Canim Market boyasiya eger ben denedm super bir renk palette kumral en cok tatli bir kumral tonu bu gidebilir bence sana :)Canim cok saol onerecegin bi marka ve numara var mi acaba?
Aktikca daha isiltili bir kumrala donuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Market boyasiya eger ben denedm super bir renk palette kumral en cok tatli bir kumral tonu bu gidebilir bence sana :)Canim cok saol onerecegin bi marka ve numara var mi acaba?
cok saolCanim Market boyasiya eger ben denedm super bir renk palette kumral en cok tatli bir kumral tonu bu gidebilir bence sana :)
Aktikca daha isiltili bir kumrala donuyor
canım bence mor şampuan kullanmalısın turunculuk için. çünkü ne ile boyarsan boya biraz kızıllık ve turunculuk çıkar akıncaKızlar koyu kahve saçımı palette açıcı ile açtım, üstüne 10-1 kullandım hala kaldı turuncu zaten bir kaç boyamadan önce gitmesini beklemiyorum . Şimdi lıreal exelence 6.13 Mocha kahve uygulayacağım . Sormak istediğim diplerim daha fazla açıldı iyice sapsarı oldu şimdi eşit olması için boyama sırasını nasıl yapmalıyım . Şimdiden teşekkr ederim
haklısın boyayıp akınca istediğin renk olur ama boyama bence çook yakışmış bu ton..Selam arkadaşlar ben de kuaför kurbanı oldum. Kızıl kahve istedigim sacim suan kipkirmizi. Ve kirmizisi da igrenc bi ton.cok cok sert oldu gorunusu. Kuaforumden medet ummayi birakiyorum ve kendim kizil kahveye gecmeye karar verdim ama sacimi daha once kendim hic boyamadim. Alttaki sac kirmizi oldugu icin guzel bi kahve tonuna boyayip kustugunda istedigim rengi elde edecegimi dusunuyorum, haklimiyim? Kendi sacimin rengi ve istedigim renkler ekte, lutfen bana yardim edin su cadoloz kirmizisindan kurtulayim (
sorun nedir cnm ben sacımı çok boyadım belki yardımın dokunur.Bana da yardımcı olurmusunuz?
haklısın boyayıp akınca istediğin renk olur ama boyama bence çook yakışmış bu ton..
bence olmaz. koyu olur.5 li yada daha acık istersen 6 lı numaralardan secmelisinÇok teşekkür ederim :) yakiştiranlar oldu sizin gibi ama ben çok ucuz buluyorum, kızıl kahve olmasi icin hangi kahveye boyamaliyim sizce, numara verebilir misiniz? 4.6 cikolata kahve olur mu mesela?
Hmm tamam,cok abartmiyim diyosunuz. 6li deniyim o zaman once,yine olmazsa kademe kademe koyulastiririm. Peki direkt kizil kahve mi secmeliyim,yoksa kizilsizlardan mi yoksa küllü kumrallardan mi?bence olmaz. koyu olur.5 li yada daha acık istersen 6 lı numaralardan secmelisin
arkadaş doğru demiş bence de 6 lılardan git hatta düz 6.0 la boya.. küllü boyarsan kızıllık gider ama sen onu istemiyorsun yanlış anlamadıysam..Hmm tamam,cok abartmiyim diyosunuz. 6li deniyim o zaman once,yine olmazsa kademe kademe koyulastiririm. Peki direkt kizil kahve mi secmeliyim,yoksa kizilsizlardan mi yoksa küllü kumrallardan mi?
Evet ben tam kizil kahve istiyorum fotograflardaki gibi, yani kizillik tamamen gitmesin. Tamam 6.0 denicem bayramdan sonra bakalim,atarim yine buraya foto. Cok cok tesekkurler ilgilendiginiz icin :)arkadaş doğru demiş bence de 6 lılardan git hatta düz 6.0 la boya.. küllü boyarsan kızıllık gider ama sen onu istemiyorsun yanlış anlamadıysam..