Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Çok Teşekkür ederim badem yağı ve hint yağını sürekli kullanıyodum zaten ama bi süre sonra sıkılıp bıraktım tekrar başlamalıyım anlaşılan _zeyN_ çok teşekkürller tekrarr

profesyonel bir kuaför buldum zeyno hanım gerçekten bütün cevaplarınızı okudum hakikaten süpersiniz banada yardımcı olursanız sevinirim birkaç arkadaş sağolsun fikirlerini yazdılar ama sizi bulmuşken bir soruyım çok yazdım kusura bakmayın

benim saçlarım sarı tonda açıp boyamaktan bıktım artık mahvoldular dipler kahve saçlarımı ebru cündübeyoğlu gibi bir renk istiyorum buraya resmin bağlantı adresini koyıcam acaba sarı üzerine olurmu yada hangi tonlarla bu rengi elde ederim sabırla cevabınızı beklicem

http://www.diziler.com/resimler/44000/44276_1.jpg

ya ben bişey sorucaktım da ben saçlarımı bikaç ay önce açık karamel boyamıştım sonrasında renk koyu geldi daha açık bir renk boyamaya karar verdim önce koleston açıcıyla açtım o renk hoşuma gitti biraz toparlanır hem diye boyamaktan vazgeçtim şimdi diplerim çıktı 2cm filan boyamaya karar verdim şimdi tekrar boyamak istiyorum ama acaba renklerde farklılık olurmu yeniden açıcı yapmama gerek varmı :26::26:

canım ya açıcı sürme ya ben bile artık bıraktım yıllarca aç boya aç boya mahvoluyor güzelim saçlarımız evet sorunun cevabı her dip geldiğinde tabiki açıp dibi tekrar boyaman gerekecektir.......

ama daha önce boyadan sonra açıcı kullanmıştım direk boyasam renk farklılığı olurmu ki dipleri koyu olursa sorun olmaz ama uçları koyu olur diye korkuyorum saçımı yıpratmakta istemiyorum daha yeni yeni toparlandı zaten:26::26:

merhabaaaaaaa
ben de bişey sormak istiyorum! :)
Şu an saçımda krepeli balyaj var kahverengi tonlarında. Saçım normalde siyah aşağıya doğru bikaç ton kahverengileşiyor. İlk boyattığımda çok hoşuma gitmişti ama şimdi yıkadıkça rengi açıldı beğenmemeye başladım. Lorealin köpük boyalarından bi renk buldum saf açık kestane diye (linki şu: L'Oréal Paris'ten yeni Sublime Mousse ) evde kendim bu renge boyamak istiyorum ama daha önce hiç kendi kendime saç boyamadım. Köpük boyaların uygulaması daha kolaymış yapabilir miyim bi de saçım tutar mı bu rengi? Çokkkkkkkkkk beğendim bu rengi bennnn

merhaba size bişey sormak istiyorum :)
benim saçlarım uzun süredir tarçın bakır ama istediğim tonu tutturamıyorum acık turuncu ıstıyorum koyu oluyor
sizce tarçın bakırın üstüne uygulanıcak tonlar ne olabilir ? şimdiden teşekkürler

merhaba
yardımınız için şimdiden teşekkürler, bendeki durum şu, saçlarım mavi siyah tabi diplerden bir cm kadar geldi, o rengi de çok seviyorum beyaz tenli çilli ve ela gözlüyüm, bu sınıflamaya göre pek çok rengin yakışması gerekiyor ama simsiyah kaşlarım var ve açmakta hoş durmuyor hala işte budur dediğim rengi bulamadım, kızıl denedim olgun gösterdi ama benim rengim değil.
ayrıca ne zaman kuaföre gitsem senin rengin mavi siyah diyorlar ama ben çok sıkıldım bu durum saçma mı? kızıl siyah düşünüyorum ne dersiniz?

tatlım bu renk koyu tutar saçında hüsrana uğramanı istemem. Köpük boyalar 1-2 ton koyu tutuyor. Boyayacaksan 70 olanı al. Ben 70i saçımın ufacık bi tutamında deneiştim. Senin istediğin renk oluyor.

banada bir fikir ver prınces ne olur saçlarım sarı bu renk istiyorum bu rengi hangi tonla yada tonları karıştırıp elde ederim teşekkürler

merhaba _zeyN_

Benim saçlarım küllü açık sarı yaklaşık 5 senedir acayip derecede sıkıldım saç rengimden,arkadaşlarım saç rengime bayılsada benim gönlüm bu aralar açık kumral renginde
Tenim beyaz,göz rengim açık kahve,saç rengim açık kumral,yüzümü renklendirmek zorundayım hep.Hangi kumral rengi bana yakışır canım bi fikrin var mı???? acık kumral tonundan sonra bu saç rengime dönüşüm olabilir mi ki acaba???? çok dolambaçlı mı olduu neee tavsiyelerini bekliyorumm dört gözle canım...

tatlım bu renk koyu tutar saçında hüsrana uğramanı istemem. Köpük boyalar 1-2 ton koyu tutuyor. Boyayacaksan 70 olanı al. Ben 70i saçımın ufacık bi tutamında deneiştim. Senin istediğin renk oluyor.

teşekkür ederim canım 70 de çok sarı gibi ama koyu tutacaksa öyle deniyim.. bi de bişey sorucam aslında ben küllü kumralı çok beğeniyorum ama onu da yaptıranlar çok yeşilleştiğini söylüyorlar bu boyalarda öyle bi sıkıntı yaşamam dimi? küllü yazmıyor bunlarda ama soriyim dedim:)

merhaba arkadaşlar bende saçlarımı evde kendim açtım yaklaşık 2 ay önce üstüne koyu kumral boyadım soğan kabuğu karamel tonlarında güzel bi renk oldu.tenim sarımsı bi renk yeşil gözlüyüm çok solgun gösterdi yüzümü hastaymışım gibi yakıştırmadım kendime 2 gün önce vital 7 numarayla igora 7.1 i karıştıtıp boyadım altı çok açık bi renk olmasına rağmen çok koyu bi renk oldu ben küllü grimsi görünen bi renk olur die tahmin etmiştim yeşillikte olmadı hiç şimdi açılmasını bekleyip tekrar boyayayım diroum size hangi numaraları kulanmalıyım ya da mavi boya ya da turuncu azaltan boyalardan bahsetmişler ne yapmamı önerirsiniz koyu görünmesi sorun değilde biraz gri görünsün istemiştim

benim saçlarım kalın telli koyu kahveydi kuaförde açtırdım ama 2 3 ton anca açtı kuaför ben daha fazla açılmasını istediğim için defalarca değişik renklere boyadım üstüste şanslıyımki hala yıpranmadı ama ıslanınca çok sertleşiyo krem kullanıyorum şimdiki rengi gizemli kahve ama ben ısrarla çağla şikelin saç rengi gibi bir ton istiyorum tekrar açarsam rengini,yanarmı nasıl elde edebilirim istediğim rengi bana yardım lütfennnn hangi renge boyamalıyım

onceki sayfalara bakiyordum size bir sey yazmak istedim..
bulundugunuz sehirde Mac magazasi ya da Mac satan bir yer varsa oraya gidin, mutlaka kasinizin renginde kas kalemi bulursunuz renk skalasi cok genis...
biraz pahali olabilir ama kas kalemleri super, ben kullaniyorum cok memnunum

yok öyle göründüğüne bakma istediğin tonda çıkıyor tatlı koyu tutuyor köpük boyalar. küllü sakın ha diyim küllü kumral yapacağına sadece kumral yap doğal renklerin içinde hafif kül yansıması olur zaten en güzeli de o şekilde duranı. diğerleri yeşerme mutlaka yapıyo ve o yeşermeden dönek çok zor ben hala uğraşıyorum düşün kaç aydır küllüye boyamıcaksın zaten ama yaşantım olduğu için uyarayım dedi ileriki zamanlarda da aklında bulunur =) yok tatlım aksine bunlar dikkat et açık kestane falan yazıyor yani direk kumral tonundan gelme değil hiç olmaz yeşillik ama alt bazında öneli önceden küllü maceran varsa üstüne küllü oluyo benim dediğim gibi yeşillik olduğu için ufak kısımda denediğimde yeşerme yine yaptı.

merhaba ben 2 renk boyayı karıştırıp saçlarımı öyle boyuyorum .Açık sarı marka boyayı alix marka alıyorum daha iyi açma özelliğine sahip bir marka önerrmisiniz açık sarı olucak ama

banada bir fikir ver prınces ne olur saçlarım sarı bu renk istiyorum bu rengi hangi tonla yada tonları karıştırıp elde ederim teşekkürler

tatlım eğer bana diyorsan ben sarı ve kumralda bilgi sahibiyim deneye deneye o renklerde bilgi yok. yanlış yönlendirmek istemem ama sarıdan o renklere geçeceksen akma yapabilir bildiğim kadarıyla birkaç boyamada oturur. Majirel marka çok iyidir lorealın onun kızıl ve bakır renklerine bak mutlaka uygun tonu bulursun renk skalası geniş karışıma bile gerek kalmayabilir. Sarıdan boyayacağın için de tahinim direk tutar sadece oturtmak için bikaç hafta sonra tekrar boyaman gerekir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…