Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım kızıllıkmı istemiyosun sorunu tam olarak pek anlayamadım..

aslında artık hiç belli değil neredeyse boya (kızıl en istemediğim renk buarad) ben saçımın tonunu birkaç ton açmak istiyorum

alıntı

bende platın sarıdan kumrala donmek istiyorum ama yeşillik kalır diye korkuyorum neyle boyamam gerekıyo resimde paylaştım ama cevap veren yok!

5 6 ay önce saçımı karamel yaptım rengi beğenmeyince 1,5 ay önce evde kendim siyaha boyadım oryal açarmı yardım ederseniz çok sevinirim.Kuaför 150-200 den aşağı yapmıyo o yüzden evde kendim boyamak istiyorum şimdiden herkese teşekkürler.Oryalin belirli markası varmı kaç vol oksidan koymam gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim istediğim renk bu :/ herkese iyi akşamlar :)

saçınızın yanmasını göze alıyorsanız palette açıcı kullanın kızlar..bende sizle aynı durumdayım fakat cesaret edemiyorum

Merhaba, boyaların üstünde, saçınızda daha önce kına kullandıysanız boyamayın gibi bişeyler yazıyor. Kınanın üstüne boya yaparsak ne olur acaba? ya da saçın alt kısımları kınalı üst kısmı kendi saçımızsa boya yapabilir miyiiiiiiz? Teşekkürleeeer

tatlım benim saç rengim bunlar ve bu boya lorealin badem kahvesi kendi saçım üstüne boyadım ama ben tam olarak şu rengi istiyorum bak istediğim rengin fotosunuda ekleyeyim

eklediğim fotodaki saç rengi bal köpüğü diye geçiyo ama sanki açık kahve her neyse istediğim renk bu renk, bu rengi hangi boya ile nasıl elde edebilirim canım bu arada kuaförlere güvenemediğim için kendim boyuyorum evde bir uzman olarak senin görüşlerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var cvbını sabırsızlıkla bekliyorum sen yazar yazmaz tavsiyeni uygulicam canım şimdiden teşekkür ederim öpüyorum

Eklentiler

• $Ft.-0112.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 97
  • $Ft.-0115.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $bal-kopugu-sac-rengi-.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
kızlar lutfen acıl yardım .
sacımı boyamam lazım .1.5 ay once mavı sıyaha boyadım .
mavılıkler aktı .artık mavı sıyah ıstemıyorum .mavı sıyah yapay gelıyor gozume .
daha dogal olsun ıstıyorum .o yuzden koyu kahveye boyayacagım 03 no .
hem parlak da oluoyrmus .
sımdı ben mavı sıyahın ustune evde kendım koyu kahveye boyasam tutar mı?
ve hangı boyayı tavsıye edersıınız ?
sacım uzun oldugundan 2 kutu boya 2 kutu boyanın yanın da verılen acıca kullanıcam .

canım merhaba. sana bişey sormak istiyorum. benim saçım bakır kahveydi ama iyice akmıştı. bakırları kapatır umuduyla küllü kumral ile açık küllü kumral karıştırıp boyadım. saçlarım uzun olduğu için 2 kutu boya gidiyor. ama tam kapanma olduğunu söyleyemem. çok koyu bir renk olsun istemiyorum. amacım sonunda açık kumrala dönebilmek. şuan kararsızım palette yoğun renk açıcı varmış onunla saçımın rengini açıp açık kumrala mı boyasam ? yoksa küllü kumral ile bakırları kapatıp yavaş yavaşmı açık kumral yapsam? saçlarım yıpransında istemiyorum =( bana yardım et lütfen kafam çok karışık.

ben dun rofle yaptrmaya gttm yaptırdım da ama saclarm resmen beyaz grı bısı oldu bende ustune kahve boyattım 28 nisanda nişanım war ve ben sarı olmak ıstıyorum sence napmalym bana yardm edersen ck sevnrm

canım nie kahve boyattın keşke kumral boyatsaydın.. kahve kızıllık içeren bi renk yazık olmasın saçlarına. sen saçlarını bol bol yıka hergün zaten baya akar sonra gene açtırırsın saçın yıpranmadıysa tabi...

arkadaşım neva color hakkında aslında bende böyle düşünüyorum fiyatı uygun diye lise yıllarımda hep onu tercih etmişimdir hakketende hiç beklemediğim bi renkle karşılaşmmaışımdır yazını okuyunca yazmadan geçemedim ama son 2 yıldır falan palette kullanıyorum ne biliym kalitesi açısından bide içindeki kremi için :) ondan kullanıyorum ben kursa falan gitmedim ama açma işlemini komşulara kuzenlerime falan yapyıorum simsiyah saç bile yakmadan döndürüyorum püff noktaları var hepsinin işte bide tecrübe lazım sen baya tecrübe edinmişsin ben renk karışımlarından istediğim gibi kendime renk bulamdım hatta topikte açtım ama yeni oldugundan yazan olmamış sana soruyum bana yardımcı olurmusun? Şuanki saç rengim açık kahve tonlarında tenim açık kumral

İstediğim renk bu yada Bu tonlarda diğerine yakın

şimdi bana neva colordan hangi numaraları karıştırmamı önerirsin? palette katologundan da ben 2 kutu 6.68 ile 1 kutu 5.0 ı karıştırsam nasıl olur diye sormuştum? Çünkü biraz kızıllığı kırmak istiyorum hemde yansımaları kaybetmek istiyorum.

Palette katoloğuda bu (bundan haniglerini karıştırmamı önerirsin?)

Yardımcı olacağını ümid ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşım

Son düzenleme:

ama anca öle kapanacaktı grı oldu resmen bıde kumral boysaydım sarı yerler yesıl olurduuuuuu dıe kahveyaptrdm

Eki Görüntüle 376169 Eki Görüntüle 376170

saçlarımı altın sarısımı nedir tam anlayamadığım şu fotoğraflardaki tona getirmek istiyorum. 2 resimdede şuanki saçımın resmini koydum.kuaförde saçımı açıcaklar biliorum ve yıpranmasından korkuyorum tam aynı renkler olmasada evde kendim bu tonlara boyayarak ulaşabilirmiyim_? tenim beyaz ama biraz soluk sarı beyaz sarının her tonunu taşıyamayacğımı biliyorumama yinede bu renklere bayıldımm.. ve tabi önemli bir faktör eşimde illede böyle sarı istiyor yani arkadaşlar adamın gözü dışarı kaçmadan şu sarıyı elde etmeliyim anlıcanız:):) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. çok güsel bir konu açmışsınızz

saçlarım hangi renge daha yakın olur bilmiorum ama özellikle 1. resimdekini tutturabilsem sevinçten ağlayabilirimm

Merhaba,

Ben daha önce hiç saçımı boyamadım ama artık gerkli diye düşünüyorum saçım çok soluk regi birde aşırı hassas bir cildim var dökülmede hayli fazla kuaförler organik boya kullanmalısın diyor ama bu konuda hiçbir bilgim yok organik boya markaları nelerdir yada en zararsız boya hangisi bana yardımcı olabilirseniz çok makbule geçiçek.. çok teşekkür ederiiiiiim saçlarım kahve yine kahve tonu istiyorum parıl parıl parlayan saçlar

canım ben kahve tonları kullandım ve en memnun kaldığım marka palette oldu deluxe serisi çok güsel mesela ve palettebenim saçımı yıratmadı üstelik bazen istediğim ton olmazsa 3 gün arayla boyamama rağmen

yaklaşık bir ay önce saçımı koleston ışıltılı kahve ye boyamıştım. şimdi kumral tonlarında istiyorum. nasıl bir uygulama gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen bir de şu renk çok beğendim Eki Görüntüle 377068

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…