bende öyle istemiştim kolestonun küllü kahveye boyayarak geçiş yaptım :) mavimsi siyah oluyorMerhaba canim ben sacimi mavi istiyorum acici kullanmak istemiyorum uclarinda acici var acik karamel falan dipleri ise kendi rengim siyaha yakin bi ton sacim inatci degildir cok cabuk boya tutar maviyide acik mavi falan istemiyorum zaten koyu mavi lacivert tarzinda bisy istiyorum tutarmi yani acici kullanmadan tutarsada hangi renge yakin olur resimle gosterirmisin
Evet ben de üniveriste yıllarımda ilk seneler yapıyordum. Siyah ve parlak gösteriyordu. Yani arkadaşlarım çok parlak görünüyor diyordu.şahsen fıkrım besler,yumuşacık yapar ve parlar parıl parıl. cocukken babaannem yaktıydı sacıma herkes cok begenmıştı. kına saçı besler.
Koyu sarı değilde(renk degismeyebilir) 6-7 tonlarinda karamel yapsanız zaten akıp koyu sarıya dönüşecektir.Merhaba, saçlarımı küllü platin renge boyattım rengi beyaza yakın oldu çok hafif küllü grilik belirtileri var hatta . işlem esnasında oldukça yoruldu yıpranan saçlarım var haliyle.Boyatalı henüz 3 gün oldu ancak bu renk çok açık ve sanırım henüz etrafımdakiler böyle bir renge hazır değil ( komik yorumlar arttıkça canım sıkılmaya başladı) bu rengi koyu bir renge çevirmek istiyorum en azından koyu sarı tonlarına nasıl yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum..teşekkürler.
15 gün sonra boyarsaniz iyi olur.bu süreçte sık sık yıkayın.ve saçlarınızı açtirmayin yanar.sabirli olun ve bekleyin.15 gün sonra 8.1 ve 8.0 karıştırıp boyayın.Merhaba benim saçım altın karameldi ve 3 numara koyu kahveye boyayım dedim değişiklik olsun diye daha tüm saçıma sürmeden saçlarım çok koyulaştı direk yıkadım ama nafile. Saçlarımı eski haline döndürmek istiyorum saçlarımı açtırmadan döndürebilir miyim, saçım nota tutar mı ya da koyu saçlarda bile etkili boyalar etkili olur mu
Kahverengi istediginizde 4 -5 tonlarına asla gitmeyin. Zemin aciksa(açık kumralsaniz) Koleston 7.77 ışıltılı kahve. Zemin koyuysa direkt karamel boyayin 6-7 tonlarını karistirarak zaten kahve olur.size önerimse 15 gün bekleyin daha sonra boyayın.sık sık yıkayın elbet ton açılacak.Tarçın bakır renkli saçlarımı kahveye döndürmek istiyordum. Bugün aldığım 2 paket altın kakao (4.60) ile boyadım. Sonuç.... Kabus... Siyaha yakın bir renk çıktı.... Pazartesi bu kafayla işe bideme yardım edin hemen boyayıp kahveye Nasıl dönerim. Ya da daha açık bir renge?
Öncelikle çok teşekkür ederim döndüğünüz için.Kızlar bu konunun sahibi artık ilgilenemiyor belli ki tesadüfen gördüm yardimci olmak istedim.
Kahverengi istediginizde 4 -5 tonlarına asla gitmeyin. Zemin aciksa(açık kumralsaniz) Koleston 7.77 ışıltılı kahve. Zemin koyuysa direkt karamel boyayin 6-7 tonlarını karistirarak zaten kahve olur.size önerimse 15 gün bekleyin daha sonra boyayın.sık sık yıkayın elbet ton açılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?