canım zeytinyağı,tatlı badem yağı,hint yağı, a ve e vitamin iğnelerinin ampullerinide içine kır bu karışımın,saçlarının diplerine masajla uygula.streç filmle sar 2 saat beklet yıka.haftada 2 kez bunu uygula.çok faydasını görüceksin.birde saçlarını yıkadıktan sonra havluyla suyunu al ve bebe yağı sür.yıkama.bırak saçların bol bol nem alsın.bununda faydasını görüceksin.öptüm
canım sonuç saç rengin değişmez sadece bakırımsı bi yansıma kazanır saçların.açıcı olmadan saç rengi koyudan açığa dönmüyo malesef.öptüm
merhabaaaaaaa
ben de bişey sormak istiyorum! :)
Şu an saçımda krepeli balyaj var kahverengi tonlarında. Saçım normalde siyah aşağıya doğru bikaç ton kahverengileşiyor. İlk boyattığımda çok hoşuma gitmişti ama şimdi yıkadıkça rengi açıldı beğenmemeye başladım. Lorealin köpük boyalarından bi renk buldum saf açık kestane diye (linki şu: L'Oréal Paris'ten yeni Sublime Mousse ) evde kendim bu renge boyamak istiyorum ama daha önce hiç kendi kendime saç boyamadım. Köpük boyaların uygulaması daha kolaymış yapabilir miyim bi de saçım tutar mı bu rengi? Çokkkkkkkkkk beğendim bu rengi bennnn
tatlım bu renk koyu tutar saçında hüsrana uğramanı istemem. Köpük boyalar 1-2 ton koyu tutuyor. Boyayacaksan 70 olanı al. Ben 70i saçımın ufacık bi tutamında deneiştim. Senin istediğin renk oluyor.
zeynepcım ben bugun kas farı alkdım daha dogrusu ordakı bayan su flormarın farı da kas kaelmı nıyetıne kullnılıyo deneyelım ıstersen dedı orda yaptı hosuma gıtmedı degıl ama evde yaptım kendım saclarımın rengıyle falan alakası yok gıbı sırıtyo gıbı geldı bana ve de saclarımın rengınde bı far ya da kalem yok mu dedım ole bı renk yokkı zaten bulamazsın dedı sad ece bır yerde degıl ıkı uc yere sordum en sonunda bu farı aldım cnm bak flormarın :Eki Görüntüle 325893
sence cok mu koyu cnm ya sac rengıme gore gırdıgım yerlerde de hep bu renkten acıgını bulamazsın dedıler cok sacma geldı bana bu cevapları ama ladım yıne de 7 ye aldım ole cok pahalı da degıl guzle ama ne bılım sac rengımle butunlestıremedım sankı sen ne dersın ??
teşekkür ederim canım 70 de çok sarı gibi ama koyu tutacaksa öyle deniyim.. bi de bişey sorucam aslında ben küllü kumralı çok beğeniyorum ama onu da yaptıranlar çok yeşilleştiğini söylüyorlar bu boyalarda öyle bi sıkıntı yaşamam dimi? küllü yazmıyor bunlarda ama soriyim dedim:)
banada bir fikir ver prınces ne olur saçlarım sarı bu renk istiyorum bu rengi hangi tonla yada tonları karıştırıp elde ederim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?