Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Arkadaşlar ben saçımı şarap kızıla boyadım nette o kadar baktım ama bulamadım şimdi bakır kahve aldım palette nin şimdi lütfennnnnn cevaplarsanız çokkk memnun kalıcam acaba bu kahve bakıra ne karıştırsam daha bakırımsı bir renk olur tecrübeli bilgili arkadaşların bana yardımcı olup fikir vericene inanıyorum şimdiden çooook ama çoook teşekürrrrrleeerrrrr.......

merhaba benim de sorum olacak
saclarımda sarı balyaj var
diplerim uzadı koyu kahve rengi,bal köpüğüne boyamaya karar verdim
sonuc kötü mü olur?hangi markayı denemeliyim?

merhaba benim de sorum olacak
saclarımda sarı balyaj var
diplerim uzadı koyu kahve rengi,bal köpüğüne boyamaya karar verdim
sonuc kötü mü olur?hangi markayı denemeliyim?

canım ben daha önce hep sarı açma röfle balyaj ve bal köpüğü çok denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim bal köpüğü çok güzel bir renk ama asla saç birden açılmadan o renk birebir tutmuyor hele dip gelmiş yani asla tam o renk olmaz sana ben nasıl yaptığımı anlatayım benim saçlarda koyu kahve ayrıca önce palette ıl 1 açıcı alınır ve saça uygulanır ben üç-dört gün bekliyordum ama burda bir konu açan arkadaş ogün boyanması daha iyi olur demiş neyse daha sonra saç turuncumsu oluyor korkma ve loreal bal köpüğü aldım hep ben boyanır sonuç güzeeel ama akıyor her boya gibi tabi tekrar tekrar aç boya aç boya bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir..

Merhaba ben beyaz Tenli siyah kaşlıyım Boyatmak istediğim renk bakır kızıl ama öyle çok açık olan değil biraz koyu gibi ..

Kaşlarımdan dolayı Gitmeyeceğini düşündüm kahve kızıl nasıl.. saçlarımın altları hariç üstlerini ilk kez boyayacak biri olarak soruyorum pişman olurmuyum??

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş :))) benim de son röflemde saçlarımın özellkle dibi kızıl kahve gibi garip bir renk oldu nasıl düzeltebilirim acaba :S

cevabın için saol canım ama açıcı sürmeye cesaret edemem dün loreal castıng bal köpüğü aldım cumartesı boyayacağım
bakalım artık ne olucak resim atarım kutunun üzerinde koyu kumral ve acık kumral tonlarına uygulanabilecegine dair fotolar vardı
diplerim hariç sarıyla karısık kumral saclarım sonucu bildiricem:44:

konu sahibi arkadaşım, Dün bu topiğe rastlasaydım keşke, ben bu fotoğraftaki rengi istiyordum, koleston küllü kumral aldım ve sonuç hiç iyi olmadı.
kendi sacım sarıydı platindi ben kestirdim kısacık, sonucta sadec kendi boyadığım dip boyası kaldı( bu arada dipleri avonun sarı boyasıyla boyuyordum) neyse dün boyadım ama bu renk olmadı. Ne yapmalıyım ? ben doğal bir kumral tonu istiyorum bana çok koyu gitmiyor.

şimdi baktım nevacolor'a çok 9- çok açık kumral olabilir mi ? mesela:) akşam resmimi koyucam bakarsanız daha iyi anlarsınız. görüşmek üzere tşkler şimdiden

Eklentiler

• $45462_buyuk.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 74
merhabalar benım saçlarım röfleli platin sarı..ben daha doğal tonlara dönmek istiyorum resimdeki gibi ne yapmam gerekiyor

Eklentiler

• $Fergie hippie.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 77
merhaba acil yardıma ihtiyacım var delirmek üzereyim dışarı çıkamıyorum akşamdan beri kapadım kendimi odaya((( saçlarım platindi hafif sarıya dönük tam beyaz platin değildi ve parlıyordu dün kuaföre gittim bu rengi istediğimi söyledim saçım boyandı sonuç bu oldu(( bu yine parlıyo benimki hepten mat ve kirli gibi duruyo deliricem lütfen acil yardım edin nasıl ilk resimdeki saçı yapabilirim bidaha kuaföre gitmek istemiyorum olmuyo işte beceremiyorlar ilk rengimide hep kendim boyuyordum kolestonun yoğun ren açıcısıyla ben bile onlardan iyi renkler çıkartıyodum lütfen yardım edin((((

İlk sorum: kırmızı yogunlaştırıcı kullanıldıgında saçlar dahamı koyu kızıl tutar?

ikinci sorum : Orielden yıpranmış çatallaşmış saç uçları için evde nasıl bir bakım uygulanmalıdır..Bazıları yumurta sarısının iyi geleceğinden bahsetmiş yani sadece yumurta sarısımı yoksa zeytinyagla karışıkmı yada başka bir formil varmıdır?

üçüncü sorum: saçlarım kızıl tonu açıklı koyulu alacalı oldu çok bariz belli degil ama işte güzelde duruyor ama hepsi aynı olsun istiyorum nasıl boyarsam hepsi aynı olur yani ilk başta nerden başlamaam lazım dipeleri açık renk çünkü ....

şimdiden teşşekürler

Merhabalar;
Arkadaşımın saç rengi;

İlk böyleydi ;

Üstüne bal köpüğü boyadı. Dipleri gelmişti. Böyle oldu ;

Sarıları daha da belirginleştirmek için üstüne hangi rengi uygulamalı ki sarılar eski tonlarına dönsün..

Teşekkürler.

kızlar ;
1.5 ay once saclarımı mavı sıyaha boyadım .mavılıkler epey aktı .
sımdı sacımı koyu kahveye 03 noya boyamak ıstıyorum .
sızce tutar mı ?
hangı boyayı tavsıye edersınız .

slm cnm cevaplarsan çok sevinirim.ben saçlarımı palette tarçın bakırla palette açık papatyayı karıştırıp boyuyorum. sarıyı karıştırmamın sebebi tarçın bakırın tek başına saçı kızıl yapması.iki kutu sarı bir kutu tarçın bakırı karıştırıp açık bakır bi renk elde ediyorum. ancak saçlarımı çok yıprattı.neyseki uzun olduğu içi kestirince pek problemiim kalmadı. tekrar boyayıp yıpranmasını istemiorum.aynı rengi başka bi şekilde elde etmem mümkünmü?önceki saç rengimde profesyonel boya markalarından (igora,lorael gibi..)çok memnundum ama bu renk için neyle nasıl karıştırmam gerektiğini bilmiorum.birde çok çabuk akmaması için bi çare varmı?

mrb kızlar, ben saçlarımı lorealin akaju kahvesine boyadm dün ama boyayı yetiremediğim için heryerne eşit dağtamadm, o yüzden aynı renge en yakın zamanda tekrar boyamak istiyorm ama ne kadar beklemem gerekiyor en az , bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bir de boyalı olan yerlere tekrar sürsem renkte bir değişim olur mu yoksa sadece tam boyanmayan yerlere mi sürmem gerek:44:

saçımı on gün önce bakır kızılına boyadm ama aktı resmen turuncu oldu ne yapsam turuncu renkten kurtulabilirim koyu renkte istemiyorm yardm edin lütfen

saçımı voila nın 7.8 ine boyadı (saçım koyu kahve sadece birkaç ton açmak istedim ilk defa boyattım ve merakım gitsin diye ama istediğim olmadı) saçım hiçbirşey olmamış gibiydi sonraki gün soruyorum kimse farketmedi fakat dikkatli ark.larım hemen saçını kızılımsı mı yapmaya çalıştın dedi sonra dikkatlice baktım evet kızılımsı olmuş ve çok moralim bozuldu resmen:26: birkaç yıkamada resmen kızılımsılık birazdaha belirginleşti (çok abartılacak kadar değil sanki doğal renkmiş gibi durdu aslında)kasımda yapmıştım sonlarına doğruydu galiba, şimdi yine boyamak istiyorum

şimdi saçımı yeşilimsi yansımalarla açık kahve yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
link vermem doğru mu bilmiyorum ama
en alttaki renk
http://www.meleklermekani.com/sac-bakimi/184968-hangi-tene-hangi-sac-rengi-gider.html

eğer beyaz tenliysenizdiye yazan yerin üstündeki renk üstündeki renk gibiydi şimdi koyu oldu ben açmak istemiştim halbuki 1-2ton

buarada buğday tenliyim (beyaz değilim sadece saç rengi için ekledim) gerçi şimdi boyalı (boya gitmişte olabilir hiç belli değil çünkü artık

Son düzenleme:
canım kızıllıkmı istemiyosun sorunu tam olarak pek anlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…