Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

öncelikle rahatsız ettiğim için özür dilerim ben saçımı 15 gün önce oryalle açtırdım ve saçımı açık bir renge boyadılar.yani sanki saçıma yeşil atılmış gibi bir sarı oldu diplerim uzadı kafamın etrafı çerçeve gibi siyah olmuştu bende dün saçımı koyu kumrala boyattım ama tutmadı sadece sarıyı matlaştırdı ve saçlarımın uçları çok kötü oldu kurudu ve yıprandı.ben saçımı doğal bir renge koyu kumral gibi bir renge boyayıp bidaha boya sürmek istemiyorum.hangi markanın hangi rengini kullanıp bu sorunu aşabilirim ve saç uçlarımı kestirmeden badem yağıyla düzeltmem mümkünmü acil yardımcı olursanız çok sevinirim.lütfen yardım ediiinn

ben de birşey sorucam size kızlar. Röfle yaptırdım ancak zemini kahverengi yapıp üstüne attılar paketleri. Ancak sarısı bol olmadı. Zemin rengim olan kahveyi açtırmak istiyorum. Acaba nasıl yapılabilir bu? Yardım lütfeeeeeeeen :26:

merhaba kızlar danışmak istediğim bir şey var :)
benim saçlarım extra açık küllü platin şuan ve koyultmak kendi rengime çevirmek istiyorum doğal saç rengim açık kestane ile koyu küllü kumral arası bir renk ..
nasıl yapabilirim acaba bir de saç rengim çok acık, yeşillik olur mu ?

merhaba benim saçlarım kumraldı daha snra 1 buçuk yıl loreal buzul kahveye boyadm ve 2 aydır da bal köpüğüne boyuyorum, şu anki renk böyle, nevacolor un 9.3 üne boyasam renk biraz açılıp daha turunculu bi renk elde edebilir miyim?

kızlar merhaba . aslında istediğim çok basit bir şey . KREPE BALYAJ .ama saçım doğal renginde daha önce hiç boyatmadım. saçım koyu kahverengi daha doğrusu küllü kumral olarak geçiyo galiba orjinal saç rengim 6.1 numaraymış. dibinden değil de sadece ışıltı için bi iki ton açık balyaj attırmak istiyorum . sanki güneşte doğal şekilde rengi açılmış gibi.. krepe balyaj olarak geçiyo. kuaföre güvenebilir miyim bilmiyorum. çünkü hiç boyatmadığım için biraz korkuyorum açıkçası. ya rengi kötü olursa diye. sizce evde kendim yapayım mı basit bir işlem midir? kuaföre sordum 80 tl dedi. yapmak için açıcı yani oryal falan kullanmicam dedi. yıpranmaz dedi. ya da kendim boyarsam hangi boya markasını ve hangi renk numarasını önerirsiniz? ne yapsam bilemedim.

Eklentiler

• $Ombre-Mila-Kunis.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 1.593
Son düzenleme:
Canim mrhaba.ben sacimi hic boyatmadim daha once kullu kumral tarzi bisey istiyorum.evde kendim tutturabilirmiyim acaba.bnm kendi saclarim kumral.yardimci olursan bna cok sevinirim.

merhabalar, 2 ay önce çok heves edip saçımı kızıla boyamıştım. daha sonra çok uğraşmak gerektiğini anlayıp bir daha boyamam dedim ve kahveye boyamıştım ama tabiki aktı ve kızıllar yine çıktı. kızılları ve yansımasını tamamen kapatacak bir marka ya da numara öneriniz var mı ??

Merhaba. Saclarim en basta surda dibimde goruldugu gibiydi.

Daha sonra yavas yavas acip boyadim ve su sekle geldi.

Eki Görüntüle 842999

Cok uzun bi sure bu renk ve sari arasinda gidip gelerek kullandim. Uzun bi sureden kastim 4-5 yil. Gecen hafta sonu cok bunaldim ve kendi rengime donmek istedim. Koyu kumral palette boya aldim ve boyadim ancak sacimda istedigim sonucu vermedi. Acikcasi suratima yakistirmadim ve aglarken fotografimi bile cekti arkadaslarim. O da su sekil oluyor;

Ne yapacagimi bilmiyorum kendi rengime dondurmem mumkun degil biliyorum ama en azindan sariya yakin veya dogal duran bi renk olsun istiyorum ne yapabilirim?

karamel sac rengi - Google'da Ara
Canimmm bu rengi nasil elde edebilirim.link olarak koyabildim resim ekleyemedigim icin

merhaba:)..saçlarıma sarı röfle yaptırmıştım ve yanmış gibi oldu bende doğal saçımı uzattım.sonra bakır tonlarına boyatıyordum..koyulaştırayım dedim %3 oksidanla koleston 7.1 e boyandı ama baya aktı bende sonra kendim %9 lukla 8.1 e boyadım...koyulaştırayım diye en son koleston 6 numaraya boyadım %6 lık ile..koyu geldi gözüme 1 hafta sonra koleston 7/3 e boyadım %9 lu oksidanla ama yine pek değişme olmadı..üstünden birbuçuk ay geeçti..renk pek açılmadı..ben şimdi 7 8 tonları boyasam tutar mı ki??ne derisiniz??

benimde saçım aynı bu renk @tugba bende 7 8 tonları tutar mı diyorum en son 6 ya boyamıştım çok koyu eldi bana ve 1 hafta sonra üstüne 7/3 boyadım hiç te tutmadı ve de birbuçuk aydır pekte akmadı .. bence 9/3 e boyarsan dip boyan geldiyse doğal saçına değdirme boyayı yoksa doğal saçın sarı oluverir ama bizim bu koyu renk saça işler mi bilmiyorum

Mrb saçlarımı 2 ay önce küllü kumrala boyamıştım tam rengini tutturamadim açık kahvemsi doremsi bişeyler oldu bi de önceki boyalardan kalma kızıllıklar var şimdi koyu küllü kumrala boyamak istiyorum ama çok koyu olurmu nasıl olur ve loreal duşünüyorum ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar. ben bu siteye yeni üye oldum. ben bir saç rengi çok beğendim ama hangi boyadır nasıl elde ederim bilemiyorum. şuanda saç rengim bu resimdeki saç rengi gibi biraz daha koyu olabilir. saçımı palette 5.889 ile byamıştım akınca bu renk olduEki Görüntüle 894020
ben ise bu saç rengini istiyorum. nasıl elde ederim açtırmam gerekir mi saçımı acaba.
:44:Eki Görüntüle 894021

Merhaba yazdığınız yazıyı okudum fakat saçlarımı açtırdım iki ay boyunca kufore gitmeye devam ettim ama hiç bir şekilde saçlarım boyayı tutmuyor bakım uyguluyorum ve saçlarımın biraz daha düzeldiğini düşünüyorum kuaföre gitmiyorum saçlarımı kendim boyuyorum evde yoğun bakır ve genelde o tonları kullanıyorum eskisi gibi çok akmıyor fakat uçları boya tutmuyor saçlarımı kestırmeme rağmen bu sorundan kurtulamadım pigmentasyonu denemek istiyorum fakat işlem için hangi renk boya kullanmalıyım ve boyaya ne kadar su katmalayım bilgi istiyorum cevap verirseniz sevinirim teşekkurler şimdiden.

Bensaclarımı 6ayda bır röfle yaptırıyorum ama duz sarıya donmek ıstıyorum bunun ıcın hagı boya yada sacımın uzerınde hala röflelerım var dıplerımde cıktı boyayı nasıl uygulayabılırım cevabınızı beklıyorum tesekur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…