Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

saçımda palette 7 numara ile 7.65 karışımı var yani bakırlı kumrallı bişey,bugun loreal majirelin 8 ve 8.1 açık kumral küllü renklerini aldım sizce bu renkler tutarmı?:44:

Ya canım benim derdim bakırsan dönmek yardımcı olursan çok sevinirim aylardır saçımı tarçın bakır boyuyorum saçlarım önceden açıldığı için hep akıp bakır sarı arası bi renk oluyo en son da tarçın bakır ve papatya sarısı karıştırdm daha açık bi renk oldu ama ben açık kurmak istiyorum syossunki gibi mesela sence mümkün mü?

bana bu konuda bir yardım edebilirmisiniz saclarımda röfle var dip boyada loreal 9.1 kullandım acmadı nevacolour 9.1 kullandım oda biraz sertlestiriyor sizce hangisini boyamalıyım söyle doğal acık bi kumral icin

Kızlar saçıma göye dip röfle yapıldı ama diplerim diğer taraflara göre halen koyu kaldı. Saçı alırken aralıklı alıp boyuyordu o yüzden şimdi diplerdeki o arada kalan koyu kahveleri nasıl açarım? Hangi kuaföre gittiysem yapamıyor aynı şey geçen yıl da başıma gelmişti çünkü. Kendim yapacağım ama napmalıyım. Fikri olan varmı?

Arkadaşlar birkaç sorum olacak
Saçımı sarı (9) boyuyorum ama dipler yıkandıkça hafif turunculaşıyor.oksidan volümü fazla geldiği için mi oluyor? Doğal saçım küllü kumral, 30luk oksidan kullanıyorum.20lik mi kullanmalıyım?
Bir de igora marka oksidan almıştım bir kiloluk, bunu loreal majirel boyayla kullanabilir miyim? Yoksa ikisi aynı marka mı olmalı?
Dipleri 9.1 mi boyasam turunculuk olmasın diye diyorum, saçın kalanıyla renk farkı mı olur yoksa?
Teşekkür ederim :)

Mehaba :) sorum şu;
kendi saç rengim kumralken ben 7-554 ve 7-5 açık karamel ve altın karameli karıştırıp bboyadım 6 ay kadar, şu anda 9 türü bir renk istiyorum ne yapmam gerekir? şimdiden teşekkür ederimm :)

Selam _zeyN_ onerilerin icin cok tesekkurler benim icim cok faydali oldu canim :) birsey danismak istiyorum sana .. Ben birkax hafta

Cok ozur dilerim yanlislikla yazamadan yolladim mesaji.. Ben bir iki hafta once sacimi senin de tavsiye ettigin gibi ( asiri memnun kaldim bir suru pahali marka boya kullanmis olmama ragmen) neva color un acik kumralindan yarim tup, kullu acik kumralindan yarin tup ve yine neva color un 9.01 gumus renginden yarim tup karistirip oksidani ekleyip sacimi boyadim... Elde etmek istedigim sonuc ; turunculasmis sacma bir kumral renkten kurtulup hep cok istedigim dumanli kullu gorunen acik kullu kumrala ulasmakti.. Yuksek olcude basarili da oldum.. Sadece diplerim hafif turuncu kaldi yine... Ben bundan kurtulmak icin acaba yarim tup neva color 9.01 i yuzde 6 lik oksidanla karistirip sadece diplerime sursem diplerimde kulluye doner mi? Bana bir fikir verebilir misin canim?

Merhaba, saçlarım yüklediğim resimdeki gibi kolestonun ayışığı kahvesi rengi ama açma falan yapmadan boyuyorum saç rengimi değiştirmek istiyorum kızıl tonları olabilir diye düşünüyorum. Tepede ve yanlarda da bayağı beyaz var. Hangi rengi önerirsiniz acaba?

Eklentiler

• IMG_20141010_163405.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 143
cnm ne olursun yardımm.fındık kabuğu ve küllü kumral koleston....7.3 ve 7.1 karışımı????????????????????????

merhaba benim saçlarımın doğal rengi kumral boyayla anlatmak istersem 5 yada 6 numara. saçlarımı 2 sene kadar karamel rengine kendim boyuyordum. geçen yıl kuaförde uçlarına krepeli balyaj attırdım sarı. sonrasında uzun saçlarımın uçları incelmeye kopmaya başladı omuzlarda kestirdim saçlarımı. kestirdiğim halde balyajla açılmış yerleri duruyordu ve dipleri gelmişti tekrar karamele boyamak yerine doğal rengine boyadım saçlarımı fakat ilk yıkamadan itibaren akmaya başladı boya ve şimdi yine eski haline döndü. şuan üç renk var kafamda ve bu beni rahatsız ediyor ya gidip karamele boyayacağım tekrar ya da saçlarım iyice uzayana kadar bekliyip uçlarını kestircem. başka çare gelmiyor aklıma.
sence saçlarımın açık renk olan kısımlarını kumral renge nasıl dönüştürürüm bir daha da akmasın ama ve benim saçlarım beyazlayana kadar bir daha boyamayayım saçımı. bıktım çünkü boyamaktan. küçük yaşlarda heves edip başladım saçımı boyamaya her rengi denedim neredeyse ve saçlarımın azaldığını farkediyorm hem de uzamıyor boyalı saç bunu anladım.
bi tavsiye verebilirsen çok sevinirim

Konu da actim ama kimse yardimci olmadi umarim sen tavsiyede bulunursun. Saclarimi ilk kez boyicam esmerim ama cok degil sacim da siyah acik tonlar istiyorum sarinin tonlari sence olur mu tavsiye edebilecegin bi renk marka var mi canim

Konu da actim ama kimse yardimci olmadi umarim sen tavsiyede bulunursun. Saclarimi ilk kez boyicam esmerim ama cok degil sacim da siyah acik tonlar istiyorum sarinin tonlari sence olur mu tavsiye edebilecegin bi renk marka var mi canim
Brnce esmerlere sarisin cok dogal durmuyor canim ilk basta koyu tonlardan yani basta acik kunrallarla basla sonra sari yap alisirsn boylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…