTEMİ:
bu aşamada boyayı normal kıvamından 2 kat daha kıvamlı hazırlamak gerekir.(boya setleri için) yani normalde 1 tüp boyaya bir şişe oksidan eklenir ama beyaz kapamak için boyanın yarısı kadar oksidan ekleyip katı kıvamlı bi karışım hazırlanır.sadece beyaz olan yerlere sürülüp 15 dk bekletilir.ardından boya normal kıvamda hazırlanır (yani 1 tüpe 1 şişe oksidan) boyalı yerlerle birlikte saçın boyanmak istenen taraflarınada sürülüp 40 dk bekletilip yıkanır.
bu işlem dipleri açık kalmış uçları koyu olan boyalı saçlar içinde uygulanabilir.
PİGMENTASYON:
orielle açılmış,boya tutmayan saçların kaybettiği pigmenti geri yükleme işlemidir.sarı ve yüksek tonlardaki renklere koyu tonlara geçişlerde uygulanır.1 parmak uzunluğundaki bakır renkli boyalı ılık su ile karıştırıp çok cıvık bi kıvam elde edilir.karışım çok iyi yapılmalıdır.yani su ve boya tamamen birbirine geçmelidir.oksidan kullanılmaz.eğer uygulama sonrası saçın azlığı veya kısalığı nedeniyle karışım fazla geldiyse tarakla fazlası aşağı çekilir.bu cıvık kıvamlı karışım saça sürülür 15 dk bekletilip yıkanmadan saç kurutma mak. kurutulur.sonra istenen koyu renk boya normal şekliyle hazırlanıp saça sürülür.40 dk bekletilip yıkanır.
bu arada soran tüm kızlara tek cevap olsun diye yazıyorum ben kendi saçıma ve uygulama yaptığım herkese neva color boya kullanıyorum.neva color katalogta hangi rengi gösteriyorsa,o rengi verir.asla koyuluk yada gereğinden fazla açılma yaşamazsınız.o nedenle kuaförlerinde tercih ettiği bi markadır.şunu da belirteyim,ben reklam yada rant amaçlı tavsiye etmiyorum bu markayı.bu topiği açmamdaki sebep nasıl iyi niyetse,bu markayı tavsiye etmemin amacıda odur.her hangi bir yanlış anlamaya sebebiyet vermeyelim.hepinizi öptüm :)
Kızıl hatta kırmızı kullanmak niye ucuz olsunki anlayamadım.çok ucuz buluyorum derken kastettigin neÇok teşekkür ederim :) yakiştiranlar oldu sizin gibi ama ben çok ucuz buluyorum, kızıl kahve olmasi icin hangi kahveye boyamaliyim sizce, numara verebilir misiniz? 4.6 cikolata kahve olur mu mesela?
bende bugun sarıdan direkt koyu renge gecis yaptım aslında cokta koyu bir renk olmadı kumral ton ama yeşillik oldu kuaför yaptı bir de bunu nasıl gider yeşilliği :/Merhaba bayanlar önceki msjlarimi okuyan bilir surekli yıllardır sacimi kendim boyar kendim açarım.en çok kızıl kullandım yaz sonu sıkıldım ustune kahve boyadım tabi pişman oldum.açtım sacimi istediğim ren bakirdi ama boya kurbanı oldum bakır boya yerine kutudan siyah boya çıktı canım açılmış sacim oldu siyah.boyadiktan sonra tüpü atarken fark ettim numara sini.bir sure kullandım tekrar açtım biraz sarı olsun istedim ama Esim beğenmedi sarının üstüne palette yoğun bakır aldım.kullandım biraz akincada bitkisel mis viored diye bir boya aldım ilk kez tarçın bakır zeytin yağlı çok güzel bir boya yumasacik pırıl pırıl oldu korkarak olamistim markayı bilmiyordum sonuçta ama güzel.iki kere yikadim normalde bir sure kızıl bakır gibi renkler dort yıkamada falan hafif sarımsı su akar saçtan havluya da renk çıkar bu öyle olmadi akmıyor havluya çıkmıyor kokusunda çok hoş hala sacimda kokuyor.duyan varsa bu vioredi kullanın derim
Geçmiş olsun oncelikle. Yesil lenmeyi ancak tekrar kuaför hallader.dekolere işlemi diye birşey var aciciyle sampuani karıştırıp saçı yıkayıp geri rengine dönüyor.ama kuaföre Daniş derim ben.evde aciciyla çok açtım sacimi ama saçıni riske atıp evde deneme yanarsa kötü olur.beyaz sabun faydası olurmu bilemiyorum inşallah duzelirbende bugun sarıdan direkt koyu renge gecis yaptım aslında cokta koyu bir renk olmadı kumral ton ama yeşillik oldu kuaför yaptı bir de bunu nasıl gider yeşilliği :/
domates suyu diyorlar bakalım ondan denicem suana kadar hic kuaförde boyatmamıstım sarıya kadar kendim geçmiştim boyle olacağını bilseydim boyatmazdım ya...Geçmiş olsun oncelikle. Yesil lenmeyi ancak tekrar kuaför hallader.dekolere işlemi diye birşey var aciciyle sampuani karıştırıp saçı yıkayıp geri rengine dönüyor.ama kuaföre Daniş derim ben.evde aciciyla çok açtım sacimi ama saçıni riske atıp evde deneme yanarsa kötü olur.beyaz sabun faydası olurmu bilemiyorum inşallah duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?