canım ben kahve tonları kullandım ve en memnun kaldığım marka palette oldu deluxe serisi çok güsel mesela ve palettebenim saçımı yıratmadı üstelik bazen istediğim ton olmazsa 3 gün arayla boyamama rağmen
canım ben kahve tonları kullandım ve en memnun kaldığım marka palette oldu deluxe serisi çok güsel mesela ve palettebenim saçımı yıratmadı üstelik bazen istediğim ton olmazsa 3 gün arayla boyamama rağmen
bende platın sarıdan kumrala donmek istiyorum ama yeşillik kalır diye korkuyorum neyle boyamam gerekıyo resimde paylaştım ama cevap veren yok!
Bu saçı açık küllü kumrala çevirmek için, garnierin çok açık kumral 8/1merhaba banada bir tavsiyen olur belki 3 4 hafta önce saçlarımı açık kumral renkten kendi rengime boyamak uğruna kuaföre gittim ve saçlarımı simsiyah yaptı hemen dayanamadım ertesi gün gittim akıttırdım alalhtan çok tıpranmadı akıttınca da renk çok kötü gelmedi o an boyattırmadım daha çok yıpranmasın diye ama kızıllıklar flaan var tabi turuncluklar kahveler renk renk bana öyle geliyo yani napsam bunlar kapanır küllü sarı nasıl bir renk loreal 7 kumral boya diyorlar kapatırmı gerçekten kızıllık turunculuk bu şimdiki saçlarım işte
Eki Görüntüle 390580
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?