Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

saçlarım şuan böyle. ana saç rengim koyu kumral. uçlarında karamel boya ve sarı balyaj vardı açıcı kullanıldığı için boya tutmuyor. ben ana saç rengime dönmek istiyorum boyuyorum tutmuyor akıyor yıkadıkça bu hale geliyor tekrar. ben nasıl kurtulcam bu renkden tavsiyesi olan var mı?

Eklentiler

• WIN_20150106_112757.JPG
    50,4 KB · Görüntüleme: 128
  • WIN_20150106_112805.JPG
    51,1 KB · Görüntüleme: 131
canım merhabalar benim doğal saç rengim koyu kestane saçımda güzel ışıltılar olan açık bir renk istiyorum açıcı kullanmadan hangi boya ile boyarsam bu rengi elde ederim ve boya markası olarak önerin nedir özellikle parlaklık ve saç kalitesi bakımından :)

Sapsarı saçlarım vardı hatta saçlarıma platin röfle de yaptırmıştım kuaförde
Fakat 1 ay önce bir delilik anıma geldi saçımı kızıl yapayım dedim fakat beyaz tenli bir kız olduğum halde pek yakışmadı ve saçlarım çok yıprandı.

Dün dayanamadım küllü kumral boya aldım onunla boyadım kızıllar büyük oranda kayboldu sadece diplerinde kaldı
Şöyle bir renk şu an saçlarım
http://i.hizliresim.com/qmvqbR.jpg

Açık kumral olması için hangi boyayı almalıyım?

Kızlar koyu kahve saçımı palette açıcı ile açtım, üstüne 10-1 kullandım hala kaldı turuncu zaten bir kaç boyamadan önce gitmesini beklemiyorum . Şimdi lıreal exelence 6.13 Mocha kahve uygulayacağım . Sormak istediğim diplerim daha fazla açıldı iyice sapsarı oldu şimdi eşit olması için boyama sırasını nasıl yapmalıyım . Şimdiden teşekkr ederim

Slm kizlar benimde hep saclarim kizildi biktim artik esiminde istegi uzerine sariya boyamaya karar verdik bu arada kizilu kapatmak icin kahveye boyadim bi arkadas kendi boyamis papatya sarisina bi kac sefer sacinin rwngini acmis istedi sari olmus bende ole olck sqndim gece 10 da sari boya almaya gittik bulamadim tabi 9.aldim boyadim sadece dipleri acildi biraz oda kendi sacim die ertesi gun kofore gittim oda acti bastan sonra boyadi hic istedim renk olmadi butun renkler kustu alytan hepsi cikti kizil lar kahveler karisti bi hafta sonta kestirdim sacimi uclarindaki kizillar gitsin die rofle seti aldim ve normal boya gibi uyguladim tengini cok guzel acti biraz cirt oldu ama eskisine gore cok iyidi.sonra iki hafta mat olsun die 12.ya boyadim ve tam istedim gibi oldu rofle seti tam bi acici guzel yapiyo sonra istedigin sari tituyo ben boyle cozumu

canım bence mor şampuan kullanmalısın turunculuk için. çünkü ne ile boyarsan boya biraz kızıllık ve turunculuk çıkar akınca

Selam arkadaşlar ben de kuaför kurbanı oldum. Kızıl kahve istedigim sacim suan kipkirmizi. Ve kirmizisi da igrenc bi ton.cok cok sert oldu gorunusu. Kuaforumden medet ummayi birakiyorum ve kendim kizil kahveye gecmeye karar verdim ama sacimi daha once kendim hic boyamadim. Alttaki sac kirmizi oldugu icin guzel bi kahve tonuna boyayip kustugunda istedigim rengi elde edecegimi dusunuyorum, haklimiyim? Kendi sacimin rengi ve istedigim renkler ekte, lutfen bana yardim edin su cadoloz kirmizisindan kurtulayim (

Eklentiler

• 15-09-13-20-22-16-492_deco.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2015-09-13-22-44-22.png
    450,8 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2015-09-13-23-31-55.png
    527,1 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2015-09-13-23-07-47.png
    652 KB · Görüntüleme: 89
haklısın boyayıp akınca istediğin renk olur ama boyama bence çook yakışmış bu ton..

haklısın boyayıp akınca istediğin renk olur ama boyama bence çook yakışmış bu ton..

Çok teşekkür ederim :) yakiştiranlar oldu sizin gibi ama ben çok ucuz buluyorum, kızıl kahve olmasi icin hangi kahveye boyamaliyim sizce, numara verebilir misiniz? 4.6 cikolata kahve olur mu mesela?

Çok teşekkür ederim :) yakiştiranlar oldu sizin gibi ama ben çok ucuz buluyorum, kızıl kahve olmasi icin hangi kahveye boyamaliyim sizce, numara verebilir misiniz? 4.6 cikolata kahve olur mu mesela?
bence olmaz. koyu olur.5 li yada daha acık istersen 6 lı numaralardan secmelisin

bence olmaz. koyu olur.5 li yada daha acık istersen 6 lı numaralardan secmelisin
Hmm tamam,cok abartmiyim diyosunuz. 6li deniyim o zaman once,yine olmazsa kademe kademe koyulastiririm. Peki direkt kizil kahve mi secmeliyim,yoksa kizilsizlardan mi yoksa küllü kumrallardan mi?

Hmm tamam,cok abartmiyim diyosunuz. 6li deniyim o zaman once,yine olmazsa kademe kademe koyulastiririm. Peki direkt kizil kahve mi secmeliyim,yoksa kizilsizlardan mi yoksa küllü kumrallardan mi?
arkadaş doğru demiş bence de 6 lılardan git hatta düz 6.0 la boya.. küllü boyarsan kızıllık gider ama sen onu istemiyorsun yanlış anlamadıysam..

arkadaş doğru demiş bence de 6 lılardan git hatta düz 6.0 la boya.. küllü boyarsan kızıllık gider ama sen onu istemiyorsun yanlış anlamadıysam..
Evet ben tam kizil kahve istiyorum fotograflardaki gibi, yani kizillik tamamen gitmesin. Tamam 6.0 denicem bayramdan sonra bakalim,atarim yine buraya foto. Cok cok tesekkurler ilgilendiginiz icin :)

slmlar.saçım çok koyu değil uçları ombreli bu rengi nasıl elde edebilirim.sarı renk bana yakışmıyo bu renk tam benlik çillerim olduğu için.

Eklentiler

• nourishing-color-creme.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 82
merhaba bayanlar bu saç rengi hangi renk nasıl elde edebilirim birisi flaşla çekilmiş diğeri flaşsız çok acil yardımda bulunun lütfen

Eklentiler

• 20150916_141500.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 20150917_090100.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…