Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

konu sahibi arkadaşım sanırım takip etmeyi bıraktın cevap vermeyeceksin

SLM arkadaslar sıteye yenı uye oldum luften bana yardımcı olurmusunuz sac rengım sıyahtı hurremın sac rengı gbı yapmak ıstıyordum ve sacımın rengını actım dıplerı kendı sacım oldugu ıcın cok acıldı sarı oldu once uclarına surmem gerekıyormus ucları da hurremınkı gbı tam ıstedgm gbı oldu esıt hale getırebılmem ıcın dıplerını hangı renge boyamam gerek lutfen bana yardımcı olun (( yarım yamalak kaldım bole ne yapcam hıc bır fıkrım yok

zeynepcim saçlarımı palette tarçın bakıra boyadım çok açık değil ama turuncumsu bir renk oldu saçlarım. bu halinden bal köpüğüne geçiş yapmam için ne önerirsin?

Çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alıcam tabi. Bu arada konu sahibi sorulara cevap vermiyor unuttumu nedir??

Çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alıcam tabi. Bu arada konu sahibi sorulara cevap vermiyor unuttumu nedir??

bende platın sarıdan kumrala donmek istiyorum ama yeşillik kalır diye korkuyorum neyle boyamam gerekıyo resimde paylaştım ama cevap veren yok!

Canım senle aynı rengi istiyoruz,Benimde saç rengim küllü Pilatin artık cok sıkıldım yıllardır kullanıyorum...Bende hala soruma cvp bekleyenlerdenim...
Kuaför bu renklerin üstüne kumral tonlar tutmaz,Küllü kumral hiç tutmaz yeşerirsin dio:26:,tutsada hemn akar diolar,3kez ard arda boyanmalıymış.Ama bana gösterdikleri olucak renkler benm istemediğim renkler.Pilatin sarıdan açık kumrala dönenler var onlar nasıl hemn o rengi tutturuyolar anlamış değilim...:26:

merhaba banada bir tavsiyen olur belki 3 4 hafta önce saçlarımı açık kumral renkten kendi rengime boyamak uğruna kuaföre gittim ve saçlarımı simsiyah yaptı hemen dayanamadım ertesi gün gittim akıttırdım alalhtan çok tıpranmadı akıttınca da renk çok kötü gelmedi o an boyattırmadım daha çok yıpranmasın diye ama kızıllıklar flaan var tabi turuncluklar kahveler renk renk bana öyle geliyo yani napsam bunlar kapanır küllü sarı nasıl bir renk loreal 7 kumral boya diyorlar kapatırmı gerçekten kızıllık turunculuk bu şimdiki saçlarım işte
Eki Görüntüle 390580

Son düzenleme:
kızlar bu konuyu açan arkadaş bayadır girmio siteee inş girer de bize yardım eder benim saçlardada koyu koyu sarılar var kapanmıo bi kere dore kahve yaptım aktı bi kere normal rastıklı kına sürdüm tutmadı diorum ki direk mi sürsem rastığı yada hint kınaları oluo ama onlardan korkuom döker die

Bu saçı açık küllü kumrala çevirmek için, garnierin çok açık kumral 8/1
ve garnier 9.13 açık küllü sarı boyalarını karıştırıp uygulayabilirsiniz.

meraba zeyncim daha öncede sana soru sormuştum ve çok yardımın oldu senin sayende dip boyamı kendim yapıyorum artık tekrar bir sorum olcak kestane olan saçlarıma dip boyası olarak 8.1 ve 9 u karıştırarak bazende 9.1le 8 i karıştırıyorum gerçi aynı oluo neyse soruma geleyim bütün saçıma 9.1 ile boyasam turunculuğunu biraz kırarmı acaba yoksa kötümü olur bunun gibi olsun istiyorum belki biraz daha koyusu şimdiden teşekkürler :)))

ya ben hep sacımı tarcın bakıra boyuyorum. rengindende cok memnunum .boya satan kız tarafından kandırılıp alix in koyu sarı bakıra boyadım. saçlarım baya koyu bir bakır oldu. smdi napmam lzm tekrar tarcın bakıra boysama eski rengimi elde edermiyim acaba? baya koyu oldugu icin tarcın bakıra acık bi renk mi karıstırsam yardımm edin lutfenn :2:

Ya arkadaşlar başım büyük belada diyeyim mafoldum Şu 2 ay içersinde saçımı yaklaşık 8 kez falan kendım boyadım bişeyler yapmaya çalıştım en son artık alacalı bulacalı oldu siyah hint kınasına boyadım ve iğrenç oldum saçlarım belimdeydi depresyona girdim ve kısacık kestırdım 18 yaşındayım ve siyah+küt saçla 30 gibi görünüyorum çok korkunç halim :'( :'( :'( Nolur arkadaşlar saçımın koyu kahve gorunmesıne razıyım bi çözüm öneri lütfen siyah gorunmesınde yoksa bu dert beni öldürecek ?????

merhba zeyn ben çarşamba günü saçımı oryalle açtırdım saçlarımın ucunda kızıllık vardı o yüzden açtılar daha sonra kuaför altın sarısına boyadı fakat saçım sarıdan çok turuncuya döndü beni bir ay sonra çağırdı rengin oturması için ama ben kızıl yansıma turunculuk istemiyorum evde kendm küllü sarıya boyasam olur mu ? teşekkür ederim şimdiden

kısaca durumu özetleyecek resimleri ekliyim önce.
bu kendi saç rengim
Eki Görüntüle 488116 bu da olmasını istediğim saç rengi :)

haftasonu loreal majirel 7.1 küllü kumral ve 7.01 hafif küllü kumral saç boyası ve igora 0.22 turuncu azaltıcı sipariş ettim internetten.
sizce bu boyaları kullanarak bu saç rengine ulaşabilirmiyim?
yardımınıza ihtiyacım var çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
banada yardımcı olursanız çok sevinirim saçlarım röfleli dipten 5 6 cm falan çıktı
kendim hiç boyamadım köpük boya ile kapatabilirmiyim orta kahve istiyorum içinde kızıllık falanda olabilir ama çok tecrübesizim bu konuda malesef

arkadaşlar saçım bildiğniz koyu bir kahve saç rengmi açmadan bakıra boyamak istiyorum. bakırı da zaten koyu istiyordum o yüzden açmak da istemiyorum yıpranmaz da hem. sizce tutar mı koyu da olsa bakır olur mu? nasıl olur_ igora kullanmayı düşünüyorum.

saçlarım gür ve uzun evde ilk kez boyaycgm arkadaslar 4 kutu boya aldm sizce yanar mı ? boyalarımdan biri papatya sarısı bir bilgisi olan varsa lütfn acil cvp beklyrm ..

konuyu görünce bende yazmak istedim. Öncelikle teşekkür ederim herkes adına en güzelini yapıp kendi kendinin kuaförü olmuşsun. Bende neler çektim şu kuaförlerden ahh ahhh.. Bana da yardım edermisin belimde saçlarım platin sarıydı bazen çok güzel röfle bazen garip bir turuncu derken sonunda bi yer buldum röfle için de oda dipe kadar röfle yapıyor ama üstüne dip boya yapmıyor tabi böle olunca dipler hemen çıkıo ve ben her 1,5 ayda gidip dip röfle yaptırıyorum ve 200 tlyi verip çıkıorum artık tak etti canıma saçımı kısalttım şimdi de yaklaşık dört aydır saçıma elletmiyorum kendi saçım diplerden kulak hizama kadar geldi açık kumral saçım ve ben bu platinden kurtulmak istiyorum lütfen yardım edermisin? karamel kahve sana yakışır dediler tenim bembeyaz ruh gibi:) bende artık değiştirmek istiyorum karamel kahve olurmu? evde nasıl boyarım? hangi boyayı almam lazım? çok soru sordum ama cevabın için şimdiden teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…